למרחפת או לדני!

לידיעתך לא הרבה הודעות נמחקות

וממה שבדקתי לא נמחקו הודעות לאחרונה, לידיעתך , מע´ הפורומים בתפוז מתוכננות כך שבכל פעם שמישהו מגיב להודעה כלשהי כל השרשור עולה למעלה וכל השאר יורדות למטה.. אם תחפשי היטב תמצאי שההודעות לא נמחקו , אלא מסתתרות למטה או בדפים הקודמים, זו גם סיבה שמדוע שרשורים חשובים, כדי שההודעות החשובות לא ידחקו אחורה בגלל דברים לא ממש רלוונטיים, מסכימה איתי?

לדני...

בקשר למחיקת ההודעות טוב זה בסדר אבל קאטי באמת לא בסדר כי היא אומרת לכולנו "מספיק" כאילו שהיא המנהלת כאן ומי היא שתגיד מה לעשות כאן..!! לא היית חושב ככה הא??

LordNor

New member
אתי, את לא מגזימה קצת../images/Emo35.gif

אם יש לך בעיה נגד גולש\ת מסויימ\ת את יכולה יכולה לפנות למנהל\ת הפורום במסרים ולהסביר לו את הבעיה שלך. הפורום הוא לא מקום להעביר ביקורות על תיפקודם של גולשים מסויימים בפומבי (הרי גם ביקורות אלו פוגעים בגולש עצמו כשהוא רואה את הדברים הנאמרים כאן). הייתי מציע לך ולדקל לפנות את הבעיות שלכם לדני מיכאלי במסרים והוא ינסה לעשות משהו. מקווה שתיקחו את ההמלצה שלי ברצינות
. שבוע טוב לכולם

Summer Spirit

New member
אתי, תרגיעי את עצמך.

לפי דעתי, דינה היא ילדה קצת יותר נחמדה ממך. תגידי תודה שהיא לא פנתה אליך באופן אישי מול כולם בפורום בטענה שאת ילדה מגעילה וכו´.. וכמו שלורדנור אמר, אם יש לך בעיה איתה: או שתטפלי בזה באופן אישי איתה או שתפני לדני או למרחפת במסרים פרטיים.

גילי, אל תתערבי.

אני לא רוצה בעיות כאן אז יותר טוב שלא תתערבי ואם את רוצה בעיות אז במסרים.

Summer Spirit

New member
סתם העלתי עובדה.

את שמה לב שכבר רב עם 3 אנשים בערך? אני אתערב עם בא לך או לא! אני לא שואלת אותך.

חבר´ה! מה זה פה???

לורדנור צודק, ואני די מופתע מכם, אם יש בעיה אז נא לפנות אליי או למרחפת במסרים או במייל ולא על גבי הפורום, זה לא מכבודכם להתנצח מעל במה ציבורית!

../images/Emo8.gifתעזבו את זה....

שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה... וחבל לבזבז אנרגיות על שטויות כאלה...

NATI AND BAR

New member
מסכימה עם המלאך הגינהום!

כן גם מסכימה לגבייך כך שצריך לעזוב את הנושא הזה.. אך אני חושבת שלא צריך לומר מה לעשות ומה לרשום הריי קאטי לא מנהלת כאן!! שתהיה מנהלת היא תוכל לורמ ולקבוע כמה שהיא רוצה! אז עד כאן אני באמת רוצה לדעת מי זה "אפרוח שחור"?? תשלחי לי גם במסר אם את יכולה תודה.. יום נעים:) NATI AND BAR

למעלה