למשפחת "חומר מקומי" היקרה!!!

למשפחת "חומר מקומי" היקרה!!!

רגע לפני כל ההודעות, הברכות ושירשורי החג למינהם, רציתי לאחל לכל אחד ואחת מכם ולמשפחותיכם חג פסח שמח. שלעולם לא נחזור לעבדות ותמיד נזכה לחירות ובעיקר להעריך אותה, מפני שיש אנשים ש"חירות" זהו מושג בכלל לא מובן מאליו עבורם.... תהנו בחופש, נצלו אותו לטיולים, מוזיקה וכל מה שעושה לכם טוב. תודה לכם שאתם חלק מהמשפחה הזאת. התוכנית הזו באמת שום דבר בלעדיי המאזינים שלה. חג פסח שמח, כשר ומהנה! אוהבבבבבבבבב פרנסיס.

A m 0 s

New member
"חרותי מתנוססת על דגל, חרותי היפה בבנות..."

חג שמח לכולם

../images/Emo23.gifזאת המשפחה שלי!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ליקרים לי מכל
זה לא סוד שלא רבים האנשים והדברים שאני אוהבת. אני תמיד מוצאת בכל אחד ובכל דבר את הדברים השלילים שבו ומציגה תמיד את הדברים באור לא טוב. אבל! כשאני אוהבת מישהו זה נעשה באובססיה דיי חולנית. את "חומר מקומי" אני אוהבת עד למצב שאני חייה את התכנית הזאת, ואת האנשים שעושים אותה ואת הפורום הזה יום יום, רגע רגע ובכל דקה ודקה.
בכל התקופה הזאת של הבלאגנים בריאות, שדיי לקחה לי את המצב רוח הטוב והצליחה להביא אותי לימים חשוכים וארוכים- כמו מנהרה שלא נגמרת, אתם הייתם האור ואלו שהצליחו להוציא אותי מן המנהרה הזאת לחיים האמיתיים והמוארים
. הזכרתם לי שבכל פעם שאני נכנסת לניתוח מישהו בצד השני מחכה ודואג לי, שיש מי שאכפת לו ממני. תמיד הייתם, ונראה שגם עכשיו, כתובת בשבילי. מקום בו אני יכולה לנוח ולפרוק את הכל.. אני יודעת שזה עלה לכם בכאב ראש ובחפירות אבל הצלחתם כ"כ לשמח אותי ולהפוך אותי, ליותר מתמיד, מעריצה שלכם. אני מעריצה בכם את הסובלנות, את החוכמה ואת חוש ההומור ולמדתי, ואני עוד לומדת מכם כ"כ הרבה דברים
(אתם יותר טובים אפילו מבי"ס!$#@$). אין ספק בכלל שהפכתם להיות השנה מהאנשים שהכי יקרים לי בעולם, והפורום הזה, וגם הצ'אט של התכנית זה כבר סוג של בית וירטואלי בשבילי שאני מבלה בו שעות על גבי שעות ושאני תמיד מרגישה בו נוח ובסביבה של אנשים שאני אוהבת.
אני מאחלת לכל אחד מהאנשים כאן בפורום ולאנשים שעושים את התכנית הזאת ואותי מאושרת את החג הכי שמח בעולם
כי זה כ"כ מגיע לכם!
ומיליון נשיקות
ו2 מיליון חיבוקים
ותודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה (וזה)
קרועה לכם על התחת@$@
ים
.

A t z a

New member
מסכימה איתך!!../images/Emo80.gif

ימוז כפרעליך
חג שמח לך בובה,גם לך מוטי וגם לכל שאר הפורום המגניב
באמת כיף כאן... אם יש פה תלמידי י"ב-תנצלו את החופש,אחרי זה כולנו הולכים למות

amitshilo

New member
אח אח אח../images/Emo23.gif

איזה כיף שאני פה. אושר גדול להיות בין המאזינים של התוכנית הנהדרת הזאת, ובין הכותבים בפורום הזה, שמצליח להיות איכותי, עם דיונים מעמיקים ועם משפחתיות ואהבה. חג שמח לכ------ל הפורום, לכל הצוות של התכנית, ולמוטי יקירנו
אוהבת את כולכם כ
כה הרבה.

למעלה