למשה המנהל - החכם באדם

marabo

Well-known member

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
נחיה ונראה כיצד זה יתפתח: האם הראיות של האיש שהצגתי יתקבלו, או שמא פסיקת הביניים של השופט שהזכרת.

אתה אוהב מאד, מראבו, לצטט את מה שנוח לך - אבל להשמיט את הפרטים האחרים:( אז רק בשביל הנתונים המלאים תציין שהשופט אמר שגם ייתכן וצריך להעמיד לדין את יונתן אוריך!😐 ובלשון אחרת - פלדשטיין היה הש.ג שעשה את העבודה המלוכלכת (מה שכנראה נכון:-/) והאחרים לא ידעו/לא שמעו. אבל כרגיל - למה לבלבל עם העובדות המלאות - נציג חצאי עובדות כדי שההדיוטים יקבלו אותם כאמת המלאה...

marabo

Well-known member
אתה אוהב מאד, מראבו, לצטט את מה שנוח לך - אבל להשמיט את הפרטים האחרים אז רק בשביל הנתונים המלאים תציין שהשופט אמר שגם ייתכן וצריך להעמיד לדין את יונתן אוריך!😐ובלשון אחרת - פלדשטיין היה הש.ג שעשה את העבודה המלוכלכת (מה שכנראה נכון) והאחרים לא ידעו/לא שמעו. אבל כרגיל - למה לבלבל עם העובדות המלאות - נציג חצאי עובדות כדי שההדיוטים יקבלו אותם כאמת המלאה...
יקירי, אל תערבב אותי
בשורה התחתונה, זה מסמך אמיתי או שיקרי?
אם הוא שקרי אז הכל קשקוש אחד גדול
אם הוא אמיתי מה הוא כבר גילה? שסינואר הוא חרה ושההפגנות בקפלן עוזרות לו, וואאו איזה גילוי מדהים, ממש לא חשבנו על זה.
כל הסיפור הזה הוא חרטא ברטא שמרטה אחת גדולה.
ברור שזה עוד ניסיון של חלאות מערכת המשפט להפיל את נתניהו... לא מוצלח במיוחד אבל הם מנסים בתקווה שפעם זה אולי יצליח.

יקירי, אל תערבב אותי
בשורה התחתונה, זה מסמך אמיתי או שיקרי?
אם הוא שקרי אז הכל קשקוש אחד גדול
אם הוא אמיתי מה הוא כבר גילה? שסינואר הוא חרה ושההפגנות בקפלן עוזרות לו, וואאו איזה גילוי מדהים, ממש לא חשבנו על זה.
כל הסיפור הזה הוא חרטא ברטא שמרטה אחת גדולה.
ברור שזה עוד ניסיון של חלאות מערכת המשפט להפיל את נתניהו... לא מוצלח במיוחד אבל הם מנסים בתקווה שפעם זה אולי יצליח.
למה שיהיה מסמך שיקרי?! אם היה מסמך שיקרי הצנזורה לא הייתה פוסלת אותו 😐 (-או שאולי גם הצנזורה כלולה כמובן במנגנון הדיפ-סטייט:rolleyes:). אתה יכול כמובן לחזור ולהמשיך לומר שכל העולם משתתף בקונספירציה להדחת ביבי - אבל כפי שאתה אומר - הוכחות יש?! אז אם אין הוכחות לקונספירציה, אז כנראה שבכל זאת יש דברים בגו...☹️ בקיצור: עם כל הפסילה של הצנזורה והפנייה מהצבא בנוגע לדליפת מידע - כנראה שהיה מי שעשה משהו! ושוב - ייתכן בהחלט שזה לא היה פלדשטיין לבדו - אבל גם אוריך ושרוליק איינהורן הם לא צדיקים|תוהה|

