למרות ש...

למרות ש...

שכחתי לזמן קצצרצרחח את התפקיד שלי... שאלונשבוע חמוד קטן... אז הפעם... קבלו אותו...יום האהבה 1. אוהבים את החג? 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? 4. מאוהבים עכשיו? 5. מאוהבים בכם עכשיו? 6. הייתם מאוהבים בעבר? 7. היו מאוהבים בכם בעבר? 8. שברו לכם את הלב? 9. שברתם למישהו את הלב? 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? 11. קניתם למישהו בובה כזו? 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? 16. אוהבים את הצורה לב? 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? 23. אוהבים את האייקון לב ? 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? 25. אוהבים את האייקון קונדום ? זכויות לפורום סקרים ושאלונים.

אני...

. אוהבים את החג?כהה 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב?כה 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות?כה חח 4. מאוהבים עכשיו?כההההההה 5. מאוהבים בכם עכשיו?כדאי לו!! חח 6. הייתם מאוהבים בעבר?כה 7. היו מאוהבים בכם בעבר?נראה לי.. היו? 8. שברו לכם את הלב?כה 9. שברתם למישהו את הלב?כה 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"?כההההההה 11. קניתם למישהו בובה כזו?לא 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות?כה 13. קניתם למישהו שוקולד כזה?כה 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה?כה 15. כתבתם פעם מכתב אהבה?כהה 16. אוהבים את הצורה לב?כה 17. יש לכם תחתונים עם לבבות?בוקסרחחח כזה במלא גוונים של ורוד 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים?איי ויל בי דאר פור יו 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים?המחרוזת הזאת של השירי אהבה בלאטט 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב?גם וגם כמובן אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ?כה 22. אוהבים את האייקון מאוהב ?כה 23. אוהבים את האייקון לב ?כה 24. אוהבים את האייקון נשיקה ?כה 25. אוהבים את האייקון קונדום ?כה?

ווינגז

New member
הממ

1. אוהבים את החג? לא, מיותר לטעמי. 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? זה מאוד תלוי מה, אבל נניח שלא. 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? כן. 4. מאוהבים עכשיו? לא 5. מאוהבים בכם עכשיו? מאיפה לי לדעת? סביר שלא. 6. הייתם מאוהבים בעבר? לא חושבת 7. היו מאוהבים בכם בעבר? אותו דבר כמו למעלה. 8. שברו לכם את הלב? לא 9. שברתם למישהו את הלב? לא חושבת... 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? כן 11. קניתם למישהו בובה כזו? לא 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? כן, אבל בלי שום קשר ליום האהבה. 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? לא שזכור לי... 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? לא 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? לא 16. אוהבים את הצורה לב? זה מאוד תלוי... אם זה לא ורוד ו/או מנצנץ, אני אחשוב על זה. 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? לא 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? "All You Need Is Love" של הביטלס. בכלל, הם הקיטש בהתגלמותו. 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? באופן כללי אני ממש שונאת שירים קיטשיים, אז נגיד שפחות או יותר את כולם. 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? זה ממש לא משנה, אני לא מאמינה בימי אהבה. אייקונים: הכל פשוט תלוי בסיטואציה... זהו. 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? 23. אוהבים את האייקון לב ? 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? 25. אוהבים את האייקון קונדום ?

3LADY D

New member
נענה כי מייצ' העלתה../images/Emo23.gif

1. אוהבים את החג?מממ לא אכפת לי ממנו כ''כ 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב?כה 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות?כה 4. מאוהבים עכשיו?לא 5. מאוהבים בכם עכשיו?אי דונט נואו 6. הייתם מאוהבים בעבר?כה 7. היו מאוהבים בכם בעבר?יש מצב 8. שברו לכם את הלב?כה 9. שברתם למישהו את הלב?יש מצב 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "כהI love you"? 11. קניתם למישהו בובה כזו?לא 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות?כה 13. קניתם למישהו שוקולד כזה?כה 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה?כה 15. כתבתם פעם מכתב אהבה?כה 16. אוהבים את הצורה לב?כה 17. יש לכם תחתונים עם לבבות?כה 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים?ממממ 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים?ממממ 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב?לא משנה אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ?כה 22. אוהבים את האייקון מאוהב ?כה 23. אוהבים את האייקון לב ?כה 24. אוהבים את האייקון נשיקה ?כה 25. אוהבים את האייקון קונדום ?

