למרחפת, בלאק מג´יק ולכולם

galit lital

New member
למרחפת, בלאק מג´יק ולכולם

שלום, אנחנו שתי סוטדנטיות הלומדות במכללת בית ברל במסלול לחינוך מיוחד. אנו מקוות שאנו לא פולשות לפרטיות הפורום ולחבריו,אנו מנסות לערוך מיני מחקר בנושא קבוצות תמיכה מקוונות = פורומים שסובבים סביב תחום לקות למידה. ותהינו האם נוכל לקבל עזרה ותשובות מ"מקור ראשון" בכדי לקבל תמונה קרובה שהיא מעבר לספרים, המאמרים וחומר ה"יבש". ברצוננו לשאול - 1. מיהי מנהלת הפורום ומה הקשר שלה ללקות למידה (אישי, מקצועיוכדומה) 2. מהן השאלות הנפוצות ביותר (לפי ניסיונכם). 3. מי אחראי לענות לשאלות מידע או שאלות מקצועיות ועל סמך מה נתנות התשובות? 4. לחברי הפורום - אשמח לשמוע מכם מדוע הפורום חשוב לכם? אילו צרכים הוא ממלא? מה מניע אתכם לשוב ולבקר בו? נשמח מאוד לכל תשובה, ממנהל הפורום ומהחברים בו. בתודה מראש ובברכת ערב טוב גלית וליטל

פש1ט אני

New member
תגובה

קודם כל, רק להדגיש, זה לא פורום של לקויי למידה. אלא פורום של לקויי שמיעה. בתוך האוכלוסיה שלנו יש כמובן את לקויי הלמידה עצמם, כשם שיש בכל אוכלוסיה אחרת. 1. יש 2 מנהלות, בלאק מג´יק והמרחפת. הן לא לקויות למידה ככל הידוע לי, אבל שתיהן לקויות שמיעה. והם עברו את כל הנסיון בעצמן מילדות ועד היום. 2. השאלות הנפוצות: (לדעתי כמובן) "מה הסיבה לחירשות?" "איך למדתם לדבר? לקרוא שפתים?" "מהם התחושות שלכם? איך אתם מרגישים בעולם הפתוח?" "למי אתם שייכים? לעולם השומעים או עולם החירשים?" 3. כולם פה עונים על השאלות, מהנסיון האישי שלהם ומהידע שצברו בנושא. אין פה "מוסמכים" ו"מומחים" שצריכים לספק את המידע בצורה מקצועית. 4. הפורום הוא מעין מפגש חברתי, אפשר להודיע ולהתעדכן בדברים הקורים בעולם שלנו. מסיבות, אירועים, הרצאות וכדומה. אפשר גם סתם לדבר ולהשאיר הודעות וכמובן שאפשר ומומלץ לשים דברים הקשורים לנושא שלנו. ואפשר כמובן לשאול שאלות ולהתעניין כמו שאתן עשיתן
מקווה שעזרתי.

LordNor

New member
אממ... ההודעה הזאת לא הייתה

מיועדת לך... אלא למנהלות הפורום והסטודנטיות ביקשו את תשובת מנהלות הפורום אז אין טעם שתענה במקומן....(היית רוצה שאנשים יענו במקומך בלי שתדע?)

black_magic

New member
רפי

מותר לה להגיב איך שהיא רוצה.. מה זה פה דיקטטוריה?..
"פשוט אני"- אין מה להגיד, את הגבת כ"כ יפה ונכון שאני לא יודעת מה להוסיף..
בכלל נראה לי שהן התבלבלו וחשבו שזה פורום של לקות למידה, אם לא אז שיגידו..

המרחפת

New member
רפי, בכותרת הן הפנו את השאלה לכולם

ואף שאלה לא הופנתה למנהלות בלבד. מה גם שפש1ט אני באמת ענתה תשובה יפה, כפי שאמרה שלי. הפורום הזה הוא גם לא בדיוק פורום תמיכה, כפי שהסטודנטיות חשבו ככל הנראה (ונחכה שהן יחזרו ויענו), אלא פורום מפגש, לפי דעתי.

LordNor

New member
אומנם אם הייתי כותב ככה

בטח הייתי חוטף הערות ממכן או מאוקספורד המטרידן... אז למה להתערב???

למעלה