marabo

Well-known member
למה שיהיה מסמך שיקרי?! אם היה מסמך שיקרי הצנזורה לא הייתה פוסלת אותו 😐 (-או שאולי גם הצנזורה כלולה כמובן במנגנון הדיפ-סטייט). אתה יכול כמובן לחזור ולהמשיך לומר שכל העולם משתתף בקונספירציה להדחת ביבי - אבל כפי שאתה אומר - הוכחות יש?! אז אם אין הוכחות לקונספירציה, אז כנראה שבכל זאת יש דברים בגו...☹️ בקיצור: עם כל הפסילה של הצנזורה והפנייה מהצבא בנוגע לדליפת מידע - כנראה שהיה מי שעשה משהו! ושוב - ייתכן בהחלט שזה לא היה פלדשטיין לבדו - אבל גם אוריך ושרוליק איינהורן הם לא צדיקים
אז זה מסמך אמיתי? וואו...מה היה כתוב שם, שסינוואר חרה ושההפגנות של קפלן עוזרות לו.
איזה חידוש! איזה תגלית! איזה חשיפה.
סקופ עולמי, הדלפה מדהימה.
לא ידענו את זה...
לא סתם השופט זרק כעת את הפרקליטות וכתב האישום שלהם לפח הזבל.

אתה צריך זכוכית מגדלת או בינה יתרה שהכל זה חלק מניסיון ההפיכה שמתבצע כעת להפיל את ממשלת ביבי?

כעת ברור לי שהפרקליטות ילכו עכשיו לחברים שלהם בבגץ והם יהפכו את פסק הדין, אבל ברור לי שמדובר בנסיון הפיכה של חלאות קפלן

אתה יכול כמובן לחזור ולהמשיך לומר שכל העולם משתתף בקונספירציה להדחת ביבי - אבל כפי שאתה אומר - הוכחות יש?!
אתה ומרבו כ"כ בטוחים שאתם צודקים שלא מביאים בחשבון עוד אפשרות

שלדעתי סבירה:

הקנוניה היא שהימין יחשוב שמנסים להדיח את ביבי.

ושהשמאל יחשוב שהכל דימיון של הימין.

ומה האמת:

השמאל משתף פעולה עם הימין לעזור לביבי!

למה?

המטרה של האמריקנים שביבי הוא סוכן שלהם היא לבנות במזה"ת

רכבת וקווי גז ונפט מהודו וערב סעודית שעוברים בישראל ומגיעים לאירופה.

לצורך חיזוק הכלכלה והקואליציה שלהם.

האמריקאים צריכים את המזה"ת שקט,מהר ככל האפשר.

משימה גדולה מאוד ולכן יזמו עם ביבי,מע' הביטחון וכל מי שצריך(אופוזיציה וכו')

לתת לעזתים להיכנס ב 7/10.

בשביל שאנחנו נצא למסע חיסולים במזה"ת כמו שהם יצאו אחרי 11 בספטמבר 2001.

אם נחזור לעינייננו מצד האמריקאים אין בעיה שיהיה שמאל שישלוט ויעשה שלום עם הערבים.

אותם לא מעניין איך יהיה שקט - זה החלטה פנים ישראלית אם בכוח או בהפרדה חד צדדית וכו'.

בכל מקרה כרגע הם רוצים לחזק את ביבי כי הרוב מאמין ב"לתת לערבים בראש".

ולכן נתנו הוראה לשמאל שכאילו זה יראה שהם מנסים להדיח אותו ולימין נתנו הוראה בהתאם.

Harrington

Well-known member
מנהל
עובדות כדי שההדיוטים יקבלו אותם כאמת המלאה...
זה בדיוק מה שהמערכת עושה כבר חודש וחצי :). מדליפה רסיסי מידע, כמובן בדיוק את מה שנוח דווקא לה לפרסם, אנשים מהצד שלא בדיוק מתומכי ביבי, משוכנעים שיש להם את כל המידע ביד וזה אף מזכה את הסוגיה ב48 שרשורים כאן בפורום (מבלי שמשהו התחדש בהם מפתיחת האחד לפתיחת השרשור העוקב) וכל זאת על מה? על משהו שאף אחד מאיתנו לא יודע מהו בכלל.

אשריך שזיהית זאת.

זה בדיוק מה שהמערכת עושה כבר חודש וחצי :). מדליפה רסיסי מידע, כמובן בדיוק את מה שנוח דווקא לה לפרסם, אנשים מהצד שלא בדיוק מתומכי ביבי, משוכנעים שיש להם את כל המידע ביד וזה אף מזכה את הסוגיה ב48 שרשורים כאן בפורום (מבלי שמשהו התחדש בהם מפתיחת האחד לפתיחת השרשור העוקב) וכל זאת על מה? על משהו שאף אחד מאיתנו לא יודע מהו בכלל.

