למשפחתו של הלל נדרשים הדברים

tamidb

New member
למשפחתו של הלל נדרשים הדברים

הבאים: לאחר ביקור בדירה שמצבה ממש רעוע ומצב המשפחה קשה. טלויזיה תקינה מזרן זוגי כוננית - שידת טלויזיה משחקים ובגדים לילד בן שנה וחצי וילדה בת 6 סיד וכלי צביעה - הבית והקירות במצב נוראי כלי מטבח, טוסטר משולשים תודה המשפחה מתגוררת בתל-אביב ויש צורך לשנע עבורם את הדברים

tamidb

New member
זקוקים לעזרת גברים חסונים

בדירה הרבה חפצים וריהוט שבור שיש לפנות. הלל בשל נכותו אינו מסוגל לעשות זאת. אם מישהו יוכל להתגיס בעזרה זו גם בעלי ירתם -אפשרי ביום שבת.

רק אישה

New member
שלום לך

במקרה ולא ראית. בפורום הצעות עינת ודני פירסמו שיש מזרון בבקעת אונו. ולבנדרית מציעה בגדים לילד בן שנתיים, כלי מטבח ומוצרים לתינוקות. יש לי סיד בבית . לא יודעת מה מצבו (נקנה די מזמן)- לא מבינה בזה כלום.יש גם קצת כלי מטבח. אני ניידת (אוטו רגיל). לא יודעת אם המזרון יכנס, אבל יכולה לעזור עם שינוע דברים קטנים יותר. שלחי לי מסר.

tamidb

New member
שלום לך

תודה עבור רצונך לעזור. אם יש לך סיד זה מאד מאד יעזור. על איזה כמות מדובר? יש לך גם מברשת או רולר זה ממש יעזור? אולי אפשר לקשור את נמזרן על האוטו גם בלי גגון פשוט על הגג? האם תוכלי להגיע לפלורנטין עם הדברים? את לא מתארת לעצמך עד כמה הם זקוקים לדברים. אני ובעלי עדין בהלם ממצב הדירה ושככה חיים שני ילדים קטנים. הטלפון שלי 050-7245333 תמי

blue skies

New member
יש לי כמה כלי מטבח שאני יכולה

להעביר אני מרחובות ואין לי איך להעביר את זה לתל אביב לראשון אני יכולה כן להעביר את זה

tamidb

New member
את הדברים אפשר להעביר

ישירות להלל בתל-אביב( או אלי לחולון (כתובת מדויקת במסר)

mayav

New member
אולי tal tal יכולה לעזור לך בהובלה

מרחובות לת"א, תשלחי לה מסר....

נירה63

New member
אני יכולה לשנע למודיעין.

האם ממודיעין ישנה אפשרות לשינוע אל הלל או אל תמי בחולון??

Tal Tal4

New member
אני יכולה להעביר מנס ציונה

עד רמת גן- אם זה מועיל.....

למעלה