...למרות שאף אחת לא גולשת כרגע -

רחלי1

New member
...למרות שאף אחת לא גולשת כרגע -

אני חייבת לתעד את ההתפתחויות: חזרתי מהסטודיו של דוד חצבני, אחרי שמדדתי שמלות ב"עמנואל" וב"דורין", והיחס היה ממש חמים ונעים. שני דגמים היו אפילו לא רעים בכלל. אבל מה, משהו אצלי ננעל על השמלה הראשונה שאהבתי אצל דורין. (ההיא שתארתי לכן על פני חמישים דפים...). מחר אני חוזרת אליה, ואז - או שהרושם הקסום יתפוגג (בכל זאת, הייתי נורא נרגשת מהפעם הראשונה שמדדתי שמלה) או שאסגור איתה במקום וזהו. היא גם כל כך רגועה ולא "פושרית", שזה תענוג. בקיצור, אני מקווה לשוב ולגלוש מחר בערב, עם חדשות טובות. ערב נעים לכולן

אתי@

New member
אני חיפשתי המון זמן שמלה

ראיתי מליון שמלות ושום דבר לא שבה את לליבי... באיזה שהוא שלב החלטתי שממילא בכל החנויות יש את אותן שמלות בוריאציות דומות, אז אני פשוט אלך לחנות שבה יהיה לי הכי נחמד ושם אני אעשה את השמלה... העיצוב הפך להיות מישני, משום שממילא כולם מציעים את אותו הדבר וכולם מוכנים לעצב שימלה לבקשתי, אז לפחות שיהיה לי נעים ואני אקבל יחס טוב. בסוף מצאתי שמלה ב"עמנואל" שהרטיטה את ליבי, וקיבלתי יחס חם ונעים. מצאתי את כל מה שרציתי במקום אחד... מה אני רוצה לומר??? שיקול ראשון בבחירת מקום לשמלה הוא היחס והשירות, השיקול השני הוא השמלות... זאת דעתי. שיהיה מחר בהצלחה, ותספרי לנו איך היה...

רחלי1

New member
איזה כייף!!! שטרודל און-ליין!!! ../images/Emo45.gif

מה לעשות, יקירתי, את שוב צודקת. ושילוב של יחס חם עם שמלה מרטיטה הוא אכן האולטימטיבי... אזכור את זה מחר, ואשוב, כמובן לדווח. נ.ב. אני נורא שמחה שהתאהבת ככה בשמלה, זה בטח נורא נורא כייף!!!

אתי@

New member
זה כיף בעיקר בגלל שכבר הייתי מיואשת

הייתי באיזה 15 חנויות, מדדתי איזה 30 שמלות, ופשוט לא מצאתי את הדבר הנכון... כשמצאתי, כבר לא יכולתי לראות שום דבר אחר...

סיגל2

New member
אומרים שבדרך כלל כלות חוזרות

לשמלה הראשונה שהן רואות ומוצאת חן בעיניהן. גם אצלי זה היה כך. ראיתי שמלה ב"קו לבן" ולאחר מכן הלכתי לבדוק בחנויות נוספות וחזרתי לקו לבן וסגרתי שם כשאני משלבת בה אלמנטים נוספים שראיתי בשמלות אחרות ומצאו חן בעיני. שיהיה לך בהצלחה מחר ומזל טוב.

אתי@

New member
אני ברחתי מהשמלה הראשונה ../images/Emo3.gif

השמלה הראשונה שמדדתי היתה אצל יוסי חיו, ובגלל היחס שקיבלתי ממנו ובגלל האישיות שלו, לא חזרתי...

אתי@

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

חבל שהוא לא מציץ בפורום הזה לפעמים...

שירי71

New member
מזל, לא חבל

כי זה באמת לא נעים (זוכרת מה כתבתי לכן לפני כמה ימים לגביו)

הילית*

New member
אצלי זה היה אחרת

ראיתי כמה שמלות שנראו עלי די טוב וכשמדדתי לבסוף את השמלה שלי ידעתי שזו השמלה שלי מיד ולא חזרתי לשום מקום. לא חשבתי יותר מדי וישר סגרתי... הייתי די החלטית!

*שיר

New member
אני מקווה שתחושת הבטן שלך לא תאכזב

אותך, ושהשמלה בדורין היא באמת ה-שמלה!! אני מבינה אותך בענין המוכרת ה"רגועה". מאוד חשוב להרגיש נוח עם המעצבת/מוכרת.

למעלה