אני פגאנית-חלק 2
אני פאגאנית. שינוי מכוון במודעות, קסם, הוא חלק מרוחניותי. לכל בעיה יש לפחות פתרון אחד בר-השגה וכמו כן אפשרות לצמיחה. אני יוצרת את מציאותי שלי בעזרת מחשבותיי, רגשותיי ומעשים. כל מה שאני שולחת תמיד שב. אני מבקשת להיות נאמנה למימרה הויקנית "כאשר אינך פוגע בדבר, עשה את שאתה רוצה". כאשר אני מבצעת קסם בטקסים, לפני שאני מעוררת ומכוונת אנרגיה, אני תמיד מבקשת להסתכל בתמונה הגדולה שצרכיי הם אך חלק ממנה. אני משתדלת לעבוד לטובת הכלל וכמו כן לעזור לעצמי. כאשר בעיות ניצבות בדרכי, אני מבקשת להבין את סיבותיהן ומסריהן כחלק ממציאתי את הפתרון. באמצעות עבודת מרפא, אני מחפשת לפנות לגורמים הרוחניים שבבסיס המחלה, יותר מאשר התמקדות בהקלת הסימפטומים בלבד. אני פאגאנית. אני עוסקת בקסם בעזרת הלבנה בכדי לעזור ולרפא אחרים, עצמי ואת כוכבנו. אלת הלבנה המשולשת מדריכה אותי. אני מפעילה התחלות בהתמלאות הלבנה, נותנת אנרגיה להתגשמויות במלאת הלבנה ומפנה מכשולים בהתרוקנותה ובחוסרה. אני נוטלת חלק בטקסים בעת התחדשות הלבנה ובמילואה, ואני יודעת כי מעגלי הם חלק מרשת עצומה של מעגלים אשר נפגשים בזמנים אלו מסביב לכדור הארץ. אני פאגאנית. אני חובקת את הפנתיאיזם, מכירה כי האלוהות היא בכל מקום ובכל דבר. אני נותנת כבוד לאלוהות שנמצאת בעצי האלון שביער, בצמחי הגינה, בציפורי הבר אשר מזמרות בינות לעצים, בצבירי הסלעים שבמדרונות הגבעות, בעצמי, וכן, אפילו ב"חפצים" כמו מכוניתי, מצלמות ומחשבים. אני מבינה כי לכל דבר בעל גוף פיזי ישנו גם גוף רוחני. המוחשי והרוחני שלובים, לא נפרדים, בעולם זה של צורה. אני חולקת כבוד לחיבור שבין יוצר ויצירה. אני פאגאנית. אני יודעת כי לאלוהות פנים רבות ואני חווה זאת דרך מגוון האלות, האלים וצורות רוחניות אחרות. אני גם מכבדת אחדות אלוהית, האיחוד של הכל. מפגשי האישיים עם אלות פאגאניות, אלים וצורות אחרות של האלוהות שינו והעשירו את חיי. הקאטה הופיעה כמוות בכדי ללמדני על שחרור ולידה מחדש. כילדה צעירה, ארטמיס זרמה דרכי ועזרה לי להרחיק ממני אנס פוטנציאלי. סלנה של הלבנה המלאה מביאה לי חזיונות ואת שמי. שמש מקודשת נותנת לי אנרגיה. ימאיה מהים מנקה ומחדשת אותי. שמעתי את פאן מחלל בחליליו ביער. דיוניסוס מעורר בקרבי את אושר הספונטניות ואת האושר העילאי האקסטטי ומלמדני את המיסתורין של האנדרוגניות. חוויתי את האיחוד של האלות והאלים בזמן עשותי אהבה עם בן זוגי בגן. באסט סייעה לי להעמיק את קשריי עם חבריי החתוליים. קרנונוס הופיע בפני ביער כאייל. איזיס דיברה אלי בהתפרצויות של זוהר בחשכת הליל ובזרימת האנרגיה דרך כפות ידי בזמן ריפוי. סאטורן נתן לי שיעורים במשמעת, זמן וחקלאות אורגנית. גבירת החופש מגינה עלי בעבודתי לחופש דת בעבור ויקנים ופאגאנים אחרים. אמא אדמה מנחה אותי בעבודתי למען הכוכב. אני גם חווה את האלוהות כחיות טוטם, בני ברית צמחיים, ובצורות אחרות בחלומותיי, במסעות פנימיים מודרכים וכן בזמן מסע אחר חזיון לבד בשממה. אני פאגאנית. אומנותי הרוחנית כולל קבלה עצמית והבנה, במקום דחייה עצמית. אני חולקת את דעותיי עם אחרים כאשר אני חשה שזה מתאים, אך איני מנסה להמיר, בטענה כי דרכי היא הדרך הנכונה האמיתית עבור כולם. ישנם שבילים רבים במעלה ההר של הבנה רוחנית, לא