למרחפת - מנהלת הפורום

למרחפת - מנהלת הפורום

אני רוצה להגיש תלונה להגשת תלונה נגד הקרפדה הירוקה תגידי לה שתפסיק להתעלל בי ולהשפיל אותי בפומבית "הברבריות שלך .. ואת הרדידות שלך.." אז נקרא הוצאת דיבה בציבור ,ולזה יש חוק עמך באהבה דרור חביה נ.ב. מספיק שיש לי צרות עם שלי התקופנית ,ויהיה עוד צרות??

ולגבייך ,אני לא רוצה לריב איתך

כי יש לך תואר כבוד משום שאת מהלת פורום , ויש לי כבר 2 ירובות דפנה ושלי אז בבקשה לא לריבאיתי ולא לתקוף אותי ואני נותן לך משהו נחמד ממני להוקרה דרור חביה נ.ב. עם זה מצא חן בעינייך התמונה

BlueMind

New member
צרות אצלך באות בצרורות ...

וכל מה שאתה עושה זה לאיים בהגשת תלונה? רחוק לא תגיע. ולבקש יפה שלא יריבו אתך ממש לא יעזור. כן, מה שקרפדה ירוקה כתבה לך גובל כמעט בהוצאת לשון רע אבל תאמין לי שלא תזכה בשום משפט ושום גורם ממילא לא יתייחס לתלונתך ברצינות. אתה לא שרה נתניהו והיא לא בדיוק עיתונאית נחשבת. הבעיה העיקרית שלך וסלח לי על הבוטות היא שאתה לא יודע להתמודד עם ביקורת בונה או הורסת . בעיה לא פחות חמורה היא שאתה חושב שעצם זה שתהיה נחמד לכולם ותספר בדיחות תהפוך לאהוב הקהל וכאשר זה לא קורה אתה נעלב ונפגע. פעם הצעתי לך פתרון לכך אבל דחית אותו על הסף וחבל. אולי הגיע הזמן שתשקול אותו שוב. ואת זה אני כותב לך מתוך כוונות טובות ונקווה שתתייחס להצעה זו ברצינות.

ברוך ,,אל תחתיל שוב כמו שהיה בקיץ

הרי אני רק בקשתי ממרחפת שתמחק הודעה ,אבל אמרתי שעייטן צודק שיש חופש ביטוי ומי אמר לך שאני מתכונן להגיש תביעה אני לא חושב כך ,ואין לי שוב דעה על זה , ואין מה לפחד ,כי אני מעולם לא חולם על כך אני יודע שיש תביעות בין חרשים אבל אני לא כזה , ברוך ,אתה לא מכיר אותי אישית אמרת לי אז שאני עברתי את החוק בעניין בת 14 והרי לא חשבתי להפגש איתה ,ואתה מתערב בבקשה תתרחק מחיי ,ודיי מספיק הקשבתי לך בעניין הודעה על עדי ,(בעניין אי סי קיו) ואתה התערבת ואני לא מתערב בכלל בחייך ואני דורש ממך להפסיק כל תוקף על התערבות בחיי תודה לך דרור חביה נ.ב. יש ליכבר שני יריבים שלי ודפנה , אתה רוצה גם להצטרף לרשימה

BlueMind

New member
אין לי שום כוונה להתחיל אתך

ובאמת חבל שאתה רואה זאת כך. אתה דורש ממני בכל תוקף להפסיק להתערב בחייך אך כאשר אחרים מבקשים את אותו הדבר ממך אתה לא מבין על מה המאומה. שני היריבים שלך הם שלי ודפנה? בכייף אצטרף אליהם. בזאת סיימתי.

אקבל את זה בברכה

דפנה לימדה אותי לא להציף פורומים ולא להתערב בחיי אישים אז גם אתה

לעייטן ,אתה צודק

אבל תקרא מה כתבה לי מרחפת • דרורו המרחפת & black_magic ו√ באחת ההודעות שכתבת היו דברי דיבה, ולכן היא נמחקה. אתה מתבקש להמנע מלכתוב דברים שכאלו. הרי לא אמרתי כלום

ושוב יחסמו אותו

מזמן הפך לבדיחה של עצמו. מבקש פתגמים ובסוף לא מבין אותם

עייטן ,כמו שאמרתי שיהיה פה מריבות

אך לא אחזור בזה , למרחפת ,סליחי לי שקרה דבר כזה ויש לה זכות לדבר מה שמתחשק לה , וגם לך ,מה שאת רוצה אני לא וצה לריב שוב בבקשה ממך דרור חביה

דרור, עם כול הכבוד..

דרור, לא הייתה לי שום כוונה להשפילך בפומבי, ועד כמה שידוע לי שאתה דוגל בחופש הביטוי והדמוקרטיה ! אז בהתאם לכך פעלתי והבעתי את דעתי ואת עמדתי בפורום זה.. וכבר הואשמתי בהוצאת דיבה..? בציבור?... אז איפה חופש הביטוי בפורום זה?... וחוץ מזה באיזה בית משפט החלטת להעמידי ועל סמך אילו נתונים?.. "אני רוצה להגיש תלונה?"...מממ כך אתה יוצר את יריביך... כפי שבלומיינד ציין ... "את הצרות אתה מביא על עצמך עם הגישה הזו!!! " כנראה שאתה דיי פגיע ולוקח כול דבר אישית... וכמו כן אתה חושב שכול העולם נגדך.. שזקוק לעזרתה של המרחפת בהגשת התלונה... על פי עקרונו של השיר, של נחמן ביאליק הכניסני תחת כנפי.. מה היא אמורה לצטט בך והוות לך כמחסה?

לא קרה לכלום

בבקשה תשכחי מיזה ואני לא הולך לשום בית משפט ,אני לא עושה כלום תראי יש כאן משיהו שכל הזמן מזמין זימונים ושחושב שהוא שליט של פורומי חרשים ,ובשבילי הוא סתם גולש כמוני , ואני בעצמי חושש מבתי משפט, ואני סתם בור אפס שחסר לו דברים מושלמים למשל ,חברה לחיים , אני רק בקשתי מעדי שתכתוב את הדעה שלה ,אבל עייטן כתב במקומה ,והוא צדק , בבקשה לא לשרשר את הודעות העלו מאימייל , וזה בסדר שכתב לי כעת מה את מרגישה אם נפגעת כל כך ,אז אני מתנצל , שיהיה לך שבוע נעים ותבלי בכייף בסלביסטר דרור חביה נ.ב. יש דברים יותר חשובים מדברים כאלה, מהדיבורים למשל ארה"ב חושד שבן לאדן לא קיים ,והלוואאי שהוא באמת לא חי הוא זה ש"כיסח את התאומים"

למעלה