למרות שנשבעתי לא לכתוב פה שוב..

דללה

New member
למרות שנשבעתי לא לכתוב פה שוב.. ../images/Emo4.gif

אני כל כך טיפשה ואני נותנת לכולם להשפיל אותי בלי לשים כמה זה פוגע בי. לא מעריכים אותי מספיק ובסופו של דבר אני תמיד יוצאת מנוצלת בכל דבר שאני עושה- בין אם זה בלימודים ובין אם זה בעוד דברים. באמת שאין לי את הכח לרצות את כולם כל הזמן ואין לי את הרצון לעשות את זה בזמן שאני בעצמי לא מרוצה משום דבר. אני מנסה להפסיק, אבל תמיד יהיה מי שיגרום לי להישאר אחרי שיגיד לי את המשפט "תנסי שוב, בשבילי..." אני רוצה לעזוב את הלהקה שעושה לי כל כך רע אבל לא מסוגלת כי אני מפחדת שמישהו יפגע, וככה זה בערך בכל דבר שאני עושה בחיים שלי ואני פשוט יודעת שלהמשיך להבריז זה לא הפיתרון. אני לא מבינה למה אני נותנת לכל זה לקרות ולמה אני נותנת למצב הזה להוריד לי עוד ועוד את הביטחון העצמי. אחרי כל פעם כזאת אני מנסה להבין מה יצא לי מזה, ואולי זה ישנה או שינה משהו, כשבעצם אני יודעת ואפילו בטוחה שזה לא ישנה ולא שינה כלום. הכל נשאר אותו דבר. אבל זה לא מפריע לי להמשיך לטעות ולהמשיך להיפגע. אני לא מבינה למה אני לא מצליחה פעם אחת לעמוד על שלי ולעשות רק את מה שטוב לי ולא מה שטוב לאחרים. אוף

ToryMaster

New member
למה שלא תכתבי כאן?

[אני רוצה להגיב, אבל לכל מה שיש לי לומר כבר "ענית" בהודעה שלך מראש]

lollapalooza

New member
הכל מתחיל ונגמר

בכמה את חשובה לעצמך. תראי, גם לי יש נטיה לא לעשות דברים שטובים לי, כי אני לא רוצה לפגוע, אבל לפעמים צריך לדעת איפה לשים לזה את הגבול. אני מציעה שתחשבי לרגע קדימה- מה יקרה אם תמשיכי עם מה שעושה לך רע, מה יקרה לך כתוצאה מזה. אולי זה יעזור לך לעשות את הצעד. אבל בגדול, זה בעיקר עניין של שכנוע עצמי ואומץ. את חייבת להבין שמי שמתמודד עם התוצאות של המעשים שלך, זו בראש ובראשונה את. והבנאדם שאת הכי צריכה לדאוג לו, זו את. כי אם את לא תעשי את זה, אף אחד לא. חוץ מזה, תחשבי מה יקרה הפוך- הם ימנעו מעצמם דברים כדי לא לפגוע בך?

דללה

New member
זאת בדיוק הבעיה..

שאני נותנת לעצמי להאמין שגם הם היו עושים את אותו הדבר עבורי ובסופו של דבר מגלה שלא. ואני יודעת שאני זאת שבסופו של דבר מתומדדת עם הכל, אבל אני מפחדת לפגוע באנשים שחשובים לי למרות שבסוף אני נפגעת.

lollapalooza

New member
אז תני לעצמך להאמין אחרת.

זה הכל עניין של שכנוע עצמי. אם באופן רציונלי את יודעת שזה הדבר הנכון, אבל הרגש מפריע לך, תעשי את זה בלי להרגיש שזה דבר טוב. בסופו של דבר זה יעבוד לטובתך. יש הרבה דברים בחיים שאנחנו לא מרגישים טוב איתם, אבל צריכים לעבוד עליהם כדי לשנות את זה. פשוט שכנעי את עצמך, תאזרי אומץ ותעשי את זה, בלי לחשוב הרבה על מה ומי ואיך יגיבו. פעם אחת מותר לך לחשוב על טובתך, לשם שינוי.

למעלה