אשריך שזיהית זאת.
אני לא יודע על איזה אנשים אחרים אתה מדבר, אבל אני לא פתחתי ולו שרשור אחד בנושא (סליחה - דיווח על זהותו של ראש השב"ס אתמול - אבל זה לא בנושא של ההדלפות בלשכת נתניהו 😐 ) אני רוצה לשאול אותך בכנות הארינגטון - האם אתה באמת חושב שמשקרים לנו בנוגע לפסילה של המסמך על ידי הצנזורה? אני בהחלט מקבל את העובדה כי ייתכן ופלדשטיין לא היה האשם העיקרי בפרשה - אבל אם כך הוא אז צריך לטפל גם באחרים - יונתן אוריך (שרק נחקר ותו לא!) ושרוליק איינהורן (שמשום מה מסרב לחזור לארץ...:unsure:). אז אני לא אומר שכל מה שהפרקליטות עושה זה בסדר - אבל מצד שני - אולי חלק מהדברים כן נכונים?!

marabo

Well-known member
אני לא יודע על איזה אנשים אחרים אתה מדבר, אבל אני לא פתחתי ולו שרשור אחד בנושא (סליחה - דיווח על זהותו של ראש השב"ס אתמול - אבל זה לא בנושא של ההדלפות בלשכת נתניהו 😐 ) אני רוצה לשאול אותך בכנות הארינגטון - האם אתה באמת חושב שמשקרים לנו בנוגע לפסילה של המסמך על ידי הצנזורה? אני בהחלט מקבל את העובדה כי ייתכן ופלדשטיין לא היה האשם העיקרי בפרשה - אבל אם כך הוא אז צריך לטפל גם באחרים - יונתן אוריך (שרק נחקר ותו לא!) ושרוליק איינהורן (שמשום מה מסרב לחזור לארץ...). אז אני לא אומר שכל מה שהפרקליטות עושה זה בסדר - אבל מצד שני - אולי חלק מהדברים כן נכונים?!
כן יקירי
אין לי גרם ואפילו לא גרם של אמון בפרקליטות והשב"כ.
מה שמתנהל כעת זה פעילות משולבת של כל זרועות השמאל, פרקליטות, בג"ץ וקפלן בנסיון הפיכה נגד ממשלה נבחרת.
אז כן יקירי, אין לי קמצוץ של גרם אמון בכל הסיפורים כעת, לא פלדשטיין ולא מפקד ימ"ר שי ולא נציב שבס ולא כל מה שמתרחש כעת.
שום כלום, אין לי אמונה בשמאלנים בכלל ובטח לא כעת
נ ק ו ד ה!

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא יודע על איזה אנשים אחרים אתה מדבר, אבל אני לא פתחתי ולו שרשור אחד בנושא (סליחה - דיווח על זהותו של ראש השב"ס אתמול - אבל זה לא בנושא של ההדלפות בלשכת נתניהו 😐 )
נפתחו כאן, מה לעשות. לא התייחסתי לשמות הפותחים. זה לא מעניין. כאמור, עשרות שרשורים מבלי שהיה מידע ממשי מלא מהרגע הראשון וכמובן מבלי שהתחדש מידע משרשור (סרק כזה) לשרשור. מציאות.
אני רוצה לשאול אותך בכנות הארינגטון - האם אתה באמת חושב שמשקרים לנו בנוגע לפסילה של המסמך על ידי הצנזורה?
אין לי שמץ של מושג. כשגורם מוסמך ורשמי יוציא הודעה מסודרת, אדע מה יש ומה אין ואוכל לגבש עמדה. כשזה מגיע נטו בהדלפות ורסיסי מידע, אין לי (לצורך העניין, הגולש הממוצע כאן) את הכלים לדעת מה נכון ומה לא נכון וממילא העמדה שאגבש תהיה שווה כקליפת השום.
אני בהחלט מקבל את העובדה כי ייתכן ופלדשטיין לא היה האשם העיקרי בפרשה - אבל אם כך הוא אז צריך לטפל גם באחרים - יונתן אוריך (שרק נחקר ותו לא!) ושרוליק איינהורן (שמשום מה מסרב לחזור לארץ...:unsure:).
שוב גם כאן, 100% ממה שכתבת והשמות שהזכרת, מגיעים מהדלפות. שום הודעה רשמית של גורם מוסמך לא לגבי האחד ולא לגבי השני.
אז אני לא אומר שכל מה שהפרקליטות עושה זה בסדר - אבל מצד שני - אולי חלק מהדברים כן נכונים?!
אולי. אבל זאת בדיוק המילה הנכונה :). אין לי די אמון בפרקליטות כדי להאמין שכל מה שהיא מדליפה בהכרח נכון. עצם העובדה שהיא מדליפה הרי לא רק פסולה אלא אף פלילית, אם כי ברי שזה לעולם לא ייחקר. מעבר לכך אין לי מושג מה מדיווחי התשקורת מגיע באמת מהדלפה של הפרקליטות ומה התקשורת ממציאה בעצמה. פשוט אין דרך לדעת.