המממ../images/Emo13.gif

. אוהבים את החג? לא במיוחד 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? תלוי ממי אני מקבלת אותם 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? יאפ 4. מאוהבים עכשיו? כן
5. מאוהבים בכם עכשיו? כן
6. הייתם מאוהבים בעבר? כן 7. היו מאוהבים בכם בעבר? כן 8. שברו לכם את הלב? לא 9. שברתם למישהו את הלב? כן 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? כן
ולפי שבי קוראים לה עפולו 11. קניתם למישהו בובה כזו? לא 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? כן 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? כן 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? כן 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? כן 16. אוהבים את הצורה לב? ככה 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? כן 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? "אילנה", "אם את עדיין אוהבת אותי" 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? לא עולה לי כלום 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? אף אחד
אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ?יאפ 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? יאפ 23. אוהבים את האייקון לב ?יאפ 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? יאפ 25. אוהבים את האייקון קונדום ?יאפ הוא חמודי זכויות לפורום סקרים ושאלונים.

../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

1. אוהבים את החג? ככה, לא ממש. אבל אולי בגלל שאין לי מישהו. 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? תלוי מה. 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות?
4. מאוהבים עכשיו? לא.
5. מאוהבים בכם עכשיו? כנראה.
6. הייתם מאוהבים בעבר? אהה.. אולי דלוקים, אבל מאוהבים ממש - לא. 7. היו מאוהבים בכם בעבר? אהה. 8. שברו לכם את הלב? כן.
9. שברתם למישהו את הלב? כנראה. 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? הכינו לי כרית שכתוב עליה את זה. ויש לי כזה בבית, לא זוכרת מאיפה. 11. קניתם למישהו בובה כזו? לא שזכור לי. 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? כן. 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? כן, אבל לא לחבר או משהו כזה. 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? כן. 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? כן... 16. אוהבים את הצורה לב? כן, נחמד. 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? כן.
18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים?--- 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים?--- 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? .... אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? כן. 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? גם. 23. אוהבים את האייקון לב ? ככה, יכול להיראות יותר טוב. 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? כן. 25. אוהבים את האייקון קונדום ? משעשע.

segev 007

New member
../images/Emo99.gif

1. אוהבים את החג?אממ.. בסדר הוא נחמד עם יש מישהי...... 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב?לא לא אני 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? לא רק שתי שפות.... 4. מאוהבים עכשיו?אמממ.....שאלה קשה אני לא אפרט...... 5. מאוהבים בכם עכשיו?אין לי מושג אבל ממש לא אכפת לי שיואהבו אותי דווקא מאוד מעדיף מי לא היה רומה שיואהבו אותו
6. הייתם מאוהבים בעבר?.....מי לא! 7. היו מאוהבים בכם בעבר?כן ניראה לי..... 8. שברו לכם את הלב?אממ...שאלה מיותרת 9. שברתם למישהו את הלב?לא יודע ואני מקווא שלא!!! 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? לא 11. קניתם למישהו בובה כזו?לא 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות?לא 13. קניתם למישהו שוקולד כזה?לא 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה?אמ...לא זוכר 15. כתבתם פעם מכתב אהבה?....לא 16. אוהבים את הצורה לב?.....היא נחמדה XD 17. יש לכם תחתונים עם לבבות?...........
אתם לא באמת רוצים שאני יענה על זה נכון?? 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים?לא זוכר יש הרבה 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים?לא זוכר 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב?לא יודע........שאלה קשה XD

