קלית קפה
כל מכשיר, מכונה, מחבת דורש זמנים שונים לאותה התוצאה.
הגעה לזמן מדויק דורשת כיול על מספר מנות ניסוי.
לקבלת קפה פחות חמוץ ויותר מתוק אבל מריר צריך קליה עד הפיצוץ השני+עוד 10-30 שניות בהתאם למנה.
מנסיוני האישי, כל מנה חדשה שאני קונה מחייבת כיול חדש .
הכי חשוב, מאיפה קנית ירוק הוואי קונה!!!
אני התרוצצתי שבוע באי ואף אחד לא הסכים למכור לי פולים ירוקים וכל זה בגלל האיסור שהטילו שלטונות עכב מחלה בשיחי הקפה באי.
לקלוי אין בעית מזיקים...