למרות שרק נעלמת - מתי חוזרת??

מעיין246

New member
למרות שרק נעלמת - מתי חוזרת??

למען המכורים שהתמכרו לצערם בסוף ופיספסו חלקים נכבדים מהסדרה המצויינת ביותר בעולם - אוז, מתי יהיו שידורים חוזרים? בהתחננות עצומה..

gilriv

New member
אתם מצפים מיד לתשובה והחלטית -

תרחמו על YES

AnnaScott

New member
אי אפשר ככה יותר!!!

כל כך הרבה אנשים מתגעגעים לסידרה הכי טוב שאי פעם נוצרה!!!! למה להמשיך לענות אותנו? תקבעו תאריך ותודיעו כבר! עד מתי אני יתגעגע לריאן שלי????

OnMorFiuM

New member
כן וזה יהיה נחמד עם אחת מהאחראיות

תגיב משהו ותיתן תשובה בדוקה ולא סתם לזרוק תאריכים שמבלבלים את כולם!!!!!!!!רוצים אוז!!!

מעיין246

New member
אוז - למרקע, כאן ועכשיו

בהחלט בהחלט בהחלט !!! רוצים אוז!!!! במהרה! זו לא דרישה מוגזמת, גם ככה הכל שידורים חוזרים - אז אם כבר, שידורים חוזרים טובים ורצויים.

gilriv

New member
תראו יש הרבה סדרות ..

שאנחנו מאוד אוהבים ביס+ !ועכשיו זה נותן שידורים חוזרים למשל קרניבל החיים זה לא אה ?יש גם את חודש מרץ אז הרכישות הכי טובות מתחילות יס כרגא מלאה בבקשות לשידור חוזר

AnnaScott

New member
לא הייתה ולא תהיה

סידרה כמו אוז. אז אולי תתנו תאריך כי אני בטוחה שאתם לא אוהבים שמנדנדים לכם. ותאמינו לי אנחנו לא אוהבים לנג'ס.

OnMorFiuM

New member
ותאמינו לי...

אתם לא רוצים שננג'ס....יש כזה ביקוש אדיר לשידור חוזר של אוז!!!אז למה לא לעשות טוב לאנשים ולשדר שוב????

מעיין246

New member
חייבת להוסיף - שוב

מה לעשות, חייבת להוסיף.. יש המון אנשים שלא כותבים בפורומים ושולחים מיילים ומתחננים , וגם להם מגיעה זכות ההתבטאות, אז אני מבקשת בשם כל אותם אלו שלא מדברים אנא אנא תחזירו את אוז עוד פעם.. והגיע הזמן להראות התייחסות כלשהי !! משלמים לכם הון תועפות גם ככה, לא? במקרה, שמעתי דו שיח של מנויי הוט שאמרו שהם עוברים ליס אם אוז חוזרת... יש גם כאלה, ואני מבינה אותם. תודה תודה תודה מראש

gilriv

New member
יש גם המון סדרות מן העבר -המפצח

לדוגמא אוז שודרה אז בערוץ2 ?לפני הטלוויזיה הרב ערוצים בגלל זה יש המון אוהדים לשובה

OnMorFiuM

New member
ואני אישית מבטיחה שאני אצא

במסע מטורף להעביר אנשים ליס אם אוז תשודר שוב..רק עוד פעם אחת בבקשה!!!!

Aviad1987

New member
צאו מהסרט, בבקשה...

המנהלות פה לא עובדות אצלכם והדרישה הזאת להודיע לכם כבר מתי יהיה שידור חוזר נוסף של אוז בנידנוד אינסופי והצקות גורמת לי לחשוב שאתם איזה פריחות שמעריצות את יהודה לוי ולא צופים בתוכנית כמו "אוז". אנחנו לא יודעים מתי אוז תשודר שוב כי כנראה שאין שיבוץ נראה לעין - ובצדק, הסדרה רק הסתיימה בסבב הנוכחי ועם כמה שאני רוצה לראות אותה שוב (פעם אחת לא הספיקה זה בטוח) - אז זה לא יקרה כל כך מהר. ברגע שידעו על תאריך יפרסמו אותו, אין לאף אחד כוונה להסתיר אותו.

yesplus

New member
תשובה

אכן, מגיעות המון פניות בבקשה לשידור נוסף. אני מחפשת שיבוץ מתאים ומהיר ככל הניתן.

OnMorFiuM

New member
איזה דיבור רע...

אף אחד לא חושבת שמישהי עובדת אצלנו ולא שום דבר כזה פשוט זה בלבול ענקי כשמצד אחד אומרים שהיא חוזרת ומצד שני שלא יודעים!אתה צריך ללמוד איך לדבר..ומי אתה שתשפוט סתם??זאת הודעה מגעיייללללההההה בטירוף מה שכתבת!גועל נפש!וגם עם יש לך משהו להגיד אתה לא חייב להגיד את זה בדרך שאתה אמרת...

gilriv

New member
כל הכבוד לטלי -ראיתי שיש שיבוץ

?לדספרט זה ב..21.10 זה שידור חוזר או עונה2 טלי
-----------------------------------------------------------------

למעלה