למשפחה החדשה מבית שמש

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
למשפחה החדשה מבית שמש

לבקשת פנינה הנה הצרכים של המשפחה: למשפחה החדשה בבית שמש (בעקבות הכתבה בYNET) חסר דחוף תנור חמום ולא על חשמל (המשפחה בלי חשמל כבר שבוע והימים כעת מתקררים מאוד לפי התחזית) נפט או גז יהיה בסדר דחוף נעלים ובגדים לילדים ואלו המידות בן בן 9 מידות 14 ונעלים 37-8 בן בן 7 מידות בגדים כנ"ל ונעלים 35 בת בת 2.5 מידות בגדים 4-6 ונעלים 23-4 תינוק שאך נולד זקוקים דחוף לבגדים נעלים תנור חמום כאמור לעיל בנוסף מזון טיטולים ומטרנה

לבית שמש, הכל מוכן:

הכנתי לכל בני המשפחה, כולל בגדי תינוקות, לילדה בת ה- 2.5, לילדים בני ה-7 וה-9, נעליים לתינוקות, שמיכת פוך, צעצועים, הכל ממתין אצלי, אבקש שינוע דחוף ועוד הרבה דברים. תודה.

ג'ולה, לא קיבלתי מדבקות ולא

דברים מהרשימה שהכנתי לתאיר. אנא בררי מה קורה עם זה. היום מיינו תמי ואני הכל ולא מצאנו שקית עם מדבקות. תודה רבה.

jole

New member
מה שהגיע אליך הגיע מאולי ואולי???

אני שלחתי עם אולי ואולי ולא עם ליאורה. היו שם מדבקות מיליון אחוז!!

jole

New member
OK אז כל מה שאספנו עבורך

כולל המדבקות יגיע איתה.

הכנתי בשבילם 2 שקיות עם ביגוד

אחד חורפית ענקית ומלאה גם בסוודרים והשניה קיץ יותר לקטנה. לגבי נעליים האם נעלי שהיו בשימוש תקופה קצרה אפשר גם לתת לכם או שאתם לוקחים רק חדש?

לי יש את נעלי הבית מנירה

הם יצרו המון אי שקט במועדונית, אז החלטנו שעדיף שלא. אני צריך לזכור להעביר לך אותם.

נירה63

New member
גלעד למה יצרו אי שקט? מה קרה?

*יש לי עוד נעלי בית מי רוצה????????????

נירה63

New member
לפנינה: נעלי הבית והמתנה לבת מצווה

מוכנים עבורך,אביא למפגש.

הנעלי בית היו גדולים

חלק מהילדים טבעו בהם, הגדולים בעיקר ניצלו אותם כדי לריב עליהם או להשתולל. אם יש לך נעלי בית יותר "קונבנציונאליות" אני אשמח. אני אעמוד בתור אחרי פנינה (אם נשארו).

למעלה