למשפחתי

my curse

New member
למשפחתי

והצריחה השקטה הזעקה המחרידה שנפלטה מפי הרעידה קירות הרעידה עולם אך לא כמה לבבות...

לא תמיד אנשים מספיק רגישים

כדי לראות משהו שקורה מתחת לאפם.. לעיתים צריך פשוט להגיד. לא לצרוח, לא לזעוק.. פשוט לדבר. הרגישות היא תכונה נפלאה , אולם אינה נחלת הכלל.

my curse

New member
../images/Emo96.gif

יושבת ושותה נס-קפה עם סגרייה בזוית הפה מוחי עושה הקפות שנוספות ונוספות והן לא פוסקות והראש מתפוצץ הסיגרייה נשרפת מהר מידיי לטעמי וכך גם חיי. עם כל שאיפה ממנה היא מתקצרת האפר נופל ומתפזר בחלל החדר נוחת על הרצפה- אני מקללת הסגרייה עוד מעט ונגמרת. מאפרת, עוד שאיפה אחרונה, מוחצת אותה במאפרה- חשתי הרגשה דומה.

my curse

New member
דכאון

היום שוב הדכאון נכנס לחדרי עטף את גופי חיסם את עיניי והחשיך את עולמי הצחוק פסק ובמקום באו הדמעות, תהיות, ושוב השירים שכבר נמאס לי לרשום...

דיכאון? אם היאוש בא אל תתן לו יד../images/Emo140.gif

מאחלת שלא תדע לעולם רגעים של חולי וכאב הן נפשי והן פיזי. אם תביט שם רחוק אולי תוכל למצוא את האור שממתין הוא רק לך. אוהבת ויום טוב עד כמה שאפשר - אני תמיד כאן לשמוע ולחזק כמה שאני רק יכולה, ויש לי את הכוחות אם תשאל מאיפה??. אני בעצמי לא יודעת!!! <<<<< ילדה שהים אוהב <<<<<< אלין

יש לב אחד שתמיד שומע...

ב"ה שתמיד עוטף באהבה... תמיד נתקלים בלבבות אטומים, לא נותר לי אלא לאחל שתדע איך להתמודד איתם, ולמי לפנות, ולהתגבר. בכל אופן, אנחנו תמיד פה בשבילך :) "מה שלא הורג רק מחשל"

למעלה