למרות שזהו אינו פורום טארוט, הייתי רוצה לתת לכם הכוונה

oferavraham1

New member
למרות שזהו אינו פורום טארוט, הייתי רוצה לתת לכם הכוונה

וייעוץ הפעם דרך קלפי הטארוט - בכדיי שתוכלו לראות כמראה את ההשתקפות של מצבכם הפנימי והשכלי. (באמצעות התמונות והסמלים בקלפים)
הטארוט הוא כלי - יש לו המון פרשנויות, הפרשנות שתקבלו כאן תהיה גם על רקע הפרשנות הבסיסית של אותו הקלף ולמה הוא יצא דווקא לך ! + תוספת של פרשנות מעמיקה בתקשור של סיטואציות שקרו או הביאו אותך למקום בו יצא הקלף.

נחלק את הפריסות כך :

(אבקש שכל אחד יבחר סעיף אחד ויציג אותו)

1. למי שירצה - ניתן לבצע עבורו פריסת שתיתן לו נקודת מבט כללית על :

קלף 1 - כיצד השכל שלו עובד.
קלף 2 - כיצד פועל ליבו.
קלף 3 - נתיב גורלו.

בכדיי לקבל מענה על הפריסה הזו אנא ממכם גשו לאתר של נתנאל:
למי שלא מכיר זה הלינק:
http://www.tarotist.co.il/
ותפרסו את "פריסת המסר".
תפרסמו כאן מתחת הנושא הזה את תשובת הקלפים - ואני אתן את הפרשנות הפעם אך ורק כאן.

*אני אשתדל הפעם לא לכתוב דברים שהם אישיים ופחות רואיים להכתב כאן בפורום ואעביר לכם אותם בפרטי אם צריך.

2. פריסה שניה תיתן לכם מענה על כל שאלה שברצונכם לקבל עליה פרשנות דרך הקלפים.

גשו לאתר המדובר ותקליקו הפעם על הפריסה השאלה.
ניסוח השאלה שלכם יתבצע באופן הזה - כל מילה בתוכן השאלה יוצג עבורה קלף.
כלומר:

האם - קלף 1
נכון לי - קלף 2
להשאר במערכת היחסים הזו - קלף 3
ויצא לכם גם קלף מסכם.

תפרסמו כאן בפורום את תוצאות הפריסה ואשמח לתת לכם פרשנות.

* חשוב מאד שלכל קלף תהיה ההתיחסות הראויה בשאלה שאתם מתכננים להעלות.

בהצלחה!

טוב:) אבל אל תפנה אלי בשם שלי הפרטי כי החלטתי לחזור

להיות כינוי עם הרבה כינויים כמו שאני אוהבת אני אפרוס יש רק בעיה אחת הקלפים לרב מראים לי מה שאני רוצה לראות מניסיון. אבל בסדר אני אפרוס ואנסה לרוקן את הראש ממחשבות כדי לא להשפיע על הפריסה

אגב אתה יכול לקרוא לי סנופי

יצאו לי קלפים בעסה

הראש לי פועל כמו- אביר המטות
הלב שלי פועל כמו- המרכבה
והגורל שלי פועל כמו- חמש מטות ( לא מפתיע אותי החלק הזה
)
אשמח לפירוש תודה

אני אנסה לפרש כי משעמם לי ואני צריכה לשטוף כלים ולא בא לי

הראש מתלהב ונכבה במהירות אך לא מגיע לידי ישום אינטנסיבי חסר אדמה.
הלב מתקשה להחליט ולבחור שביל
והגורל לא מצליח להגיע כי ההחלטה כל הזמן משתנה או כי יש איזשהו סכסוך פנימי שכל פעם מסיט מהשביל או מחפש שבילים אחרים או שאם יש כמה גורלות אז מחשבה על הרבה אופציות בלי יכולת להתחייב לאף שביל באופן מוחלט

oferavraham1

New member
סנופי - עוד פירוש בשבילך.

