למרות שרק יום שני אני מחפש ...

למרות שרק יום שני אני מחפש ...

די נמאס לי בזמן האחרון לא יצא לי לטייל מספיק, מחפש שותפים לטיול בשישי או שבת לכל מקום טיול רציני סינגלים וכו.. אבל בלי להסחף(הכושר רבותי הכושר לא בשיאו) אז תתחילו לזרוק רעיונות אני "תופס"

BikingViking

New member
אל תבנה על זה

יום שישי ע"פ התחזית החורף חוזר. אז או שתתכנן דרום או שלא תתכנן כלל !!!

mtbRider

New member
ואני...למרות שרק ה 20 לינואר

מחפש שותפים לרכיבות כביש החל מאמצע/סוף מרץ (אם ירשו לי לרכב תוך כדי הפיזיוטרפיה.... אם לא -> עוד חודשיים בערך
...טוב אני דיי משוכנע שיאשרו לי לרכב כביש אז זה איזשהוא עידוד) ..... והכושר ... לא בשיאו...חחחח -> מה 16.12 לא דרכתי על רגל ימין (ככה הרופא ביקש...ככה אני עושה). איי הייאוש הייאוש, fighting him back ! "there will be no ehite flag above my door" Dido - white flag....hopefully I quoted correctly איתי

mtbRider

New member
צפון/אזור ביה"ח לניאדו

ואתה? בכלל אני עכשיו שומע על רוכבים נתנייתים... בכייף הייתי קובע איתכם לאורבן ומשכנע את אלונה ואורגול לבוא גם
סטיב -> מה השם האמיתי שלך? ו....סתם בשביל לדעת...על מה אתה רוכב?

mtbRider

New member
כביש כביש....

שטח = טיפה יותר מאוחר שיצטברו השרירים והעצם תתחזק.... אבל אם אתה תזמין אותי אני אעשה מאמץ מיוחד
בינתיים אבא מתחזק בח. כושר והוא פנוי לרכיבות (צריך עדיין ללמוד טכני...) ואם אתה רוצה טכני אז אחי בערך פנוי בסופ"שים שהוא חוזר מהצבא ולומד לפסיכומטרי...באמת ! תרים טלפון אני אארגן לך פרטנר/ים אחחח לדהור בסינגל, תיקון ימינה, קפיצה קטנה, איזה דרופון, הביתה
. הגעגועים....

למעלה