למשפחת אקים ת"א, משתתפת באבלכם

למשפחת אקים ת"א, משתתפת באבלכם../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

לאורית ולסניף אקים תל-אביב משתתפת בצערכם על פטירתו של חבר ואיש יקר יוסי פלדמן ז"ל מתנדב וחבר הנהלת הסניף. יהיי זכרו ברוך
זהבה

לאורית ולסניף אקים ת"א, ולמשפחת פלדמן../images/Emo16.gif

משתתפת בצערכם על פטירתו של יוסי פלדמן ז"ל היקר הייתה לי זכות גדולה להכיר את יוסי ז"ל היקר יוסי היה (קשה לדבר עליו בלשון עבר)בן אדם יקר ואהוב יהי זיכרו ברוך אמן
אמן!

איבדנו את יוסי שלנו ../images/Emo7.gif

הערב הבאנו למנוחת עולמים את חבר הנהלת אקים ת"א יוסי פלדמן. יוסי היה יד ימיני ואין לי מושג מה יהיה עכשיו בלעדיו. מי שמכיר אותי יודע עד כמה אהבתי את האיש המופלא הזה, הצנוע הזה, איש שהקדיש את כל חייו להתנדבות למען אנשים בעלי פיגור שכלי. את יוסי הכרתי כשנכנסתי להנהלת אקים ת"א, ולמן הרגע בו נבחרתי לכהן כיו"ר הסניף יוסי תמך בי וסייע לי בכל דבר ודבר. במהלך 7 השנים האחרונות נרקם בינינו קשר כה מיוחד שקשה להסבירו במילים. הוא שימש לי כאבא טוב כזה, העריץ ואהב אותי כבת ואני החזרתי לו כאב. קשה, קשה לי מאוד לחשוב שלא יישב יותר לצידי בישיבות ההנהלה, שלא אשמע יותר את קולו ושלא אוכל לעבוד איתו ביחד על פרוייקטים, אירועים ודברים שוטפים של הסניף. כמה שהוא יחסר לי..לכולנו.. יוסי בעיניי הוא סמל ומופת להתנדבות אמיתית ללא בקשת תמורה, ואנו נדאג להנציח את שמו וזכרו בכל הדרכים האפשריות. כל כך מגיע לאיש המופלא הזה, האיש שכל כך הוקרנו... משפחת אקים ת"א יפו איבדה את יוסי שכה אהבתי, שכה אהבנו, וכולנו מרכינים ראש בצער, ומשתתפים באבלה הכבד של המשפחה. יהי זכרו ברוך

אורית ,משפחת פלדמן ואקי"ם ת"א יפו

אורית שלי, כמה עצוב!!! אני יודעת עד כמה לקחת קשה את מחלתו של יוסי. הסבל, האשפוזים,הטיפולים. זה כואב, מאוד כואב. יוסי ז"ל היה דמות מופת לכל דבר ועניין בתחום ההתנדבות לפי כל אמת מידה . משתתפת בצערך העמוק, בצער המשפחה, ובצער סניף אקים ת"א-יפו. יהי זכרו ברוך

מיריאל1

New member
לאוריתי שלי ולכל סניף אקים תל אביב

משתתפת בצערכם שאיבדנו חבר אהוב ואיש יקר ממשפחת סניף אקים תל אביב. מה שכתבת עליו אורית, ריגש אותי מאוד במיוחד שאני יודעת שאת כל כך מוקירה אנשים בעלי שליחות והתנדבות למען הילדים היקרים שלנו. יהי זכרו ברוך
משתתפת בצערכם ובצער משפחתו. שלכם, מירי

smo

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך

לא הכרתי את האיש אבל בשיחה איתך, אורית, לפני מספר ימים סיפרת לי על שיחתך האחרונה איתו, כשבאת להיפרד ממנו. רק מהתיאור שלך על יוסי לפדמן, קיבלתי ממש צמרמורת בגוף, העברת בתיאורך תיאור אמיתי של איש יקר ומופלא שנתן ותרם לאחרים. אורית במפגש/סדנת הורים האחרונה ביום חמישי פתחה את דבריה קודם כל וסיפרה עליו. אכן אבדה גדולה. משתתפת בצער ובכאב המשפחה ובצער סניף אקי"ם תל-אביב.

../images/Emo16.gif ברוך דיין האמת../images/Emo16.gif

לא הכרתי באופן אישי... שמעתי מעט סיפורים מאורית. מי שנתן מחייו כל כך הרבה למען הזולת... אין ספק שהיה אישות מיוחדת במינה. משתתף בצער המשפחה ובצערם של סניף אקי"ם ת"א...
ולך אורית, שולח תנחומים רבים אלייך, שאני מבין עד כמה היה קרוב ויקר לליבך... ת.נ.צ.ב.ה

למעלה