LordHorse

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

1. אוהבים את החג? בינתיים,לא. 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? כן. 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? כן
4. מאוהבים עכשיו? לא. 5. מאוהבים בכם עכשיו? בפועל לא.בסתר אולי. 6. הייתם מאוהבים בעבר? כן. 7. היו מאוהבים בכם בעבר? כן. 8. שברו לכם את הלב? סוג של. 9. שברתם למישהו את הלב? ייתכן. 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? כןD: 11. קניתם למישהו בובה כזו? אני לא חושבת. 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? כן. 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? כן. 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? כן. 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? כן. 16. אוהבים את הצורה לב? לעיתים. 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? לא חושבת:| 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? Girl gust wanna have fun- Cindy lauper 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? Listen to your heart - D.H.T 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? ולנטיינ'ס. אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? מאוד מאודD: 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? אכן כן. 23. אוהבים את האייקון לב ? כן,אבל לא כ"כ. 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? כן. 25. אוהבים את האייקון קונדום ? אם כי לא יצא לי להשתמש בו אף פעם,הוא דיי משעשע,כן.

horse 1212

New member
../images/Emo23.gif.

1. אוהבים את החג?הוא נחמד. 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב?זה גם נחמד
. 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות?כן. 4. מאוהבים עכשיו?זה שאלות שלא שואלים
. 5. מאוהבים בכם עכשיו?כנ"ל,זה חדירה לפרטיות. 6. הייתם מאוהבים בעבר?אכן. 7. היו מאוהבים בכם בעבר?אכן. 8. שברו לכם את הלב?לא. 9. שברתם למישהו את הלב?כן. 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"?כן. 11. קניתם למישהו בובה כזו?לא. 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות?כן. 13. קניתם למישהו שוקולד כזה?כן. 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה?מאשרנו שלא שואלים את זה,נכון? 15. כתבתם פעם מכתב אהבה?כנ"ל. 16. אוהבים את הצורה לב?כן. 17. יש לכם תחתונים עם לבבות?לא שידוע לי. 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים?יש המון. 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים?חושבת עליה(בלעכס),נחשב? 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב?וולנטיס. אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ?הוא חמוד. 22. אוהבים את האייקון מאוהב ?כן :) 23. אוהבים את האייקון לב ?הוא גם חמוד. 24. אוהבים את האייקון נשיקה ?לא. 25. אוהבים את האייקון קונדום ?לא XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

שירלי317

New member
../images/Emo5.gifיום אהבה מבדח.

1. אוהבים את החג? לא ממש 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? תלוי מה, בעקרוני אני נגד כל המסחרה. 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? בהחלט, אפילו ב8, נראה לי 4. מאוהבים עכשיו? כן
5. מאוהבים בכם עכשיו? אני בספק, למרות שיש מישהו שקצת מטריד אותי בימים אלו. 6. הייתם מאוהבים בעבר? כן 7. היו מאוהבים בכם בעבר? אולי, מי אני שאדע? 8. שברו לכם את הלב? כן 9. שברתם למישהו את הלב? בערך
10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? לא 11. קניתם למישהו בובה כזו? לא 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? לא 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? לא 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? לא 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? לא בדיוק, השירים שלי זה תמיד סוג כלשהו של מכתבי אהבה. תלוי למי, ותלוי באיזו צורה. 16. אוהבים את הצורה לב? אדישה אליה 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? לא 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? כל שיר אפשרי של חסרי הקצב (הביטלס) 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? שירי ווסטלייף וחבריהם למיניהם 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? טו באב, קטע ישראלי יותר, פחות ממוסחר, מיוחד קצת. אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? הכי שבעולם. אבל מעדיפה אחד אמיתי. 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? חמוד 23. אוהבים את האייקון לב ?לפעמים 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? כן ולא 25. אוהבים את האייקון קונדום ? חח, הוא משעשע.

