למרכז לתיאטרון בובות בחולון יש לוגו חדש

למרכז לתיאטרון בובות בחולון יש לוגו חדש

עוד לא גמור ב-100%. אתם מוזמנים לחוות דעה. מצ"ב...

מאוד נחמד ומשעשע!! ../images/Emo13.gif

אבל חסר בו משהו.. יכול להיות שזה הצבע אבל לא נראה לי.. אתה מבין.. לפי דעתי הוא לא מושך לעין מספיק. תנסו אולי צבע אחר משהו יותר מעניין. אהבתי את הרעיון והכל והמשחק עם התמונות שהן אותיות אבל בכל זאת חסר משהו. יכול להיות שאני לא יכול להסביר את זה בצורה מקצועית אבל כצופה הוא נורא נטרלי ואין בו משהו ייחודי שלא ראינו.

אחרי הסתכלות שנייה ויותר עמוקה שיניתי את דעתי

הקונספט יפה אי אפשר להגיד שלא. והוא כן מושך לעין מעניין וייחודי. אבל יכול להיות שכן לא הייתי משאיר את זה בשחור. למרות שאמרת שזה עדין לא גמור, יכול להיות שעדין לא הוספתם צבע. אז מה שכן צריך זה צבע- שילוב של כמה צבעי פסטל, שיהיה צבעוני. כמו הדמות של המרכז. אני סומך עליכם- אחרי הכל אתם אמנים

xkxhkv

New member
דעתי כדעתך .משהו חשוב חסר.

אבל אני לא יודעת מה. אולי צבע אולי סוג הגופן שלא נראה לי בכלל. אהבתי מאוד את הלוגו של הבובה הצבעונית.הצבעים נותנים המון. כרגע זה עגמומי או שאני לא מבינה למה התכוון המעצב.

xkxhkv

New member
דרך אגב צריך להיות חדי עין כדי להבין שהלוגו

מכוון לתחום הבובות.זה לא ברור.אולי לשלב חוטים כמו מריונטה או לנסות להדגיש את המילה,בובה,בובות ולמשוך מאות מסויימת צורה של בובה, עיניים מסתכלות או שילוב של השם עם כפות ידיים שבלעדיהן היה קשה מאוד או יותר נכון כמעט ובלתי אפשרי להפעיל את מה שמסמל הלוגו. מקווה שתרמתי קצת.

feyoula

New member
הממ

הקונספט מאוד יפה! אהבתי, אבל חייבים צבע. אולי גם הפרדה צבעונית כלשהו של הבובה כדי שהיא תקלט יותר מהר.

כל מה שנאמר לפניי נראה לי נכון.

צריך להוסיף צבע והוספת בובה כלשהי זה נראה לוגו חולה
ניתן להוסיף אולי לאותיות חוטים שמחוברים למנגנון או ............לא יודעת
בקיצור ..........צריך שינוי . המשך לילה טוב דבי

תודה לכל המגיבים. הלוגו עדיין בעבודה

העברתי לגרפיקאים קישור לכאן לפורום - כדי שיקראו את התגובות המגוונות חלק מהדברים שנכתבו כאן כבר עלו לדיון בשלבים קודמים. חלק מהתגובות עזרו לחדד נקודות שנויות במחלוקת. בכל מקרה, תודה לכולם. ברגע שיהיה השלב הבא אני אעלה אותו לכאן - להמשך דיון

למעלה