למרות שאני מאד משתדלת , לעתים הגיל עושה את שלו .

תמר שרוני

Active member
לפני שבוע , בעת בקורי אצל ידיד הלא יקר , רמי לוי ראיתי שיש לו צנוניות מאד יפות . כל שקית 6.90 שח , אבל שלוש שקיות היו 10 ש"ח . לקחתי 3 שקיות . השבוע היה להם אותו תרגיל , אממה , אני שכחתי שבשבוע שעבר קניתי 3 שקיות ואכלנו רק חצי שקית . לקחתי עוד 3 שקיות . כעת אין לי ברירה , אלא , להעמיד דוחן במרכז הרחוב , למכור צנוניות , כל פריט ב10 אגורות . שתהיה גם לכם שבת שלום וחלומות פז על התעשרות מחקלאות הצנוניות הארצישראלית .

תמר שרוני

Active member
למה רמ[א]י לוי . אני מבקרת אצלו כל שבוע , ובהחלט מרוצה ממה שקונה . אם יש דברים שלא נראים לי , אינני קונה .

בשעה 17.00 בערוץ 12 , עם גדעון אקו , היתה כתבה על אב לנכה צהל , נכות קשה , הם צריכים כביש גישה לבית עבור המכונית של הבן הנכה . עומר אדם [הזמר] , התנדב לממן את הפרוייקט , אבל המועצה המקומית חזרה בה אחרי שכבר נתנה אישור . עמד שם האב העומלל וממש בכה על שמתעללים במשפחה ובבן , ושאל האם המדינה רוצה עוד איציק סעידיין . האב בכה ואני איתו . איזה אנשים אכזריים , חסרי לב ונשמה עומדים בעמדות כח , וגרוע מכך , טפשים ! טפשים שלא לומדים מהעבר . נכי צהל וחלליו תמיד היו בגדר קונצנזוס , לא נגעו בהם , הם היו גולת הכותרת וטבו . אבל בימינו כל דאלים גבר .כל בר סמכא רוצה להראות שהוא אבו עלי . אנה הגענו .

TCH_ma

Active member
לא יודע מי מוחק הודעות שלי וזאת כבר הפעם השניה
תהיו בריאים

תמר שרוני

Active member
נכון ! אתמול עניתי לך , והבוקר לא מצאתי אותך , התחלתי לחפש בשלשולים אחרים אולי טעיתי , וכתבתי במקום הלא נכון , ולא מצאתי . והנה התשובה : נמחקת .

TCH_ma

Active member
רק עוד תשובה לשאלתך על רמי לוי...עייני בקישור הבא ותביני על
מה אני מדבר ויש עוד הרבה תביעות שלא מופיעות.
תביעות נגד רמי לוי

נערך לאחרונה ב:

GoldenEyes

Well-known member
רק עוד תשובה לשאלתך על רמי לוי...עייני בקישור הבא ותביני על
מה אני מדבר ויש עוד הרבה תביעות שלא מופיעות.
תביעות נגד רמי לוי
ולא רק הרבה תביעות שלא מופיעות
גם הרבה תלונות שנופלות על אוזן ערלה
מנסיוני המר למדתי שהזול עולה ביוקר
שנת הקורונה עשיתי כמה משלוחים מרמי לוי
כל פעם אכזבה מחדש , תחמנויות ורמאויות
ושירות לקוחות מזעזע
לעומת זאת שופרסל יקר יותר , אבל תלונות לא היו לי על המשלוחים

תמר שרוני

Active member
טוב , אצלי אין שום אדום . או שאולי הפכתי לעיוורת צבעים .
אשמח אם תכתוב שנית , שבת שלום .

תמר שרוני

Active member
כן , כן , הופיע באחור , אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא . קראתי , התרשמתי , ואמשיך לבקר אצלו . לטעמי , הפלוסים עולים בהרבה על המינוסים . ובינינו , כל אחד יעשה מה שמתאים לו , ובא לציון גואל .

למעלה