SoosKatan

New member
אני :)

1. אוהבים את החג? כו, הוא נחמד 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? לא 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? אני יודעת בדיוק ב3 שפות D: 4. מאוהבים עכשיו? לא 5. מאוהבים בכם עכשיו? אני באמת לא יודעת 6. הייתם מאוהבים בעבר? לא 7. היו מאוהבים בכם בעבר? כן 8. שברו לכם את הלב? לא 9. שברתם למישהו את הלב? אני מקווה שלא 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? כן 11. קניתם למישהו בובה כזו? כן 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? כן 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? כן 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? כן 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? לא 16. אוהבים את הצורה לב? לא 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? כן XD 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? "all you need is love" של הבטילס
19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? נמננמ הוא מתנגן לי בראשף אבל שכחתי את שמו
20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? ולנטיינס אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? כן
22. אוהבים את האייקון מאוהב ? כן
23. אוהבים את האייקון לב ? כן
24. אוהבים את האייקון נשיקה ? כן
25. אוהבים את האייקון קונדום ? כן

gili600

New member
אני

1. אוהבים את החג? לא ממש 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? לפעמים.. זה תלוי 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? כן אני יודעת להגיד בהרבה שפות 4. מאוהבים עכשיו? כן 5. מאוהבים בכם עכשיו? אולי..
6. הייתם מאוהבים בעבר? כן 7. היו מאוהבים בכם בעבר? אולי.. לא יודעת 8. שברו לכם את הלב? כן 9. שברתם למישהו את הלב? לא. 12. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? לא 11. קניתם למישהו בובה כזו? לא 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? לא 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? לא 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? לא 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? בערך. 16. אוהבים את הצורה לב? תלוי 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? לא 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? כל מיני 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? כל מיני 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? לא אוהבת את שניהם אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? כה. 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? כה 23. אוהבים את האייקון לב ? תלוי מתי 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? לפעמים 25. אוהבים את האייקון קונדום ? לא כ"כ

עונה

אז הפעם... קבלו אותו...יום האהבה 1. אוהבים את החג? בגדול כן.. 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? תלוי 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? וודאי! 4. מאוהבים עכשיו? אמממ.. כן! 5. מאוהבים בכם עכשיו? אני מאוד מקווה 6. הייתם מאוהבים בעבר? כן 7. היו מאוהבים בכם בעבר? כן 8. שברו לכם את הלב? יותר מדי פעמים 9. שברתם למישהו את הלב? כן 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? יש לי 3 על המיטה 11. קניתם למישהו בובה כזו? כן 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? היום! 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? לא נראה לי.. 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? כן, גם מאלמונים שעד היום נשארו כאלה 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? כן 16. אוהבים את הצורה לב? בגדול כן 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? בוודאי, איך אפשר בלי?!? 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? הבלדה שלי 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? ולנטיינ'ס דיי אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? מאוד 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? כן 23. אוהבים את האייקון לב ? טו מאץ' 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? לא במיוחד 25. אוהבים את האייקון קונדום ? שולטטט!!

avia4pets

New member
עונה..(קצת סמויה..)

1. אוהבים את החג
יאפ.. 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב
תלוי איזה מוצרים, נראלי שכע.. 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות
יאפ.. 4. מאוהבים עכשיו
כן
5. מאוהבים בכם עכשיו
איך אני אמורה לענות על זה?.. 6. הייתם מאוהבים בעבר
לא ממש 7. היו מאוהבים בכם בעבר
לא נראלי.. 8. שברו לכם את הלב
לא
9. שברתם למישהו את הלב
מקווה שלא 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"
כן
11. קניתם למישהו בובה כזו
כן
12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות
יאפ 13. קניתם למישהו שוקולד כזה
כע 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה
כן 15. כתבתם פעם מכתב אהבה
כן
16. אוהבים את הצורה לב
הממ..נראלי שכע..? 17. יש לכם תחתונים עם לבבות
כן
18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים
הממ..לאדעת..לאב איז אין די איר?! חח..אבל אני לא אהבת אותו.. 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים
נו לאדעת
מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב
ולנטיינ'ס אייקונים: 21. אוהבים את האייקון
כן
22. אוהבים את האייקון
כן
23. אוהבים את האייקון
יאפפ.. 24. אוהבים את האייקון
לא ממש..חביב.. 25. אוהבים את האייקון
איזה מהם ?
סורי שהכל מודגש, ככה באלי

