למשועממים=> כנסו..!!

TiNiErBeiL

New member
למשועממים=> כנסו..!!

שאלון קצרצר כדי להעביר ת'שיעמום.. איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? איזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? איזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)? היית רוצה שיגיעו לארץ? מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך? את מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק? >>תוסיפו תמונה<< זהו.. יאללה ביי..

אני הראשון?=\

איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע?בסקט קייס איזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע?PRETTY FLY של אופספרינג איזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)?יש כאלה שאני ממש ממש אוהב ויש כאלה שפחות אהמ..אופספרינג, נירוונה, אופספרינג-אלה הנה שומע הכי הרבה- עוד להקות שאני שומע:סאונדגארדן, סיסטם אוף א דאון קצת המי קצת רדיוהד ומיוז... היית רוצה שיגיעו לארץ?כן, נראה לי מגניב שתהיה הופעה שלהם בישראל מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך?BASKET CASE את מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק?NO ONE...

rebel girl

New member
אמממ הנה

איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? walking contradictionאיזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע?maka a move-incubsאיזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)?מיי כמיכלפאל אווט בוידה קליק פייב (עד עתה הם דיי טובים)רליינט קיי (בי מיי אסקייפ=שיר מהמם )פו פייטרסאינקיובסועוד מלא אין לי כוח לפרטהיית רוצה שיגיעו לארץ? דהההמה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך?ראיתי לא מזמן את walking contradiction ואהבתי ,זה היה מגניבאת מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק? אמממ....*מגרדת בראש* לאדעת>>תוסיפו תמונה<<

אורי הדפוק זין עליך!

[נו מה אני מאגניבה אני צריכה להיות בדעת הכלל
] איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? שמעתי את כל מה שיש לי.. איזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? כנ"ל איזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)? חחח אם ישXD מממ... מיי כימיקל רומנס (שוב, אורי שק לי),דה יוזד (אורי הפעם קפוץ לי), יוזלס איידי, משינה, פיטר רוט חביב... היית רוצה שיגיעו לארץ? לא, כי הם ישירו את א"א וזה לא דיסק משו. אבל בעצם, למה לא? שיבואו... עדיף הופעה כזאת על כלום. מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך? ממממממ.... וולקאם טו פרדייז.. את מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק? כולם בסדר>< >>תוסיפו תמונה<<אינלי כוח...

אהא ישלי את הדיסק של פיטרוט ../images/Emo99.gif

מואהאהאהאהאהאהאהאהא. ואמ.. אני אותו דבר כמו נועה, רק שאני לא אוהבת משינה. ובחיים לא ראיתי את הקליפ וולקאם טו פרדייז, יש כזה קליפ????????? אוווווווווו לא ידעתי.

TiNiErBeiL

New member
התשובה שלי..

איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? Holiday איזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? Loose control של Missy Eliot... איזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)? יש.. שייגעצ,לינקין פארק.. היית רוצה שיגיעו לארץ? ב=ר=ו=ר..!! ושיפגשו איתי... זה יהיה כזה כיףף..!! מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך? אממ.. לא שראיתי את כולם.. אבל אהבתי את Wake me up when september ends... את מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק? בילי..
למרות שאני גם אוהבת את טרה ומייק.. אבל הכי הכי את בילי..

יאצוק

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? הממנממ...מיינוריטי. איזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? נמנמנמנמ...לאדעת איזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)? "אם" יש..
נמנמ..MCR, סאם 41, דה קילרס, דה יוזד, יוסילס איידי, למברטה, בלאק פלג, אוונסנס, דה קלאש, רנסיד, אואזיס ועוד המון... היית רוצה שיגיעו לארץ? בארור
מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך? נמנמ...לאדעת. את מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק? בילע.

barboshkiss

New member
לא משעמם לי אבל שיהיה

איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? לא שמעתי איזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? analog איזה להקות/זמרים את אוהבת חוץ מגרין דיי? אין לי כוח לכתוב, אני אכתוב ת'סגנונות: האקדקור, פאנק [כללי אה?!] היית רוצה שיגיעו לארץ? לא סתם..חלק מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך? של גרין דיי? ברין סטו חח את מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק? אף אחד

WiseL

New member
ניי

איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? אממממ מהדיסק השני ניראה לי איזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? האמת לא הספקתי לשמוע הרבה שירים ואין לי כוח לכתוב באנגלית איזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)? THE VANDALS היית רוצה שיגיעו לארץ? כן..... מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך?בריין סטו! את מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק? בילי :S

חסבי

New member
אני משועמם

סתם אני לא איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? אמ Dominated Love Slave איזה שיר לא של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? infected של בד רילג'ן איזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)? הים, מיי כמיקל רומנס והרסמוס היית רוצה שיגיעו לארץ? לא מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך? לא רואה קליפים את מי את/ה הכי מעדיף, בילי/טרה/מייק? את ג'יסון וויט. אולי תוסיפו אותו פעם אחת לשאלה.

XD

חסי אתה בא איתי לאמריקה? שמעתי שיש שמה טונות של הופעות אימו.. נזמין גם את אורי ושלי... יהיה כיף..

חסבי

New member
באאאאאאאאאארורר

הצופיפניקים הארורים אני מושפע מהם! עוד פעם אחת הקבוצות המעפנות שלהם יסתובבו לי מחוץ לבית XS

יאללה עונים

איזה שיר של גרין דיי שמעת הכי הרבה השבוע? 'WAKE ME UP כי טחנו אותו וגם כי זה השעון מעורר שלי. איזה להקות/זמרים את/ה אוהב/ת חוץ מגרין דיי (אם יש..)? יש והרבה: אירוסמית',מוניקה סקס,מוקי,פו פייטרס ועוד רבים וטובים אין לי כוח לפרט היית רוצה שיגיעו לארץ? שאלה הכי מטומטמת ששמעתי: דההה מה הקליפ הכי יפה שלהם לדעתך?אני אוהבת את כל מה שראיתי עד עכשיו את מי את/ה הכי מעדיף, בילי

למעלה