למשהו יש מושג אם אסטו (ציפרלקס) משבש את המחזור החודשי?
L Lady Stark New member 24/6/13 #2 לא אמור לשבש או להשפיע כלל על המערכת ההורמונלית. אבל את מוזמנת להתייעץ עם רופא משפחה או פסיכיאטר כדי לקבל תשובה חותכת בעניין.
לא אמור לשבש או להשפיע כלל על המערכת ההורמונלית. אבל את מוזמנת להתייעץ עם רופא משפחה או פסיכיאטר כדי לקבל תשובה חותכת בעניין.
ה המתפללת New member 25/6/13 #6 דיברתי היום עם הרופאה שלי...כנראה שזה משפיע עלי , והיא אמרה לי לרדת לחצי כדור. הצרות לא נגמרות ,נגמר מפה מתחיל משם אני מפחדת להיות על חצי כדור שלא יחזור כל החרדות והדכאון. אוףףףףףף עד שהתאזנתי אוףףףףף
דיברתי היום עם הרופאה שלי...כנראה שזה משפיע עלי , והיא אמרה לי לרדת לחצי כדור. הצרות לא נגמרות ,נגמר מפה מתחיל משם אני מפחדת להיות על חצי כדור שלא יחזור כל החרדות והדכאון. אוףףףףףף עד שהתאזנתי אוףףףףף
מ מחבקת עצים סדרתית New member 25/6/13 #7 איזה מינון את לוקחת? יכול להיות שגם עם חצי כדור יהיה לך איזון מספק. חשוב שגם המחזור שלך יהיה מסודר, שלא יהיו לך בעיות אחרות.
איזה מינון את לוקחת? יכול להיות שגם עם חצי כדור יהיה לך איזון מספק. חשוב שגם המחזור שלך יהיה מסודר, שלא יהיו לך בעיות אחרות.
ה המתפללת New member 25/6/13 #8 לקחתי עד עכשיו אסטו 10 מ"ג כשהייתי על חצי כדור המחזור היה סדיר כשעליתי לכדור התחילו הבעיות(לפני 3 חודשים)
לקחתי עד עכשיו אסטו 10 מ"ג כשהייתי על חצי כדור המחזור היה סדיר כשעליתי לכדור התחילו הבעיות(לפני 3 חודשים)