למרות שעדיין לא שמעתי את שירי הלהקה

LEATHER REBEL

New member
למרות שעדיין לא שמעתי את שירי הלהקה

כל דבר שיעשו כאן באנגלית והוא טוב - יבורך! זה ידוע שבמדינת ישראל כל אחד שניסה לשיר באנגלית זכה במקרה הטוב להתעלמות התקשורת ובמקרה הרע לזלזול. כשצמד "העופרים" הגיע למקום הראשון בבריטניה עם השיר "סינדרלה רוקפלה", הדברים הגיעו עד כדי חרם לא רשמי בישראל. אמנם לא נשמעו איומים ברצח אבל באופן כללי היתה כאן התעלמות מוחלטת מהקלטותיהם שלא בעברית, וזה נמשך עד עצם היום הזה. אותו דבר עם איזבו, הצ'רצ'ילים ואולי גם סולסטיס קויל. אמנם הם לא מכרו בכמויות אבל לפחות את הצ'רצ'ילים עדיין מעריכים בחו"ל יותר. אם ניתן יהיה למכור את NOVA בחו"ל אז כל הכבוד! בכלל, מאז פריצת האינטרנט התקשורת הישראלית הופכת לפחות ופחות רלוונטית... ולמי שיצעק "כוכב נולד"... ירשה נא לי לתקן: גם זה כבר לא רלוונטי!

LEATHER REBEL

New member
אגב... להשתחצן מותר רק אם זה באמת

הנה ציטוט מהאתר של נובה שחוששני כי אינו נכון. "NOVA", the first Israeli band that sings in the universal language (English…for those who didn’t get it…) צר לי, אבל היו כבר כמה וכמה בישראל שעשו זאת באנגלית. אבל מה אני מדבר כל כך הרבה... הנה אני מצרף פה עטיפה של אלבום של להקה ישראלית כפי שיצא בבריטניה.

LonesomeCowboy

New member
שמע, אתה צודק! מה יש לדבר...

אכן, אם כבר להשתחצן אז לפחות שיהיה לזה בסיס! אכן, הצ'רצ'ילים/JERICHO היו כאן לפני ושרו באנגלית והוציאו תקליטים גם מחוץ לישראל!

LEATHER REBEL

New member
טוב לדעת שיש עוד מישהו שיודע את האמ

את האמת. אגב, הנה עוד להקה ישראלית שעשתה את זה באנגלית. וגם הם לא בדיוק אלמונים.

bassman1

New member
קבלו עוד אחת

זינגלה להקת פרוגרסיב שהקליטה את אחד האלבומים הטובים ששמעתי... וגם הגיטריסט יונתן שטרן הוא אבא של חבר טוב מאוד שלי.

LEATHER REBEL

New member
ואללה עקבת אחרי עד לפה. סחתיין!

עוד נראה ללהקת נובה שהם לא הראשונים פה שעשו את זה באנגלית.

bassman1

New member
אתמול

קראתי כתבה על להקה מראשון בשם SEEK IRONY שכרגע מקליטה דיסק בארה"ב... יש גם את SALEM ו ORPHANED LAND BEITZEFER והמון אחרים.... מתי אנשים ילמדו שכבר עשו הכל?

LEATHER REBEL

New member
לי אישית נראה...

שהם יודעים את האמת אבל אולי רוצים לחשוב שקהל צרכני המוסיקה שכח. ואנחנו פה על מנת להזכיר להם!

NirNova

New member
תשמע !!

אם היית ממשיך לקרוא עד הסוף היית מבין שלא לכך התכוון המשורר.NOVA היא היא בהחלט לא הלהקה הישראלית הראשונה שכותבת ומבצעת באנגלית אף אחד לא מנסה לסלף את ההיסטוריה,תשכח מזה אנחנו לא עד כדי כך מטומטמים.אבל היא כן הלהקה הראשונה ובנתיים גם היחידה שהוחתמה בחברת תקליטים גדולה וממוסדת למרות שהחומרים הם לא בעברית וזה בהחלט משהו שראוי לציון (ולא השתחצנות)..כל הלהקות שציינת אתה וחבריך קודם לכן מעולם לא הוחתמו בחברת תקליטים ישראלית !!!ועל כך הן נבדלות מ-NOVA. הטקסט שציטטת מהאתר של NOVA הוא טקסט שתורגם מהאתר בעברית ולכן המשפט הובן כלא מדוייק.אבל אם היית ממשיך לקרוא עד הסוף היית לבטח ניתקל בשורה-"That's how Nova became the first English singing band in Israel to be singed by a major record company." ואנחנו ממש מצטערים אם הרגשת מרומה כ"צרכן מוסיקה" לא זו הייתה הכוונה,תאמין לי. יום טוב והרבה בריאות.בוקי .

LEATHER REBEL

New member
טוב, אם כך אני מבין ש...

הצ'רצ'ילים לא היו חתומים בהד ארצי ולא הוציאו בה אלבומים. בוודאי לא את הראשון, שיצא רק בישראל. ושהאריות לא הוציאו תקליטונים בחברת פונודור (היום קוראים לזה פונוקול). אחד משניים: או שאתה טעית (מה שהרבה יותר מתקבל על הדעת) או שהעותקים שברשותי וברשות עוד כמה אספנים אינם קיימים במציאות וכולנו חוטאים בפנטזיות. מעניין מה י. קוטנר יאמר על הקביעה שהלהקות שהזכרתי לא היו חתומות בחברות ישראליות... או שאולי גם העותקים שברשותו אינם קיימים באמת... בלי שום קשר, המוסיקה של הלהקה היא אחלה.

הבנו את הפואנטה...

וחבל מאד שבמקום להידבק לשורה אחת מסכנה אתם לא מאזינים ללהקה. בקיצור, קלטנו, הפנמנו, לכו תקטלו משהו אחר.

D i s o r d e r

New member
סתם מתוך סקרנות...

יצא לך לשמוע את NOVA??? מה חושב? ו... ברוך הבא וכל אלה.

D i s o r d e r

New member
אה... בעצם,

רק עכשיו קלטתי ת'כותרת של ההודעה הראשונה שלך... אז לא שמעת, אם כך...

LEATHER REBEL

New member
דווקא כן וגם כתבתי זאת בעברית

נא לחפש בהודעות נוספות בשרשור הזה שירים טובים.

למעלה