למשהו יש את המשחק של זינה בסוני?

ares chosen

New member
נכון שאני לא דפי אבל...

אני עברתי את המשחק... סיימתי.... פיניטו....

Dafi the Mighty

New member
איזה שלב?

בערך בשלב לפני לפני אחרון. אני תקועה שם, ואין לי כוח לשחק, כי עד שאני יגיע למסך הזה... אבל יום יבוא ואני אשחק שוב ואסיים את המשחק. דפנה

xena 17

New member
גם אני הגעתי לשם

אבל אין לך כרטיס זכרון שאת יכולה לשמור את המשחק?

Dafi the Mighty

New member
לא, אין לי.

אני בשלב שצריך לדחוף את היצורים האלה מהצוק, ויש שם איזו חנוכיה או משהו, קנים כאלה שעולים אחרי שאת דוחפת אחד. דפנה

xena 17

New member
אז מה צריך לעשות בשלב 19 ?

ומה מופיע בשלב האחרון?

אררררררר! ../images/Emo46.gif

אני עדיין תקועה (כבר בסביבות השנה ומשהו) באותו השלב המעצבן שהולכים על גשרים מלבה עם כל הזומבים האלה... אני פשוט לא יודעת איך לעבור את הגשר המסתובב הזה שזורקים עליו צ´אקרם! אולי מישהו יודע איך אני יכולה לסיים את העולם הזה????

xena 17

New member
את צריכה.............

לקפוץ קפיצה ארוכה לפני שאת זורקת את הצאקרם על הגשר ואז כשאת על הגשר את צריכה לזרוק את הצאקרם על העמוד ואז הגשר מסתובב לצד השני ואת ממשיכה אלה.(את הקפיצה את צריכה לעשות ה-360 מעלות זאת אומרת גלגול ולא קפיצה רגילה).

Dafi the Mighty

New member
שלב 19

נכון יש את היצורים הענקיים האלה? את צריכה להתגלגל אליהם, להרביץ להם, בקיצור... לדחוף אותם מהצוק. יש, חמישה אם אני לא טועה. כשאת דוחפת אחד, אז קן אחד מורם, וכן הלאה. את צריכה להפיל את כולם ולא ליפול בעצמך. הצלחתי להפיל את כולם, אבל אז לא מצאתי את המקום הזה של הקנים, חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי. אז נפסלתי ואז הבנתי שבקלות היה אפשר למצוא... ארר. טוב נו, נלך לשחק בזה ונראה מה עושים! :) דפנה

.ronit

New member
זה נמצא דיי בתחילת השלב - צריך

לחזור אחורה, יש לקפוץ כדי להגיע למקום עם הקנים לפני שמגיעים יש קטע וידאו בו שומעים את הלחן הנכון ולאחר צריך להקות בהם לפי סדר הלחן כדי לסיים את השלב בהצלחה...

למעלה