למר אבו החכם מכל שמאלן... קבל!

marabo

Well-known member
הקשבתי לדברים והכל בלוף.
למה אני אומר לך שכל זה בלוף ואני לא מאמין לשום דבר?
הדובר המבולבל מצד אחד משבח ומהלל את ההפגנות בקפלן וטוען שהם היו נגד ההפקרה.
מצד שני, המסמך שאותו הוא מגדיר כסודי וחשוב וקדוש אומר בדיוק הפוך. שההפגנות עזרו לסינוואר.
איך זה הולך ביחד?

הווה אומר הכל בלוף, עוד ניסיון של הדיפסטייט להפיל את נתניהו.

הקשבתי לדברים והכל בלוף.
למה אני אומר לך שכל זה בלוף ואני לא מאמין לשום דבר?
הדובר המבולבל מצד אחד משבח ומהלל את ההפגנות בקפלן וטוען שהם היו נגד ההפקרה.
מצד שני, המסמך שאותו הוא מגדיר כסודי וחשוב וקדוש אומר בדיוק הפוך. שההפגנות עזרו לסינוואר.
איך זה הולך ביחד?

הווה אומר הכל בלוף, עוד ניסיון של הדיפסטייט להפיל את נתניהו.
לא ראיתי באף קטע שהדובר מציין את ההפגנות בקפלן :oops: הוא אכן מתייחס להפגנות למען החטופים, אבל לא מציין כלל את "מפגיני קפלן"! אבל כרגיל - במוחו הקודח של מראבו, כל מי שמעיז לצאת כנגד ה"דוצ'ה" נתניהו - הוא ישר קפלניסט, שמאלן, שונא דתיים וכן הלאה, גם אם לא הלך בחיים להפגנה אחת בקפלן!

marabo

Well-known member
לא ראיתי באף קטע שהדובר מציין את ההפגנות בקפלן הוא אכן מתייחס להפגנות למען החטופים, אבל לא מציין כלל את "מפגיני קפלן"! אבל כרגיל - במוחו הקודח של מראבו, כל מי שמעיז לצאת כנגד ה"דוצ'ה" נתניהו - הוא ישר קפלניסט, שמאלן, שונא דתיים וכן הלאה, גם אם לא הלך בחיים להפגנה אחת בקפלן!
הוא בפירוש אמר שבקפלן הפגינו נגד "הפקרת החטופים" על ידי הממשלה.

הוא בפירוש אמר שבקפלן הפגינו נגד "הפקרת החטופים" על ידי הממשלה.
אני חוזר שוב: הוא לא אמר את המילה קפלן ולו פעם אחת!:unsure:
מכיון שאני אדם מאד יסודי אני דבק בעובדות כלשונן ולכןבדקתי שוב ושוב את הוידאו (ות'אמת - הייתי די משוכנע שיסתבר כי טעיתי - ואז גם הייתי יודע להתנצל!) אבל והפלא ופלא - לא נתקלתי ולו פעם אחת במילה קפלן. באחד הקטעים הוא ציין כי רצח ששת החטופים "הוציא מפגינים לרחובות" - אבל זה עדיין לאו דווקא הפגנות של קפלן! אז כן מראבו - אתה לא נותן לעובדות לשנות את המציאות המדומה שאתה רוצה שתהיה וחוזר שוב ושוב על "מפגיני קפלן" כדי שיאמינו לשטויות האלו☹️ אבל הפעם זה לא יצא:eek: וזה בדיוק מה שנקרא הנדסת תודעה! - לקחת עובדות ולערבב אותם עם שטויות כדי שיהיה מי שיאמין לכל הדברים הללו... אבל הפעם זה לא ממש הצליח|יעני|

marabo

Well-known member
אני חוזר שוב: הוא לא אמר את המילה קפלן ולו פעם אחת!
מכיון שאני אדם מאד יסודי אני דבק בעובדות כלשונן ולכןבדקתי שוב ושוב את הוידאו (ות'אמת - הייתי די משוכנע שיסתבר כי טעיתי - ואז גם הייתי יודע להתנצל!) אבל והפלא ופלא - לא נתקלתי ולו פעם אחת במילה קפלן. באחד הקטעים הוא ציין כי רצח ששת החטופים "הוציא מפגינים לרחובות" - אבל זה עדיין לאו דווקא הפגנות של קפלן! אז כן מראבו - אתה לא נותן לעובדות לשנות את המציאות המדומה שאתה רוצה שתהיה וחוזר שוב ושוב על "מפגיני קפלן" כדי שיאמינו לשטויות האלו☹️ אבל הפעם זה לא יצא וזה בדיוק מה שנקרא הנדסת תודעה! - לקחת עובדות ולערבב אותם עם שטויות כדי שיהיה מי שיאמין לכל הדברים הללו... אבל הפעם זה לא ממש הצליח
אמר או לא אמר קפלן, אתה אמיתי? לאיזה הפגנות הוא התכוון? להפגנות החרדים במאה שערים או להפגנת נערי גבעות ביצהר?

אמר או לא אמר קפלן, אתה אמיתי? לאיזה הפגנות הוא התכוון? להפגנות החרדים במאה שערים או להפגנת נערי גבעות ביצהר?
לאיזה הפגנות הוא התכוון? - לכל מיני הפגנות בכל רחבי הארץ בנוגע לשחרור החטופים 😐 אני לא מנסה להיתמם ובכנות לא חושב שכל ההפגנות לשחרור החטופים (מה שאני בהחלט מבין דרך אגב!) הם דווקא הפגנות בסגנון "קפלן". מה לעשות ויש בציבור מחלוקת רצינית בנוגע לשחרור החטופים☹️ אז אולי המפגינים הללו הם רל"בניקים - אבל בוודאי שלא כולם הם "האנרכיסטים של קפלן" - כפי שאתה קורא להם. אבל אתה כהרגלך - אם מישהו לא בדיעה של הימין הקיצוני - אז הוא ישר אנרכיסט/קפלניסט/ סתם איזה שמאלני ששונא חרדים ומתנחלים:rolleyes: נראה שהמונח קפלן הפך אצלך לטבע שני לתאר את כל מי שלא מתאים לדעותיך!
ורק אציין שוב - מעודי לא הייתי בהפגנות בקפלן - ואני גם לא ממש מתלהב מהן :-/ אבל גם לי נמאס מהנדסת התודעה של הימין הקיצוני שמנסה להשחיר את כל מי שלא מחזיק בדעותיו!

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כשיעלה בידך המועלת להוכיח שרק בקפלן היו הפגנות אתה תצא צודק. אלא שבכל צומת של עיר, יישוב, מושב או עיירה אנשים התקבצו בכל מוצ"ש ולא רק. ספור את כולם ואז נראה אם יעלה בידך לפצות פה.

evglev1

Well-known member
מנהל
וקפלן זה המקום היחיד שבו הפגינו בעד עיסקה מיידית לשחרור החטופים?

למעלה