למשפחת עולים בחיפה דרושים:

נירה63

New member
למשפחת עולים בחיפה דרושים:

ארון לאמבטיה. מתלה למגבות לחדא אמבטיה. מגבות. מצעים. שמפו, סבונים, נייר טואלט. מזון יבש. בגדי חורף לאישה מידה 40. לגבר מידה 44. לתינוק בן חצי שנה. לילדה בת 4.

tallyh

New member
נירה 63

שוב חוזרת על הצעתי שתבואי לבקרני בירושלים עיר הקודש. יש לי מצעים רבים שקיבלתי וכך גם מגבות. בגדי חורף יפיפיים, להערכתי מידה 40-42 כולל מעיל לא הסתכלתי בחבילות. הבגז' שלי עמוס לעייפה וכך גם חלקו הקדמי של הרכב. יש לי גם כל מיני זוגות נעליים, לא יודעת מידות.גם מעט אוכל יבש תקוע שם בין כל הדברים, (רק שלא יתקלקל). הותרתי רק מקום במושב האחורי לשלושת הקטנטנים שלי. אנא הודיעיני האם לשחרר את הדברים במקום אחר או שאת באה לבקרני. רצוי מאוד לפני חנוכה, שאז הבטחת לי ממילא לבוא, שכן אני אמורה לקבל משלוח נוסף של דברים, לפי מה שהבנתי כולל כלי בית, אבל אין לי מקום לנייד את הדברים אליו. שרה מי-ם נעלמה לי, כך שלא יכולה להעביר אליה למחסן את הדברים. אולי אצליח להעביר לפנינה???

נירה63

New member
טלי יקרה מאוד.

את צודקת הבטחתי שאגיע לירושלים אבל...בחנוכה , אני מקווה שאגיע עם הבן שלי לביקור בעיר הקודש. עד אז האם יש משהו שיורד מירושלים למרכז? ואיתו/איתה תוכלי להעביר את הדברים...ומהרצליה יש שינוע לחיפה. מה דעתך?? תודה .

נירה63

New member
חברים יקרים מי יכול לעזור לי עם המ

אני רוצה לעזור להם מאוד, אנא עזרו לי גם... למי יש מה לתרום עבורם?

למעלה