ראש – אביר המטות: הדרך בה ראשך עובד היא מופנמת, כלומר הוא אינו מסוגל להכיל כמה דברים בבת אחת, הוא מפנים דבר אחד מעבד אותו ומתקדם הלאה. דבר ז לא מייצג דברים שכיחים של חיי היום יום, אלא דברים וסיטואציות מורכבות בהם הראש שלה נוטה לעבד הרבה מידע בכדיי להביא לך את התוצאה הסופית.את מאד זהירה, מונעת מעצמך מצבים בהם את יודעת אין לך מה לתרום או להוסיף. ראיה מפוכחת מכוונת קדימה ליעד הבא.
לב- המרכבה: לבך אמיץ, אינו אוהב פינות מעוגלות, ישיר ודרוך לעמוד בכל עומס נפשי שיבוא, את סתגלתנית, ויודעת להתאים את עצמך לסביבה מבחינת רגש. לבך אינו אמפולסיבי מבחינת רגש, ואינו ממהר לקבל החלטות על סמך רגש. אך ליבך גם מחולק כמו בקלף שימי לב לשני פינקסים (שחור ולבן) כך לבך מחולק בדעותיו בעניינים רגשיים, לפעמים אינך יודעת מה להחליט כשיש עניין רגשי מעורב, את יכולה להתעכב על כך ימים,שבועות, וחודשים. לבך מתקדם בקבלת החלטה לרוב על פי סיטואציות בהם חווית רגש או, רגש מהעבר.
גורל – חמש מטות: בגורלך יש הרבה מאבקים מיותרים לחלוטין שאותם את בונה ומטפחת. אינך יודעת להתמודד עם מצבי נטישה או הפסד. וגורלך מספק לך עוד ועוד אתגרים כי שוב ושוב את נכשלת במשימה. למרות שליבך לוחם, וראשך הוא חוד החנית – גורלך חזק ממך ועל דברים שלא נפרט כאן הוא בא ללמד אותך שיש פעמים שעליך לוותר, במיוחד בוויכוחים קשים – ולנטול את החרב – ולהכנע לאמת
&nbsp

elar84

New member
באופציה מספר 1 - פריסת מסר, האם

הכוונה היא לבחור בפריסת מסר בשלוש?
באתר של נתנאל יש רק אופציה כזאת. ולא אופציה של פריסת מסר.

elar84

New member
אני סקרנית

תוצאות פריסת מסר בשלוש:
מיקום 1 - שש הגביעים
מיקום 2 - המגדל בוער
מיקום 3 - שש המטבעות

המון תודה ושבת שלום!

oferavraham1

New member
תשובה

ראש: שש הגביעים: ראשך אוסף זכרונות מהעבר על מצבים בהם לא עמדה שום אפשרות טובה בפניך ובכל זאת היית צריכה לבחור במשהו, או מצבים בהם לא ידעת מה לבחור. הוא משתמש במצבים אלו בכדיי להגן עליך משגיאות בעתיד. שכן ראשך מאד מפחד משגיאות. יש בראשך משהו שאומר לך שככל שתטעי יותר כך כישלונך האישי יגדל. ולכן את מתמידה לזכור דברים ומצבים או אנשים כגלגלי הצלה למקרה ש... ראשך הוא מוזכך וטהור, צלול בדעותיו על אחרים, מתחשב מאד באחרים, מסוגל בחשיבה לקחת איבר מעצמו ולתת לאחר, בעל גדולה, ירים את החלש ממנו, ירומם ויצמיח. במקומות בהם לא דורך כלב, מסוכן להתקרב – ראשך יסקרן אותו והוא ילך לשם. ראשך מאמין שהוא כל יכול, ואין דבר שעומד בפניו.
&nbsp
&nbsp
לב - המגדל הבוער: בלבך בוערת אש, האש הזו מעכלת כל איום ממשי שיכול לסכן אותך מבחינה רגשית או מנטלית, או פיזית. לבך שורף את אלו שלא שומרים ממנו מרחק, וכאן הקושי הגדול שלו, מאחר ולבך ממהר להסיק מסקנות וממחשבות לצור רגשות כלפי חפץ או אדם מסוים, לבך הופך להיות פצצה מתקתקת לכאן או לכאן. – הסבר: אם פלוני יתאהב בך ותחושי בכך, אך לא תמצאי את אהבתך אליו את תמהרי מאד לשרוף את הגשרים מובילים בניכם – וכך גם להפך, כלומר את נטרלי את עצמך מול האהבה שלך כלפיי אחר.
&nbsp
&nbsp
גורל – שש המטבעות: גורלך קשור לרוב בנתינה, ובעזרה לאחר לחלש ממך או מאחרים. את מרגישה את השליחות שלך כאן בעיקר במצבי נתינה, הדרכה או הסבר ופרשנות לאחר שפחות מבין ממך, וקורא את הסיטואציה כמוך. גורלך טוב ומטיב עמך מכיוון שככל שאת תתחברי לעולם ההכוונה והייעוץ באופן הזה תוכלי להרגיש מוקפת אהבה, סיפוק, ובעיקר הגשמה עצמית, ומימוש עולם החומר.
&nbsp

elar84

New member
אפשר הסבר ל 2 נקודות?

את הראש הבנתי מצוין וגם הגורל היה לי ברור

בלב-מה הכוונה שהוא שורף את אלו שלא שומרים ממנו מרחק?
אתה מתכוון שהאנשים שנקשרים אליי נשרפים ממני כי אני ממהרת להסיק מסקנות ומהר חותכת מאנשים באופן קיצוני?

