למשפחה באשדוד דרושים בדחיפות:

למשפחה באשדוד דרושים בדחיפות:

מבוקש רכז דחוף למשפחה מאיזור אשדוד, אני אסייע בריכוז המשפחה. מדובר במשפחה בת 6 נפשות, 4 ילדים ביניהם תינוקת בת 3 חודשים. האב עובד במשכורת של 4,000 ש"ח נטו, הם במצב כלכלי קשה ביותר ולא מצליחים לתת את המינימום לילדיהם. אם המשפחה היא אחות של אם המשפחה מחולון שבריכוזי. במשפחה זו ארבעה ילדים בגילאים: ילדה בת 12 לומדת בכתה טיפולית. ילד בן 9 לומד בכתה טיפולית. ילדה בת 5 בגן. תינוקת בת 3 חודשים. זקוקים בדחיפות למטרנה סוג 1 טיטולים מידה 5-8 ק"ג אוכל יבש ומוכן ספר וחוברת לימוד לילדה בת ה- 12 "לשונית" של כתה ד' בבית הספר באשדוד בגדים ונעליים ילדה בת 12 בגדים מידה 18 נעליים מידה 38-29 ילד בן 9 בגדים מידה 18 נעליים 38-39 ילדה בת 5 בגדים מידה 12 נעליים מידה 30 תינוקת בת 3 חודשים בגדים (יש לי הרבה בשבילה) בגדים לאשה: בגדים מידה 44 נעליים 39 בגדיים לגבר: מכנסיים מידה 56 חולצות XXXL נעליים מידה 42 (נעליים יש לי נייק של הבן שלי, אבל הוא זקוק לעוד) מחשב ומשחקי מחשב, להפגשת השעמום, הילדים מסתובבים בבית בחוסר מעש כי אין להם צעצוע אחד אפילו לילדים אין בכלל משחקים וספרים, דרוש דחוף ספרי קריאה ומשחקים מכל סוג רדיאטור כריות שמיכת יחיד מי מוכן לסייע לי לסייע למשפחה? המון תודה לכולם

רותם111

New member
יש אצל אילת באשדוד המון בגדים

שבטח יכולים להתאים. חבל להתחיל לשנע לפני שבודקים איתה. מציעה להתקשר אליה כי היא כמעט ולא נכנסת למחשב.

שלחי לי בבקשה מסר עם מס'

הטלפון שלה. אני שאלתי בפורום אם היא תוכל לרכז את המשפחה ואני אסייע.

jole

New member
דרלינג אני מזכירה לך את אמא של

הזאב שרק מחכה שתפעילי אותה

Tal Tal4

New member
מיכל יקרה- קודם כל שמרי אצלך את

התרומה לבת מזל- והעבירי לאשדוד- אין טעם שתשלחי עם ניגונים אלי- ואז לרחובות. שנית- אעביר לך את המצלמה וכמה צעצועים וספרים שקיבלתי מבית אלון. ההעברה תתבצע א"יה ביום רביעי.

טלטל, אם את מגיעה למפגש

אפשר ישירות להעביר לאיילת ודני. אם לא, אקבל ממך ביום רביעי. תודה על הכל.

Tal Tal4

New member
אעביר לניגונים ביום רביעי

ולא- לא אגיע למפגש. אגב, איפה אפשר להשיג את איילת ודני? אנא שילחי לי מסר- אולי באמת אוכל להעביר להם ישירות . תודה ולילה טוב

"איילת ודני" זה הניק שלה

אם זה יהיה אצלי ביום רביעי אני כבר אביא איתי למפגש ואמסור לה שם. למה את לא מגיע למפגש?

תרקדי

New member
מיכל.

יש לי עבור הילדה בת ה - 12 מעיל. הוא טוב ומחמם. לשמור לך אותו? (אני אוכל להביא למפגש).

כן, בשמחה, שימי אותו בבקשה

בשקית ורשמי על השקית "עבור איילת ודני, משפחה מאשדוד", ומסרי לאיילת ודני או לי ואמסור לה. תודה יקירתי.

Tal Tal4

New member
שלחתי עם ניגונים שקית עם צעצועים

וספרים- ניסיתי להתאים לגיל הילדים

עדכון: קיבלתי היום מניגונים משחקי

קופסא וספרי ילדים עבור המשפחה מאשדוד. לפי מיון ראשוני לא מצאתי משהו עבור בית ונצואלה, אבל יותר מאוחר אבדוק שוב את השקיות.

למעלה