רק שביל אחד. אני פאגאנית. פולחני מתממש בצורת התייחדות אלוהית עם הטבע. כחלק מפולחני, הקימותי שמורת טבע מקודשת שהנני מטפלת בה, מקלט המעגל. אני מקיימת טקסים במקומות מיוחדים שם, כמו במעגל אבנים בראש תל מקודש; בסלע רוח מעל לעמקים; בגן המעגל הקסום; במקדשים בחוץ; בחדרו של המקדש בפנים; ובמחסות אבן החול העתיקים אשר אוכלסו ע"י העתיקים אשר התגוררו בארץ זו לפני אלפי שנים. אני גם עושה טקסים במקומות אחרים ושונים בארץ, בחוץ ובפנים. פולחני וטקסיי יכולים להיות בכל מקום משום שמעגלי המקודש ניתן לנשיאה. בכל מקום בו אני נמצאת, אני יכולה להקים מעגל סביב ספירה מקודשת באמצעות שבע קריאות: לארבעת כיווני המצפן, לקוסמוס שממעל, לאדמה שמתחת ולשילוב הרוחני שבמרכז. אני פאגאנית. אני יוצאת למסע בעולם-האחר בחלומותיי, במדיטציות ובטקסים. אני משתמשת בכלים מקודשים למסעותיי ולקסמיי. הם כוללים קדירות, קריסטלים, נרות, מחזיקי קטורת, גביעי מים, מחומשי מלח, צלחות אדמה, נוצות, פעמונים, מטאטאים, רעשנים, תופים, מטות, שרביטים, להבים, מראות ומגוון של כלי חיזוי, הכוללים קלפי טארוט, אי-צ´ינג מגבעולי אכילאה ואבני רונות. אני עפה עם מודעותי בזמן ובחלל. אני חוקרת מימדים אחרים ואז חוזרת עם תובנות, ידע ועוצמה. אני הולכת בין העולמות בעבור מרפא, צמיחה ושינוי. תפיסה על-חושית אינטואיטיבית הינה חלק טבעי, לא על-טבעי, מחיי היום-יום שלי. אני פאגאנית. אני מתכווננת לארבעת יסודות הטבע – אדמה, אויר, אש, מים – ולאלמנט החמישי, הרוח, שהינה הכח הרוחני המחבר את הכל. אני רואה את היסודות האלה בטבע – האדמה שבקרקע ובסלעים; האויר שברוח ובאטמוספירה; האש כברק, שריפות וחשמל; המים במעיינות, נחלים, ימים, גשמים וגופי מים אחרים בכוכב ; והרוח כאחדות האלוהית. אני גם רואה את היסודות כהיבטים של העצמי – גופי הפיזי והפיזיולוגיה הם האדמה שלי; האינטלקט שלי ומחשבותיי כאויר שלי; רצוני ופעולותי כאש שלי; תחושותיי ורגשותיי כמים שלי; ואת העצמי הפנימי, נשמתי, היא רוחי. אני שואפת לשמור עצמי בריאה ומאוזנת בכל החלקים האלו של העצמי. אני עובדת לקראת החזרת איזון היסודות בסביבה. אני פאגאנית. אני שומעת את זעקותיה של אמא אדמה אשר כועסת על הנזק שנעשה לסביבה בידי המין האנושי. ידיי נרפות מזיהום האויר, הקרקע והמים, וכן ממשחקי השליטה של אומות באישם של טילים גרעיניים ונשקים אחרים של השמדה המונית. כמו כן אני מודאגת מהזיהום הרוחני על הכוכב – אנוכיות, שנאה, תאבת בצע ורעב לעוצמה התמכרות, אלימות, ייאוש. אך בעוד אני מבחינה בבעיות הללו, אני גם מבחינה בניקוי ובריפוי המתרחש בכדור הארץ בזמן זה. אני יודעת שאני יכולה לעזור לפחות במעט להבאת הכוכב לאיזון טוב יותר בחיפוש איזון בחיי, בכך שאני משמשת כזרז להשבת האיזון בחיי אחרים וע"י עבודה לסביבה טובה יותר. אני יודעת שגישותיי ודרך חיי יכולים לעשות את השינוי. אני שואפת להיות ערוץ לריפוי ואיזון. אני הופכת את העבודה והאחריות הסביבתית לחלק אישי בחיי היום-יום שלי. אני שואפת לחיות בהרמוניה עם חברים אחרים במשפחת הטבע. אני פאגאנית. רוחניות טבע היא אמונתי ובסיס חיי. הטבע הוא מורי הרוחני וספרי הקדוש. אני חלק מהטבע והטבע הוא חלק ממני. הבנתי את המסתורין הפנימי של הטבע גודלת במהלך מסעי בנתיב רוחני זה.