למשמיצי הביטלס

mccartney

New member
למשמיצי הביטלס

שלום! לכל מי שנכנס לכאן ומנסה להשמיץ את הביטלס, כדאי לשים לב שהעובדה שבשנת 2003, יותר מ-40 שנים לאחר שיצא האלבום הראשון של הלהקה - חבר'ה צעירים אוהבים אותם ונהנים לשמוע אותם - אומרת הכל. חוץ מזה, בדרך כלל אנשים שאוהבים את הביטלס פשוט מתמכרים אליהם, ולא מפסיקים לאהוב אותם. באופן כללי, אפשר לומר שהביטלס זה כמו קוקה קולה, הם מותג המוזיקה הכי ידוע והכי חשוב בהיסטוריה, למי שלא ניסה - קשה להסביר את התחושה שבהאזנה, ויש מעטים שלא אוהבים. אני מעריך שאם תקחו אנשים שאין להם עדיין טעם מוזיקלי מגובש - מעל 90 אחוז יתמכרו לביטלס... כשכבר יש טעם מגובש האחוזים קטנים, אבל הם עדיין גבוהים... כ"כ הרבה פעמים יצא לי לשמוע מאנשים שהשמיצו את הביטלס "שמעתי במקרה כמה שירים והם לא רעים בכלל..."

חחח קוקה קולה?

קוקה קולה זה הדבר האחרון שהייתי רוצה להשוות את הביטלס אליו. ואני בינתיים ראיתי כאן אחד שהשמיץ את הביטלס בפורום, אז למה "משמיצי" הביטלס? רובנו כאן *אני מקווה* אוהבים את הביטלס. בכל מקרה, אתה צודק באופן כללי.

Another Girl

New member
ספיקינג אוף קוקה קולה...

הנה הגלויה שנשלחה לי באדיבות ממרכז המבקרים של קוקה קולה(בארץ). ואגב זה שדיברתי איתו בטלפון אמר שהוא גם מעריץ שלהם

Miss CB

New member
דווקא יש בזה משהו

אומנם הם לא קרים כמו קולה חחח אבל ההשוואה הזאת נכונה... ואתה צודק...

אני חייב לציין

שקוקה קולה זה אולי *ה*סמל לקפיטליזם (בצורתו הלא יפה), למרות שזה טעים נורא. רשת עולמית שאם תבדקו את הפחית שאתם מחזיקים, החזקתם או תחזיקו, תראו שיש עליה את ה-trademark של החברה לייצור קולה בע"מ או משהו כזה. כך שלהשוות את הביטלס לקולה... הם בכל זאת לא התמסחרו עד כדי כך... והם גם יותר טובים מקולה, ולא גורמים נזק לגוף האדם. מצד שני, הם כן ממכרים...

אלרוס

New member
אתה צודק בעיקרון

ודרך אגב: ברוך הבא!!! ובבקשה תחליף כינוי כי כבר יש לנו מקרטני אחד בפורום...

אלרוס

New member
בקשתי ממנו, לא ציוויתי עליו והסיבה:

הכינוי שלו הוא בעצם הכינוי שלך ובכדי שיהיה קל לפנות אליכם מבלי שאצטרך לשנות לאנגלית כדי לפנות אליו לעברית בשביל לפנות אליך הרבה יותר קל שיהיה מקרטני אחד.

Miss CB

New member
אה, זו לא בעיה...

מ ק ר ט נ י = מקה ו- MCCARTNEY = מקרטני או משהו כזה. אני אסביר למי שלא מכיר את הכינוי או חדשים או מה שלא יהיה, מקה זה פשוט כינוי (ערבי משהו, אני יודעת) שמעריצים הדביקו לו, אז זה תקף גם פה לדעתי.

Another Girl

New member
Welcome ../images/Emo13.gif

ומעטים אלו שבאים לכאן ומשמיצים...ולהם אין מקום כאן

Another Girl

New member
בעיקרון...

הכנסתי לשם הסברים,לא יודעת למה זה לא נכנס...
אבל מכיוון שזה פתוח לקהל הרחב כל אחד מוזמן להציע לזה פרשנות,ככה שלא מאוחר עדיין.

למעלה