למר בנימין נתניהו.

שרוף

New member
למר בנימין נתניהו.

ראיתי את הופעתך הערב ואני רוצה לומר לך מספר מילים. ובכן מר נתניהו אתה שקרן ושרלטן עוכר ישראל אתה אין אף מילת אמת בדבריך. אתה באמת חושב שהציבור שכח את ימי שלטונך ואת הפרשות המסריחות שנילוו לימי שלונך.האם אתה חושב שהציבור שכח את האמרה המפורסמת שלך הם השמאלנים שכחו איך להיות יהודים. אין אני שמאלני ולא אתמוך בברק ובמפלגת העבודה בבחירות הבאות אבל הניסיון שלך לשוות לימי שלטונך אוירה של בטחון ושל מדיניות בטחון הוא פשוט פגיעה באינטיליגנציה של הרוב במדינה הזאת. אנו זוכרים את מחדל משעל בירדן ושחרורו של טירוריסט רוצח בשם אחמד יאסין מהכלא. אנו זוכרים איך סגרת את האורייט האוס בטלויזיה ובפועל הוא נשאר פתוח עד עצם היום הזה.אנו זוכרים איך נלחמת בחזבאללה בלבנון ואיך היית מוכן לוותר על כמעט כל רמת הגולן.אנו זוכרים את אירועי המנהרה ויותר חשוב אנו זוכרים מה אמרו עליך אריק שרון,ארנס,ושמיר,ובנימין בגין.האנשים האלה הם הימין האמיתי ואתה וחבורת הצדקנים העלובים מלחכי הפנכה אמני הדמגוגיה בראשם לימור לבנת ישראל כץ יובל שטייניץ וישמחו אלה שלא הזכרתי אתם מיצגים את הימין המזוייף המאפיונרי חובבי חבורת עבריינים ושמה שס. הרסתם מספיק את המדינה הזאת אם חושב אתה שרשות הממשלה מונחת בכיס שלך טועה אתה טעות גסה.

amor

New member
למה מכבי האש לא הגיעו בזמן ?אלה

תוצאות השריפה? מה עובר עליך צלוי נכבד? אתה חושב שאתה בשוק? זה אינו סגנון וזאת אינה הדרך לבטא את מחאתך נגד ראש הממשלה הבא. אני מכיר פלסטיקאי טוב .רוצה כתובת?

שרוף

New member
כי הם היו עסוקים בלכבות

את השרפות הרבות שהשאיר נתניהו אחריו בימי שלטונו השחורים.

amor

New member
די תהיה רציני . לא צריך להיות נעול

על מסלול האיבה השנאה . ביבי לא גרם כל נזק למדינה . היו שגיאות של מתחילים אבל בהשוואה לברק , ביבי ממש מושלם.

למעלה