למשפחה נזקקת מאיזור תל אביב

למשפחה נזקקת מאיזור תל אביב

דרושים ספרי לימוד לכתה ה'. חשבון ההוצאה שם הספר והמחבר מט"ח שבילים לכיתה ה', חלק 1: פעולות במספרים עד מליון- חלק א, שברים- חלק ג, בעיות מילוליות מט"ח שבילים לכיתה ה', חלק 2: פעולות במספרים עד מליון חלק ב, שברים- חלק ד, ספרות רומיות מט"ח שבילים לכיתה ה', חלק 3: ממוצע וחקר נתונים, מספרים עשרוניים, אחוזים מט"ח שבילים לכיתה ה', גיאומטריה מארז אביזרים לכתה ה' עברית : דרך המילים לכתה ד' הוצאת כנרת (כנראה שיש כאן טעות -אבדוק זאת) מתוך אשכוליות לכתה ה', בקיצור ולעניין,איך כותבים את זה, מלים מקשרות,מי מפחד ממילים קשות יהדות שמחת פורים הוצאת מעלות פרשת השבוע-יירכש במרוכז חבר מעבר לים-יירכש במרוכז תנ"ך ספר שמואל א' מקרא מפורש בהוצאת יסוד ספר שמואל ב' מקרא מפורש גאוגרפיה- אטלס גאוגרפי של בראוור מסביב לים התיכון-מט"ח אנגלית-Window to the world בהוצאת אריק כהן Grammar for the 6-th grade בהוצאת אריק כהן כמו כן יש להביא קלסר שקוף, דפדפת ,5חוצצים ,10 נילונים. מדעים- מדע בעידן טכנולוגי,חלק חמישי בהוצאת רכס תודה מראש.

מקפיצה

פגשתי אותה הבוקר והיא מאוד לחוצה שלבן שלה אין ספרי לימוד מי יוכל לעזור להם בבקשה? . . . . . .

רותי221

New member
ספרים באנגלית

אני יכולה להשאיל להם (עד סוף שנת הלימודים) את הספרים באנגלית. אין לי בעיה שהילד יכתוב את התשובות בחוברת בעפרון, וימחוק בסוף השנה. אני גרה בבת-ים. אם תוכלי לבוא לקחת את זה ממני - בכיף. ביום ג' אהיה בגבעת שמואל, ואולי גם בת"א... צרי עמי קשר ונתארגן לגבי המפגש.

תודה רות, אבל אני לא יכולה לקחת אחריות

שהילד שלהם אכן ישמור על הספרים. אני פוחדת שהוא יקשקש עליהם בטושים או שיחזיר אותם קרועים. כל עוד לא מדובר בילדים שלי, אין לי על כך אחריות. אנסה לארגן להם מעוד מקומות, תודה רבה על הרצון הטוב.

רותי221

New member
למיכלית

אוכל למסור את הספר והחוברת WINDOW TO THE WORLD ואת החוברת השניה רק בהשאלה

אקח מה שתוכלי למסור ואת מה

שבהשאלה, היא תאלץ לוותר ואנסה להשיג לה ממקום אחר. המון תודה רותי221. אשמח לטלפון שלך במסר כדי שנוכל לתאם איסוף. שבת שלום.

רותי תודה, שלחתי לך בחזרה, מסרתי

את הטלפונים שלך לאמו של התלמיד והיא תהיה איתך בקשר לגבי איסוף. המון תודה לך ושבת שלום.

למעלה