למר ניר - הערות והארות

צמרת12

New member
למר ניר - הערות והארות

לניר שלום, 1. נושא ועדות רפואיות נדון בפורום החפשים.נאסף הרבה חומר ותגובות. לסיכום : אם אתה ממליץ לחייל על ועדה רפואית עליך להזהיר !! אסור !! לשלוח מסמכי מקור !! אני מכיר זאת מנסיון של חבר ,ומעדויות בפורום. "לנשמות הטובות" בשלישות יש שיטה.הם מאבדים מיסמכים , וכך נושא הועדה נדחה.הבדיקות יקרות ואיש המילואים מטורטר . ואם תשאל מדוע ? 1.היכן שיש טימטום לא צריך לחפש קונספירציות. 2.יש שיטה של מיחזור חיילים לצורך ניפוח סד"כ פקטיבי. השליש מזמין את כווולם למילואים - כולל נכים וחולים. המפקד בשטח מקבל "על הנייר" הרבה כ"א - ומכאן זה בעייה שלו ... אבל השלישון יוצא "בסדר". לא מאמין ? תנסה לחשב ( בכפולות של אפודים קרמים)כמה עולה לצבא הטיסות של ראש אכ"א ,ותוספת התשלום לתואר המהנדס שרכש תוך שנה באוניברסיטה עעעלק. אם זה העומד בראש הפרמידה - כך זה ממשיך למטה ...

צמרת12

New member
ובנושא יום המילואים( יום החרטה )

כדאי להגדיר רף ברור - מה זה פעילות אמת למען המילואים. למשל - העברת חוק בקריאה טרומית או ראשונה זה בלוף ושקר . כנ"ל הגשת מסקנות ועדה X Y Z לנשיא או לכל "חשוב". תאמין רק לפעולות ממש עם גיבוי כספי. ולדעתי חרם לא מספיק. אין לי מושג כמה פעילים יכולים להגיע ( אני לא למשל - עקב מגבלות עבודה) אבל רצוי לתכנן פעולות מחאה שיזכו לכותרות ולאיזכור. מה דעתך על בובה גדולה עם אצבע ב...ססססתם ... אני יודע שאין תקציב . האם תוכל לארגן הפגנה ? נ.ב : בקשת עיתונות בנושא .ראה לינק מצורף. להזכירך : האלוף שלהם פתח פה על מילואימניקים בלי גומיות. נראה אותו שולט על קציני הקבע שלו ...

ניר נגר

New member
היי צמרת, אנחנו רואים עין בעין

ביום המילואים לכנסת הגופים המייצגים את המילואימניקים בראשם תנועת בלת"מ רוצים לראות מהות ביום הזה ולא חלוקת תעודות הוקרה. בימים אלה אנחנו מבררים על הלו"ז ותוכנית היום הזה, אם זה לא יהיה לשביעות רצוננו אנחנו ננקוט בכל הצעדים העומדים לרשותינו. קראתי את הכתבה, בושה! איך צה"ל רוצה לשלוח לתעסוקה חיילים פשוטים עשהקצינים מסרבים ללכת... ואני חוזר ואומר...חייל שלא קיבל את מלוא ההכשרה (לפי חוקי צה"ל) שפשוט לא יסכים להיכנס לשטחים, ואם יש בעיה שיפנה אלינו. החוק הוא תרגיל חולייה ברטוב, זה המינימום הנדרש.

ניר נגר

New member
היי צמרת, מסמכים מקוריים לא

נותנים בשום פנים ואופן ולא רק בנושא מילואים... אח"כ כשצריך את המסמכים המקוריים לך דבר ללמפה. בעניין הזימון הרב אתה צודק! קצין הקישור שולח ל כ 200% חיילים כשצריך רק 100%..כך זה היה תמיד אבל זה הולך להשתנות במודל המילואים החדש שהתקבל על ידי וועדת השרים ושאנחנו מקדמים.

למעלה