למרות שהוא כזה מניאק

רק עוד פעם אחת וזהו...

מתכון בטוח לפעם שאחר כך. קוראים לזה התמכרות, דברים לא סגורים, אז כל עוד לבך פגוע ופצוע ממניאק, תמשיכי לרצות ש..רק עוד... פעם.. התנצלות..טלפון... וכו' כדי שתוכלי לסלוח לו.ו... אז עוד פעם כי כבר סלחת וכך הלאה זהו מעגל ללא סוף. כשאוהבים , ז ה ממש לא פשוט. הדרך היחידה שאני מכירה ואני ותיקה בנסיונות המשונים האלה, זה כמו שנגמלים מאלכוהול או סיגריה. אומרים בפנים לעצמך, לא, אסור. ובפעם הבאה שעולה המחשבה על.. אולי... אומרים לעצמך, לא , אסור. יש כאלה שמתאים להם להגיד את זה בתקיפות , יש גם אחרות. ובסך הכל, את צריכה "רק" לסלוח לעצמך. לא לו. ולכן, אין באמת שום משמעות אמיתית שהוא יבקש סליחה. זה רק יתן לך תחושת שליטה , ולזה - לזה ממש מתמכרים.

Slalum

New member
אוקיי.. תראי...

אני מאמינה במה שנקרא "מעגל האהבה". ברגע שנכנסת לזה, כבר אין דרך לצאת. אחרי שהתאהבת פעם אחת, את תמיד תחשבי עליו אלא אם כן יהיה לך מישהו חדש. אני לא אומרת לקפוץ על הבחור הראשון שאת מכירה, וממש ממש לא לקחת איזה גבר מסכן ולנצל אותו כ"תקופת מעבר". מה שאני אומרת פשוט מאוד: תביני שעד שלא תמצאי מישהו חדש ההרגשה לאחרון לא תעבור לך. תמיד כשתהיי לבד או תראי סרט אהבה תחשבי עליו, שלא לדבר על זוגות ברחוב. ככה זה. נכון, אפשר להתגבר גם בלי אף אחד אחר, אבל אני לא מאמינה שבאמת ההתגברות היא שלמה לחלוטין. זה נהיה אמיתי באמת רק כאשר את מפנה את הלב שלך לקשר חדש. זה הכל. רק צריך להכיר בעובדה הזו ולא להגיד שהזמן יעשה את שלו. כי עד שהוא יעשה, אם הוא יעשה, זה סתם סבל רצוף. שלכם, בתקווה בלתי אפשרית שלא נדע עוד כאבי לב. סללום.

לא בדיוק.

ברור שיותר קל לשכוח את הקודם כשעוברים לבחור אחר, אבל לא בגלל ששכחת אותה, אלא בגלל עובדה פשוטה ומיותרת אחת - טבעת במישהו אחר... ואני גם לא חושבת שזה פייר לעבור מקשר לקשר רק בשביל לשכוח כי את לא נקייה ולא פתוחה למערכת יחסים חדשה, אלא מעבירה רגשות למושא אחר.

למרות שהוא כזה מניאק

אני מתה שיתקשר ויבקש סליחה ואם לא זה לפחות לשכוח אותו..........

T r i l i a n

New member
אם הוא כזה מניאק

והוא עצמו לא מגיע אלייך אז תשמחי ותתפסי מרחק ממניאקים למיניהם.

Slalum

New member
קל להגיד...

תמיד קל להגיד את הדברים האלה מהצד. נאלצת לצערי להזדהות איתך ברבי. למרות שזה חסר כל הגיון, ובאמת עדיף לך בלעדיו וכל הדברים האלה, אין מה לעשות. לפעמים הלב בוגד. התרופה: למצוא מישהו חדש.

אממ...אני מסכימה איתך..

באמת.. התרופה להחלים ממישהו היא למצוא פשוט מישהו חדש.. שישכיח אותך ממנו! למרות שזה קשה..אבל אין ברירה.. עדיף להתרחק ממישהו שפוגע למרות האהבה..

אם הוא לא מתקשר

זה אומר שהוא לא רוצה! אני תמיד מתקשר שבא לי, ואם לא אז לא שומעים ממני... תביני את הרמז.

מזה האגרסביות??????????????

הבנתי את הרמז תירגע........ צא להפסקה וכן הכרתי בחור חדש בשניות שכחתי מהקודם ,הוא כזה מתוק אני מקווה שיהיה בסדר.

חמודה, שום אגרסיביות

קבלי חיבוק גדול
אני שמח שכרת מישהו שטוב לך איתו.

למעלה