למשוחררים המובטלים והמתבטלים...

לאנשים שרשומים בחברות כח- אדם , האם אתם/ן באמת מקבלים עבודות?
האם נסיון מהצבא ( פקידה למשל) יכול לעזור באזרחות למציאת עבודה בתחום? או שהמעסיקים לא רואים את השירות הצבאי כנסיון ממשי ?
האם אתם/ן מחפשים סוג עבודה ספציפית או כל מה "שבא ברוך הבא"?
דרך אילו דרכים אתם/ן מחפשים עבודה?
האם אתם/ן מחפשים עבודה זמנית ( לפני לימודים או טיול) או עבודה קבועה?
האם אתם/ו רואים את עצמכם לומדים במכללה או באוני' בזמן הקרוב? כן/לא - באיזה מגמה? חג - שמייייייייייייח!

אחלה שאלה../images/Emo45.gif

אני רשומה אולי ב4 אם לא 5 חברות כוח אדם כבר חצי שנה ולא קיבלתי שום עבודה ואפילו לא הציעו לי כלום!!! לא נראה לי שמעבידים אכפת להם מה היית בצבא, לא נראה לי זה עוזר. אני מחפשת עבודה ספציפית, כמו פקידות, כי אני מאוד אוהבת את החלק הפקידותי, את ההקלדה וכאלה,אבל כמו שאמרתי קודם מצאתי עבודה שונה לחודש וחצי הקרובים. אני מחפשת עבודות דרך עיתונים. ואני רוצה עבודה זמנית כדי לטוס לחו"ל. אני כרגע לומדת אז זה לא כזה רלוונטי.

נעמהdj21

New member
אז ככה..../images/Emo2.gif

לי בינתיים לא ממש הציעו עבודות הם בהתחלה משחקים אותה כאילו יש ומדברים באוויר אבל בשטח אפילו ראיון אחד או עבודה לא יצא מזה. מה שכן הציעו (ממש בודדות) לא התאים לי משום בחינה ולצד השני גם. עוד לא ניסיתי להשיג עבודה בתחום שבו שירתתי אז אין לי מושג(פקידה לצורך העניין) אבל אני מניחה שזה לא מזיק. כרגע מה שבא ברוך הבא בתנאי שזה משמרות כי אני מתחילה ללמוד בקרוב - תואר בתקשורת.אני מחפשת עבודה דרך כ"א, עיתון , יוזמה אישית שלי וכו' (ע"י הרצת טלפונים למקומות פוטנציאלים...) אני מחפשת עבודה קבועה אבל משמרות כמו שציינתי קודם... בקיצור אני מיואשת אין עבודה... גיליתי שלא ממש רוצים סטודנטים לעבודות , ואז החלטתי שאני מסתירה את זה וזה לא עזר כי רוב העבודות היום כגון בזק , אורנג' עושים קורסי הכשרה ארוכים שממש לא ישתלבו בלימודים אז...אם שמעתם על איזו עבודה - הלו אני פה!

Twinkle1

New member

גם אני רשומה בכמה חברות כח אדם ולא יצא מזה כלום. באחת אפילו יש לי קצת קשרים, והם הראו קצת יותר אכפתיות אבל גם שם לא יצא לי אפילו ריאון אחד. במקרה שלי מתייחסים ברצינות לניסיון מהצבא - כי התעסקתי עם מחשבים וביחידה די נחשבת, אבל בינתיים זה לא עזר לי. בהתחלה חיפשתי עבודה במחשבים אבל כשהבנתי שהסיכויים קטנים, והמשרות כמעט לא קיימות - התייאשתי, ועכשיו אני מחפשת כל עבודה אפשרית. מוקדנית, מלצרית, כל דבר שנראה שיש לי סיכוי לקבל לפחות ריאיון.. בינתיים גם זה לא הולך. דרכים לחיפוש עבודה - קודם כל הדרושים, ימי שלישי ושישי הפכו "מקודשים" אצלי כי מתפרסמים בהם מוספי דרושים, דרך קרובי משפחה, חברים, כל אחד שאולי מכיר מישהו שעובד במקום שמחפשים עובדים כלשהם ואפילו תליתי מודעות של בייביסיטר (שזה הכסף היחידי שהרווחתי מאז השחרור..) לימודים - אני חושבת להתחיל עוד שנה, אין לי מושג מה.

get well

New member
נו טוב גם אני עונה..../images/Emo70.gif

לא רשומה בחרת כוח אדם
למקצוע שלי בצבא אין מקבילה באזרחות כך שזה לא משנה בקשר לפקידות זה יכול לעזור לדעתי אבל לא ניסיתי כי אני לא מסוגלת לשבת על התחת במשרד..
כרגע לא מחפשת כי מצאתי (טפו טפו טפו) אבל כשחיפשתי אז רק מ-ל-צ-ר-ו-ת!!
עבודה זמניצ
הולכת ללמוד במכללה...באוקטובר..

ועכשי תורי...

* אני רשומה בערך ב - 4 חברות כח אדם ולצערי עדיין לא קיבלתי שום הצעה או רעיון עבודה. * בעיקרון שירתתי בצבא בתור פקידת לשכה כך שיש לי המון נסיון בתחום הפקידות, אז מן הסתם זה תמיד יכול לעזור. * למדתי עתודה י"ג מזכירות רפואית , לכן אני מחפשת משהו בתחום הפקידות /מזכירות. * עבודה קבועה. * אין לי שמץ של מושג מתי אני אתחיל ללמוד ולאיזה כיוון של מגמה. חג - שמיייייייייח!

שריונר 7

New member
אני ייענה

שהשתחררתי לא פניתי לכ"א וחיפשתי עבודה לבד וגם מצאתי .. מנסיון של חברים שלי חברות כ"א לא ממש עוזרות אלה אם כן יש לך ממש מקצוע וגם העבודות שהם מציאים לך לא ממש שווים . הצבא לא נתן לי כלום בקטע הזה ( הייתי שריונר מה לעשות ) . אבל העבודה שעשיתי בצבא קורס פיקודי תרם לי משהו ( לא להתקבל אלה יותר בקטע של אופי ). חיפשתי משהו ספציפי שאני רוצה לעבוד והלכתי על זה חזק והתקבלתי . אני רואה את עצמי עובד בזה עוד הרבה זמן ... אני מקווה ללמוד קרמינולוגיה....

צ מ ו ת י

New member
היי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

אני משוחררת כבר 3-4 חודשים ומהיום שהשתחררתי הלכתי לחברות כוח אדם (לפחות 6 חברות כ"א)+נרשמתי באינטרנט ושלחתי קו"ח של+נכנסתי לחנויות בעזריאלי ובמקום מגוריי ו------כלום! חברות כ"א הבטיחו להתקשר ולא התקשרו ואפילו שהציעו משהו ואמרתי שאני מעוניינת אחרי ששמעתי פרטים על העבודה לא התקשרו אליי,נכנסתי לכל חנות אפשרית ושמעתי רק-לא!(התשחררתי בתקופה שכל התיכוניסטים תפסו כל מקום עבודה אפשרי-אפילו נכנסתי לחנות והעובדת שם הייתה בכיתה ט' ביזיון או לא?! בקיצור,כל חברות כ"א סתם ביזבוז זמן....לא עושים שם כלום!!!!!!!!!! אני נורא רוצה לעבוד מאוווווווודדדדדדדדד ואני פשוט לא מוצאת! מצב מתסכל...אבל אסור להתייאש!
ושכחתי לציין שהייתי פקידת לשכה.... צמותי

למעלה