תודה רבה זה כה מדויק ומאוד עזר לי להבין את עצמי.

oferavraham1

New member
אינך חותכת באופן קיצוני

את חותכת בשיקול דעת, ובהשתדלות לא לפגוע באחר, אך מכיוון שאת ממהרת להסיק מסקנות ולקבל החלטות, לעתים את הורסת או שורפת גשרים בהם יכולה להתפתח חברות מלמדת או בונה עם אותו אדם לצד אהבה שלא מתממשת.
במילים אחרות ייתכן ואין לך ידידים שמאד קרובים אליך.

רותי 11

New member
גם אני בכיף

השאלה שנשאלה:
למה חלית בסכרת

תוצאות פריסת מסר בשלוש:
מיקום 1 - נער המטבעות
מיקום 2 - עשר המטות
מיקום 3 - אס הגביעים
השאלה שנשאלה:
למה חליתי בסכרת

תוצאות פריסת השאלה:
מיקום 1 - שמונה החרבות
מיקום 2 - שני המטבעות
מיקום 3 - תשע החרבות
מיקום 4 - שמונה המטבעות
מיקום 5 - מיזוג ומיתון
סיכום - השמש

oferavraham1

New member
למה חלית בסכרת

עוברת עליך תקופה לא קלה, ישנם מס' שינויים בחייך שתופסים תאוצה עם הזמ, והגיעו לזמן בהם הם בשלים, את יודעת שאינך יכולה להחזיר את הזמן אחורה, או לעצור אותו. דברים שניסית לדחוק כרגע צפים ועולים. חייך מעט מוצפים בדברים טובים וכאלה גם פחות. מנסה להתאזן ולחיות עם הכל, את מאד משקיעה בנוחות שלך, המחלה תקפה אותך כי הפסקת לעמוד על המשמר הבריאותי שלך. התזונה שלך חדלה מלהיות משעממת, והיית מאד בטוחה בחוזק גופך. אך לא כך הוא הדבר – חשוב מאד שתשמרי על תזונה מאוזנת. הפיתויים לפעמים גדולים עליך ואינך מצליחה תמיד לשלוט עליהם. יש לך רגישות באוכל שייתכן ואינך מודעת אליו ועליך להבדק. פעילות גופנית תכיפה תשפר ותאזן את הרעלים בגופך. במשמעות הרוחנית של המחלה שבאה לך – היא מסמנת לך על הצורך בחייך באיזון, ומה קורה שהאיזון מופר.

רותי 11

New member
תודה רבה לך על התשובה

לגבי התזונה דווקא תקופה ארוכה
שאני די נכנסת יותר ויותר עמוק לזה
נכון פעילות גופנית אני לא פעילה
ולגבי השאר זה נכון

מוניק21

New member
היי בוקר טוב ...בוחרת בסעיף 1

מלכת הגביעים
אס המטבעות
מלך החרבות
תודה רבה

oferavraham1

New member
תשובה

היי מוניק,
&nbsp
ראש – מלכת הגביעים: הקלף מייצג הלך רוח של מזל עקרב. בראשך טמון המפתח למציאת אהבה וזוגיות מאושרת וכמהה, זכה וטהורה כמו שאת אוהבת ורוצה. וראשך שקוע באהבה הזו יותר מכל דבר אחר. ראשך רוצה לאהוב עד אין סוף, כל מילותיו ודעותיו מביעים מסרים של אהבה ורגש. ראשך אינו חולמני, יציב ומכוון גבוה, הוא מתפעל ומתבונן ברגשות עמוקים, אוהב לפעמים לחיות בדמיון, ויודע איך להפוך דמיון למציאות.
&nbsp
לב – אס המטבעות: לבך מחובר לאדמה, לצורך במימוש והגשמה עצמית. רוב העשיה וההנעה קדימה להגשמת מטרות מקורן בליבך. ליבך דוחף הרבה דברים קדימה, אינו סבלני וחד ברצונותיו. חשוב לו חומר ביסוס ויציבות. בעל רצינות, עם יכולת לכוון ולהדריך אחרים, ועובד עם ראשך בהתאמה. לבך יוצר ומתכנן ארועים בחייך שיובילו אותך להגשמה עצמית, חותר בכל הכח להצלחה. מופנם ומבודד.
&nbsp
גורל – מלך החרבות: הלך הרוח של מזל מאזנים. בגורלך יש מחיצות וחוצצים והוא מחולק באופן בו לכל אירוע בחייך יש סימניה, או תכתובת, תזכורת. המעגל החברתי שלך מחולק עפ"י תחומי עניין ונושאי שיחה, הרקע המשפחתי שלך אף גם הוא מחולק לחלקים בהם את משויכת וכאלה שלא. בגורלך אין מקור שמאגד את הכל, אין טעמים לרוב הכל נעשה ברקע של שחור או לבן. יטיב עמך אם מדי פעם למרות שקשה לך תתחברי לעולמות שרחוקים ממך, ואלה רוצים להיות קרובים אליך.
&nbsp

למעלה