נפתחו כאן, מה לעשות. לא התייחסתי לשמות הפותחים. זה לא מעניין. כאמור, עשרות שרשורים מבלי שהיה מידע ממשי מלא מהרגע הראשון וכמובן מבלי שהתחדש מידע משרשור (סרק כזה) לשרשור. מציאות.

אין לי שמץ של מושג. כשגורם מוסמך ורשמי יוציא הודעה מסודרת, אדע מה יש ומה אין ואוכל לגבש עמדה. כשזה מגיע נטו בהדלפות ורסיסי מידע, אין לי (לצורך העניין, הגולש הממוצע כאן) את הכלים לדעת מה נכון ומה לא נכון וממילא העמדה שאגבש תהיה שווה כקליפת השום.

שוב גם כאן, 100% ממה שכתבת והשמות שהזכרת, מגיעים מהדלפות. שום הודעה רשמית של גורם מוסמך לא לגבי האחד ולא לגבי השני.

אולי. אבל זאת בדיוק המילה הנכונה :). אין לי די אמון בפרקליטות כדי להאמין שכל מה שהיא מדליפה בהכרח נכון. עצם העובדה שהיא מדליפה הרי לא רק פסולה אלא אף פלילית, אם כי ברי שזה לעולם לא ייחקר. מעבר לכך אין לי מושג מה מדיווחי התשקורת מגיע באמת מהדלפה של הפרקליטות ומה התקשורת ממציאה בעצמה. פשוט אין דרך לדעת.
לגבי הפרקליטות - אם יש שם הדלפות ושחיתויות - אני לפחות משוכנע שמי מהתקשורת יחסוף את זה ותיפתח חקירה בעניין. אבל מצד שני, אני בניגוד אליך לא חושב של דבר צריך להיות ב"פרסום רשמי" או הודעה מטעם לשכת ראש הממשלה, כדי שזה לא יוגדר כהדחפה!

Harrington

Well-known member
מנהל
לגבי הפרקליטות - אם יש שם הדלפות ושחיתויות - אני לפחות משוכנע שמי מהתקשורת יחסוף את זה ותיפתח חקירה בעניין.
תגיד אתה אמיתי? אתה חי כאן ב4-5 השנים האחרונות? אין שבוע בלי שתי הדלפות מהפרקליטות, כאשר כמובן אף אחת מהן לא נחקרת. וזה לא רק מהפרקליטות. זה מגורמי הבטחון בקבינט ומקומות נוספים.
אבל מצד שני, אני בניגוד אליך לא חושב של דבר צריך להיות ב"פרסום רשמי" או הודעה מטעם לשכת ראש הממשלה, כדי שזה לא יוגדר כהדחפה!
זה קטע פשוט של הגדרות. גם לי אין בעיה עם הדלפות. יש לי:
א. בעיה עם אכיפה בררנית. או שחוקרים הדלפות או שלא.
ב. אמון מופחת כאשר לא מדובר בהכרזה רשמית ואין לי כל דרך לדעת מי עומד מאחוריה, אם בכלל מישהו.

The Real Big Joe

Well-known member
החגיגה מוקדמת. מדובר בשופט מעצרים.

זכותך המלאה לא להאמין לאף אחד - אבל מהצד השני יש חלק גדול מהציבור שלא מוכן לקבל מהפך מוחלט - כפיהימין הקיצוני מנסה להביא עלינו. יש עדיין חלק גדול מהציבור שמנסה למשוך למרכז ולא לקצוות!

למעלה