למרות שנועה כבר יודעת.....

BabyLove

New member
למרות שנועה כבר יודעת.....

אני בכל זאת אספר לאלו שלא יודעים שלשבט רכ"ס צופי כפר סבא יהיה מחנ"ק(איך שאתם אומרים) שווה המחנק יהיה בפארק אפק...הייתי שם שלשום כי היה לנו יום דרגות... והנושא שלנו הוא הקוסם מארץ עוץ איזה נושא מגניב...לא? אני לא ממש זוכרת חוויות ממחנקים שהיו כי ז היה לפני שנתיים כי שנה שעברה לא הייתי(איזה פרשית אני....)אז זהו! אז...רק רציתי להגיד לתמר שרוני שנדמה לי שהיא לא מדברת איתי שאני לא אהיה איתה במחזור....

../images/Emo13.gif

את אומרת ככה "היה לנו יום דרגות"... תספרי, מה היה, איך היה, איך היה המעבר דרגה (הליכת זיקית, נכון?)? ואיך היה הטקס אש של החמשושים...? רוצים לישמוע חוויות... וקבלו עידכון, הנושא שלנו הוא או חלל או אגדה של שבט (שואלים מה זה? זו איזו אגדה שנחבר על השבט ו\או היישוב שלנו, לא הבנתי בדיוק...) נועה.

BabyLove

New member
זה היה ממש עצוב כי.....

לא עברנו דרגה!!! כן! לא ממש שמעתי למה אבל היינו צריכים לעשות משהו כי כל הגדודים עשו....גדודי ד´ עשו את הקטע של העופרים שנכנסו למעגל של השכ"בג, וה´ קפצו מעל האש, גדודי ו, עברו בתוך כזה ריבוע וגדודי ז´ עברו בתוך ח´ בוער ואז הגיע תורנו ואז הלכנו כמו חיילים(שמאל ימין שמאל) ואז עמדנו בשורה וצעקנו .."דקה דומיה" ואז שרנו: "זה לא זה לא זה לא נורא שלא עברנו עוד דרגה" ואז עשינו מורל משלנו וזהו.......פשוט פידחנו את עצמנו!!!

איזה חבל...../images/Emo4.gif

חשבתי ביכלל שאת בכיתה ז´ - הליכת זיקית אבל שנה אחרי זה - הת"ס ראווה, זה הכי שווה!!! למה לא עברתם דרגה? למה לא עשיתם את הת"ס ראווה? זה כיף לאללה, אומרים שמאל-ימין ואז צריכים ליצור צורות: חבצלת, ושבלול ושבשבת... אני זוכרת כמה אימונים עשו לנו על זה ובסוף כשהצלחנו, איך הרגשנו סבבה עם זה, וביום צופה עצמו- מה זה נהננו שכולם מיסתכלים עלינו ומוחאים כפיים... למה אתם לא עשיתם את זה?
נועה.

BabyLove

New member
עשינו!!!

אבל לא ביום דרגות!!! עשינו את זה בטקס פתיחת שנה!!!

אז אני לא מבינה כלום!!!

הת"ס ראווה הזה הוא המעבר דרגה, אז למה עשיתם אותו בפתיחת שנה ולא ביום דרגות? מה זה יום דרגות אם לא יום בו עוברים דרגות? ואם כבר עשיתם אותו זה אומר שעברתם דרגה - זהו הגעתם לדרגה הכי גבוהה, אין לאן להיתקדם יותר, אז למה היתבאסתם מיזה שלא עברתם עוד דרגה? נועה.

אנחנו עשינו את זה, כתבנו הדר ועבדת

היה מזה כיייייף וכל מי שהולך לפארק אפק להיזהר!!!!! אני וחברה שלי טיילו שם וראינו נחשים והיה שם נחש שהבשיל את עורו אז חברה שלי לקחה את זה ומעכשיו כל הגדוד מפחד לחזור לשם. זה מקום אחלה עם אומגה מהנה מאוד

כשאני הייתי בכיתה ז

אז היה לנו את נושא החלל... היה דווקא יפה... שנה שעברה היה לנו את הנושא "זמן" עשינו מלא ביניינים מכל מיני תקופות והשער היה שעון חול ענק שבמקום חול יש בלונים בכחול אדום (צבע השבט) והיה אפשר לסובב אותו... אבל הנושא שהיה הכי טוב לדעתי זה "הכבש ה-16" כל המחנ"ק שמענו את השירים של הכבש ה-16 והכל היה מלא ציורים וכאלה... אני לא ממש זוכרת זה היה מזמן....

נגה84

New member
אני הייתי בשבט רכ"ס כפ"ס!!!

עכשיו הזכרת לי נשכחות!! אני זוכרת שהיינו בקן הישן והנוער העובד היו זורקים עלינו ביצים בזמן המסדרים....זה היה מצחיק בטירוף......נוסטלגייה....

Meijen Shaggy

New member
פששש..! נושא נחמד!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

אצלנו (שבט צור, כוכב יאיר, גם כן הנהגת שרון) נבחר הנושא למח"ץ: ירושלים. שזה נושא חשוב בפני עצמו, אבל בעיניי הוא לא נושא מתאים להרים עליו מחנה קיץ.. אבל הדמוקרטיה קובעת, והנושא ניצח ברוב קולות..

המחץ הולך להיות גדול !!!!

אני מהנהגת שרון שבט נחשון והנושא שלנו זה ארצות !! בסמינר קיץ התחלקנו לוועדות ונכנסנו (חמשושניקים) לשכבג !

לא מקורי...! ../images/Emo2.gif

אתם לא מקוריים, הנושא שלנו בשנה שעברה היה ארצות...!!! (אבל זה באמת אחלה נושא, היו לנו מלא רעיונות למיבנים וגם לקחנו הרבה מקומות...) נועה.

למעלה