למשפחה הנפלאה של פורום קיצורי קיבה

נושנושי

New member
למשפחה הנפלאה של פורום קיצורי קיבה../images/Emo23.gif

שתהיה לכולכם אחלה של שבת לכול מי שהגיע למפגש הייתם נפלאים וגם לכול מי שלא יכל להגיע נתראה בקרוב סוף שבוע שקט ורגוע לכולם
נושנושי

sure16

New member
סוף שבוע רגוע../images/Emo140.gifלכולם!

נושנושי ד"ש ונשיקות ל"נושנוש" היה כייף להכיר את כולכם. אני ממשיכה לנפוש ,מתארחת אצל חברה ונהנית מהחופש שנפל עלי פתאום. כבר מתגעגעת לפגוש אתכם שוב .... אם תרצו אשמח לארגן יום כייף בצפון:טיול,בקור באתר מעניין,שייט,ארוח (אוכל כמובן..)מה דעתכם? שרה

RomiVais

New member
סוף שבוע נפלא לך ולכולם!!! ../images/Emo23.gif

מקווה שאכן נתראה בקרוב!!

RomiVais

New member
מצחיק שאתה שואל רועי......... ../images/Emo8.gif

אתמול (שילשום כבר) התפטרתי.
שבוע הבא זה השבוע האחרון שלי שם. אלא אם כן משהו ישתנה. לא קיבלו את התפטרותי, אבל גם לא חזרו אלי אז נכון להיום..... שבוע אחרון. מה לעשות? לא הכל גן של שושנים. אבל ממש סבלתי ועדיין (עוד כמה שעות אני צריכה לעבוד) סובלת. אז אני שמחה ומאושרת. זה משהו ש"חזר אלי" מאז הניתוח. בתקופות הכי שמנות שלי הייתי מאוד פאסיבית כשזה היה לגבי דברים שלי. על אחרים תמיד הגנתי ועל דברים שלי - שתקתי. עכשיו אני לא מוכנה שידרכו עלי. הגיע הזמן, לא?
איך אצלך רועי? מה שלומך? מה חדש? שמחתי לקרוא על המפגש ומקווה שאוכל להגיע לבא בתור. ליל מנוחה רומי

sure16

New member
הי רומי ,אני גאה בך../images/Emo9.gif

פשוט קמת והלכת...לא להרבה יש אומץ לעשות זאת,במיוחד במציאות הקודרת של מציאת עבודה בעיר תירותית כמו אילת. חלק מה"אני מאמין"שלך ומההכרה בערך עצמך כאדם,לא לתת לאחרים את העונג שבשליטה עליך ולעמוד על עקרונותיך וחרותך... "לחופש נולדה"...אני מאמינה בך ומאחלת לך רק טוב! שבת טובה-שרה

RomiVais

New member
היי שרה ../images/Emo24.gif

תודה רבה לך... כעיקרון אני בינתיים עובדת אבל עוד שבועיים אני אדע סופית אם יש לי סיכוי במקום אחר - טוב יותר. בינתיים אני מחליטה והצלחתי לגרום לדברים להיות כפי שאני רוצה. כי הם צריכים אותי שם, אז אני מנצלת את זה קצת לטובתי
אני גאה בעצמי
תודה רבה שרה וגם אני מאחלת לך רק טוב נשיקות רומי

נורא עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ואפילו מכעיס../images/Emo46.gif

לשמוע שבימנו במקום לעזור אחד לשני ולפרגן אחד לשני עדיין דורכים, רומסים ועושים רע.... אני מקווה שבאמת לא יקבלו את ההתפטרות שלך
אבל שהיחס ישתפר, שיעודדו, שיתמכו ושיעזרו לך להוציא את כל הטוב והנהדר שיש בך - מה שיתן שרק הם ירויחו (וגם את - כי תמשיכי לעבוד. רומי שתהיה לך שבת נהדרת ומקווה שהדברים יסתדרו הכי טוב שאפשר. אורית

RomiVais

New member
היי אורית

אכן לא ממש קיבלו את ההתפטרות שלי צריכים פראיירית שם.
בעוד שבועיים אדע סופית אם אני אשאר או אפנה למקום אחר. תודה רבה לך הכל בינתיים מסודר ופחות או יותר - כפי שאני רוצה!!! המשך שבוע נעים!!! רומי

רוייקו

New member
רומי

היה מאוד נחמד במפגש. חבל שלא היית אבל ניתן להבין למה. מקווה שהמיפגש הבא יהיה באיזור הדרום או הצפון, באיזה יום שבת אחת, כך שנבלה כולנו איזה יום שלם אחד של כייף. לגביך, מצד אחד עצוב לשמוע שאת מתפטרת, מצד שני טוב שזה מתוך כוח ובטחון עצמי. כשישתפר המצב במשק, בטוח תמצאי עבודה הרבה יותר טובה. לא ? הרי מצאת עבודה מתוך פשרה, לא ? יהיה טוב.

sure16

New member
רוייקו,בקשר למפגש בצפון../images/Emo146.gif../images/Emo117.gif../images/Emo48.gif

אני מציעה את עצמי לארגון מפגש באזור הכנרת. אני מכירה אתרים ואנשי קשר ואוכל לארגן יום או אפילו יומיים באזור. (לינה ,אוכל,שייט,הדרכה באתרים...)במחירים אטרקטיביים. אם נראה לך (לכולם..)הרעיון ,אני מתחילה באיסוף הנתונים,קבלת הצעות מחיר והבאת הרעיונות בפניכם. מה דעתכם על התאריכים שבין פסח ללג בעומר?או יום ירושלים ה-10/5? אשמח לקבל משוב

RomiVais

New member
היי רועי...

זו אכן היתה פשרה. פשרה שרק הזיקה לי. אבל בינתיים "סידרתי" את הדברים שיהיו כפי שאני רוצה, בגלל שקלטתי שהם צריכים אותי ולא מוכנים לוותר על הפראיירית שמצאו.
יהיה טוב - אני אופטימית!!! תודה והשמך שבוע נעים רומי

למעלה