למרות ששירי לא אוהבת פוליטיקה

ritosh

New member
למרות ששירי לא אוהבת פוליטיקה../images/Emo8.gif

"שאלה במבחן הפסיכומטרי: טומי לא רוצה לשבת ליד אלי, ועמרם לא רוצה לשבת ליד אריק. טומי רוצה לשבת ליד עמרם בתנאי שיסכים לשבת ליד אריק. טומי רוצה לשבת גם ליד אריק בתנאי שאריק לא יישב ליד אלי. אריק רוצה לשבת ליד טומי בתנאי שהוא יסכים לשבת ליד אלי. אריק רוצה לשבת גם ליד עמרם בתנאי שעמרם ישנה את דעותיו, אבל הוא מסרב. סדרו, תלמידים, את הכיתה באופן שכל אחד יהיה מרוצה." קיבלתי במייל. לא יודעת מי המחבר...

lupland

New member
מים שקטים חודרים...

היי ריטה מחמד נפשי. שירי לא אוהבת פוליטיקה? הא.הצחקת אותי.שירי ממש נשמעת לי כמי שהייתה בתיכון יושבת ראש אגודת התלמידים.ובתור שכזאת היא חייבת שיהיה לה מגע כלשהוא עם פוליטיקה.תראי אותה.תשמעי איך היא כותבת ועל סדר היום שלה.הבחורה הזאת יש עובדת על טורבו כל הזמן.היא נשמעת כמו אחת ששונאת מנוחה.ואני לא יתפלא אם היא עדיין מקפידה לישון 6 שעות מטכ"לי.לא דקה מעבר ולא דקה פחות. אני כמעט מוכן להתערב שהיא הצביעה לאביגדור ליברמן.אחרת איך אפשר להסביר את ה 7 מנדטים שלו? וכידוע חצי מנדט הגיע מבית היוצר של סמינר הקיבוצים.ומשום מה ממש ממש לא נראה לי כי ידו של שי הייתה במעל. תרגישי חופשי לדבר.עכשיו אנחנו כבר אחרי ושירי לא תוכל להאשים אותך בתעמולת בחירות.חוץ מזה שכרגע כבר מאוחר מכיוון שהיא מחקה הכל אבל אם היית מציצה עד לפני שבוע וחצי ברשימת הפורומים שהיא משתתפת היית מבינה מייד על מה אני מדבר. זהו.אני חושב שזה אמנם על קצה המזלג אבל מספיק להפעם. שלך לעולמים אסף

ל3

New member
הוי אסף אסף

קורע אותי מצחוק תמיד- הפה שלי כבר נתפס מרוב צחוק אז אני מבקשת רחמים!!! לגבי מועצת התלמידים, דווקא לא השתתפתי בה אבל הייתי תמיד מאוד מעורה בעניינים פוליטיים וכנסים למינהם. אני זוכרת גם שבתור תיכוניסטית היתי בין היחידות בכיתה עם דעה פוליטית מסוימת שהייתה שונה מהאחרים והיו לנו המון ויכוחים. אביגדור ליברמן???? אסף, אלוהים ישמור- מה חטאתי ומה פשעתי? ודבר אחרון, לגבי הפורומים- מעניין אותי לאיזה אתה מתכוון כי נראה לי שאתה מתכוון לאחי שגולש ושכח לשנות את השם כינוי שיהיה לכולם המשך יום מקסים

lupland

New member
לא מכובד.באמת שלא.

הוי שירי שירושקה. רק בקריאה שנייה נפל לי האסימון. "...מעניין אותי לאיזה אתה מתכוון כי נראה לי שאתה מתכוון לאחי..." איזו אחות נפלאה את."בולשת" אחרי האתרים של אחיך ומשחקת אותה כאילו שאת חושבת אותנו תמימים שנולדו אתמול.זה בסדר לגלוש "לאתרים" מהסוג הזה שירי.זה לא חטא.אבל להיסתתר מאחורי אחיך ועוד להיכנס בשמו.איי איי איי לא יפה...

ל3

New member
ריטוש'- זה גדול מהחיים

כבר הרבה זמן לא צחקתי ככה

למעלה