2eye

New member
אני :]

1. אוהבים את החג? לא ממש, אין לו ערך מיוחד. 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? תלוי מה, יש דברים מוגזמים 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? כן... 4. מאוהבים עכשיו? אפשר להגיד 5. מאוהבים בכם עכשיו? לא שאני יודע. 6. הייתם מאוהבים בעבר? כן 7. היו מאוהבים בכם בעבר? כן, אבל לא יותר מדי. 8. שברו לכם את הלב? לא הייתי אומר בדיוק. 9. שברתם למישהו את הלב? כן
10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? כן. 11. קניתם למישהו בובה כזו? קניתי דברים אחרים, בעצם...אולי גם כזו. 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? לא, אבל הרגע אכלתי אחד. 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? לא, אבל סוכרייה
14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? הממ, לא חושב. 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? כן 16. אוהבים את הצורה לב? לא מי יודע מה. 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? לא
18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? לא יודע \= 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? לא יודע \= 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? הא? [: אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? כןן 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? כןן 23. אוהבים את האייקון לב ? הוא נחמד 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? לא משתמש 25. אוהבים את האייקון קונדום ?לא ממש.

A z a r o

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

. אוהבים את החג? תלוי.... 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב?אמממ חלק כן חלק לא... 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות?כן 4. מאוהבים עכשיו?מנסה לצאת מזה... 5. מאוהבים בכם עכשיו?כן... 6. הייתם מאוהבים בעבר?כן... 7. היו מאוהבים בכם בעבר?כן 8. שברו לכם את הלב?לא 9. שברתם למישהו את הלב?כן...השבוע =[ 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"?לא 11. קניתם למישהו בובה כזו?לא 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות?כן 13. קניתם למישהו שוקולד כזה?לא 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה?כן 15. כתבתם פעם מכתב אהבה?לא 16. אוהבים את הצורה לב?יותר כשהוא שבור... 17. יש לכם תחתונים עם לבבות?לא 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים?לא יודעת 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים?" " 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? ולנטיינ'ס דיי אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ?כן 22. אוהבים את האייקון מאוהב ?כן 23. אוהבים את האייקון לב ?כן 24. אוהבים את האייקון נשיקה ?לא 25. אוהבים את האייקון קונדום ?לא

ToryMaster

New member
פדמפדמ,פדמ,פדמפדמפדמפדמפדאאאאאאם.

1. אוהבים את החג? בטח, יום שכולו אהבה, מעולה. 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב?
. 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? ספרתי חמש, אחת בספק. אולי אני יודעת בעוד שפות שברחו לי. 4. מאוהבים עכשיו? כן. 5. מאוהבים בכם עכשיו? לא שידוע לי [לא שירלי, את לא נחשבת
]. 6. הייתם מאוהבים בעבר? כן. 7. היו מאוהבים בכם בעבר? כן. 8. שברו לכם את הלב? כן. 9. שברתם למישהו את הלב? כן. 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? כן, ההורים אחת והאקס אחת. 11. קניתם למישהו בובה כזו? לא. 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? לא. 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? לא. 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? כן. 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? כן. אבל לא שלחתי. 16. אוהבים את הצורה לב? כן. היא נהדרת. 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? לא, אין לי תחתונים עם הדפסים בכלל. 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? כמעט כל שיר שאני אוהבת הוא שיר אהבה קיטשי, אבל אני חושבת ששיר הנושא מטיטאניק יאלץ להיזכר פה. 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? אם אני לא אוהבת, כנראה שמחקתי את זה מהזיכרון. 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? למה צריך לבחור
. אני חושבת שט"ו באב, כי הוא לא גורר המון ויכוחים מפגרים. אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק? בטח, הוא מלך
. 22. אוהבים את האייקון מאוהב? כנ"ל
. 23. אוהבים את האייקון לב? "
. 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? ^^^
25. אוהבים את האייקון קונדום ? בהחלט, אייקון חיוני למוצר חיוני
.

למעלה