למרות שאני מפגינה שמחה

איב 1

New member
למרות שאני מפגינה שמחה

בהודעות ואני באמת שלמה עם מה שעשיתי - אני לא יכולה להמנע מלחשוב לפעמים ``בן כמה יכל להיות הליד שלי``. עכשיו יכל להיות לי ילד בן 6 וחצי. שמתי לב גם שכול בחורה שמתעוררת מהפלה - בוכה ישר. זאת ממש תופעה. הייתי רוצה לדעת אם זה כתוצאה ממשהו בהליך הרפואי או עצם העובדה שאת הולכת לאבד ילד. אבל זה בטח לא מעניין אותכם, אז מצטערת שהשתעממתם לרגע. איב

~Lia~

New member
איב

קודם כל, שמחתי לשמוע שאת יחסית בסדר וההפלה עברה בהצלחה. ושנית, אין טעם לחשוב על ``מה היה אם...`` (למרות שאני יודעת שמאוד קשה להימנע ממחשבות אלו). סביר להניח שאם היום היה לך ילד בן 6.5 החיים שלך היו שונים לגמרי. היית מפסידה את החוויה של להיות נערה נורמלית עם בעיות נורמליות (של ציונים, בנים וכו`). ועכשיו עברת הפלה שניה...ונכון שכואב לחשוב מה היה אם לא היית עושה זאת... אבל כנראה שזה מה שמתאים לך כרגע... אני מאמינה שילד זה משהו שמצריך הרבה חשיבה והתכוננות מראש... זה לא דבר של : טוב, נו אם זה קרה אז נמשיך עם זה... אני מאוד מעריכה אותך על האומץ שהיה לך לעשות את הדבר הנכון עבורך... כי גם אם ההורים כועסים והחבר מאוכזב מי שהיה צריך בסופו של דבר לשאת בעול ההחלטה והתוצאות היא את. אני מקווה שתיהני מהחוויה של להיות אישה צעירה בלי מחוייבויות עוד תקופה מסויימת...ואני בטוחה שכשיגיע הרגע המתאים לילד את תרגישי את זה עמוק בפנים. ליה.

איב 1

New member
אני יודעת שמי שבסוף

יסבול זאת אני ובגלל זה עשיתי הפלה - לא הייתי בטוחה שזה מה שאני רוצה. אם מישהו ידבר איתי ויגיד לי ``אם`` אני אסיט אותו מזה במהירות אבל אני עצמי לא יכולה שלא לחשוב לפעמים על מה יכל לקרות אם... ההורים כבר התרגלו לשטויות שלי והחבר מתחיל להתרגל ככה שזה יעבור להם עוד יום יומיים. איב

קרני

New member
אני חושבת שליאה (אם אייתתי נכון)

סיכמה את הדברים בצורה הכי נכונה. מתחברת לדברים שלה במאת האחוזים ומצטרפת אליהם (אם יורשה לי כמובן...) דרך אגב, אל תרגישי לא רצויה, זה באמת לא המקום להרגיש כך! המון הצלחה בחיים החדשים שיצרת לעצמך! מחזקת ידייך על ההחלטה! החיים הם כאן עכשיו, לא מה היה קורה אם... שיהיה לך רק טוב איב...

naknik

New member
איב ..

קודם כל לא שיעממת אני לא מגיב לכל מה שאני קורא אבל הרבה דברים שאני קורא כאן גורמים לי לחשוב גם בדברים שאני מכיר פחות או יותר וגם בנושאים שלא אז ממה שאני לא אני יכול רק להחכים (נראה לי) ובואי נאמר שבנושא הזה אני די בור .. (מעניין למה .. :) ) אז אל תרגישי לא בנוח עם זה יש אנשים שתמיד יודעים מה טוב לנו חלקם צודקים ואז אנחנו מגלים את זה מאוחר מדי ואז הם אומרים אמרנו לך וחלקם טועים ואז אנחנו מגלים את זה אח``כ ... אז לא משנה כל כך מה האחרים חושבים תמיד העיקר שאנחנו שלמים עם עצמנו וחוץ מזה , אני מאחל לך כל טוב ואושר :) נקניק

חיננית

New member
איב-כדאי להשתמשבאמצעי מניעה

קראתי פה ושם כמה מכתבייך כאן. את בחורה חפשיה .מקיימת יחסים לא תמיד עם אהבה .וזה זכותך. .למרות שאני עם יערית בעינין הזה ,אבל גופך שלך. רק מותק הזהרי לך!!! אם יש לך נטיה להכנס להריון .אולי פוריותך רבה ,ויש נשים כאלו שמכל פיפס שני נכנסות להריון, ואת נשמעת לי שאינך מחסירה מעצמך פיפסים.תרתי משמע..... אז אמצעי נהדר נגד הריון בשבילך זה גלולה קטנטנה מדי בקר .. עדיף על שברון לב ועל מחשבה על ילדייך שהיו צריכים ליפול. בת כמה היתה צריכה כרגע להיות ילדה -א או ילד- ג שהיפלתי. .מסכימה איתי? ואם יוצא לך מין מזדמן ,וזה מה שנראה לי המצב ..תהני כמה שאת רוצה ילדתי ,אבל קונדום זה לא מצרך נדיר:)))) יש מחלות מין מסוכנות בסביבה . ובטח אני לא הראשונה שאומרת לך אז אל תעשי זאת בלי כיסויי ...ראש.:) .בידידות חיננית

למעלה