למשפחות בטיפולי דרושים: בגדי בנות מידות ,10,4,6,8 -רצוי חצאיות תלת אופן עגלה לבובה
T Tal Tal4 New member 21/5/05 #1 למשפחות בטיפולי דרושים: בגדי בנות מידות ,10,4,6,8 -רצוי חצאיות תלת אופן עגלה לבובה
M mayav New member 21/5/05 #2 עגלה לבובה ובגדי בנות נשלחו בארגזים האחרונים שנשלחו למחסן ברמת גן. אולי פנינה או אתגרית יכולות לעזור.........
עגלה לבובה ובגדי בנות נשלחו בארגזים האחרונים שנשלחו למחסן ברמת גן. אולי פנינה או אתגרית יכולות לעזור.........
T Tal Tal4 New member 23/5/05 #6 היינו במחסן היום- ולקחנו קצת בגדי ילדים וצעצועים- אבל הרוב היו בגדי מבוגרים. האמת שגם לא ממש הספקנו לפתוח את כל הארגזים: היו שם כמה עשרות.....
היינו במחסן היום- ולקחנו קצת בגדי ילדים וצעצועים- אבל הרוב היו בגדי מבוגרים. האמת שגם לא ממש הספקנו לפתוח את כל הארגזים: היו שם כמה עשרות.....
M mayav New member 25/5/05 #9 אני לא מגיעה אני שולחת משאית עם חבילות ביום חמישי או ראשון הקרוב.... אבל אותך אשמח לפגוש "באזורנו" - שלחתי לך מסר על זה
אני לא מגיעה אני שולחת משאית עם חבילות ביום חמישי או ראשון הקרוב.... אבל אותך אשמח לפגוש "באזורנו" - שלחתי לך מסר על זה
B blue skies New member 22/5/05 #5 יש אצלי במשרד בעבודה בראשון לציון שקיות עם בגדים שהעבירו לי עם המידות שציינת הם כבר כמה זמן אצלי ועדין לא לקחו ואני אשמח אם זה יגיע למישהי שתצטרך אותם
יש אצלי במשרד בעבודה בראשון לציון שקיות עם בגדים שהעבירו לי עם המידות שציינת הם כבר כמה זמן אצלי ועדין לא לקחו ואני אשמח אם זה יגיע למישהי שתצטרך אותם