למשפחת רגב וגולדווסר

vera2

New member
משתתפת בצער המשפחות ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הנשמה והלב דואבים הכאב גובר על כל תחושה אחרת. יש לנו עסק עם אנשים אכזריים עלובי החיים. אני מאוד נירעשת הלב ממאן להאמין.

איתכם בכאבכם

כואבים את מותם של הבנים. מקווה שהוודאות בסופו של הסיפור הנורא הזה תביא קצת שלווה לליבכם. מחבקת אתכם באבלכם

אלמוג5345

New member
החיילים ששבו הביתה

לכבוד משפחת גולדווסר ורגב... שלא תדעו עוד צער אין מילים לתאר את גודל הכאב שמי נטלי עמר ושכלתי את בן דוד שלי בסוף מלחמת לבנון השנייה... אני לא משווה את הקרבה אך בהחלט מזדהה עם כאבכם. ברצוני לומר שממעט הסיפורים שיש על יקיריכם אין ספק גברים לעניין ולוחמי מדינת ישראל אשר בזכותם בגללם אניחנו עוד פה. קרנית.. במהלך השנתיים האחרונות עקבתי אחר כל כתבה וצעד שעשית ברצוני להגיד לך שהינך אישה חזקה ואצילת נפש אשר כל צעד שביצעת היה באיפוק רב ושמירה על פרופורציה....שלא תדעי עוד צער. משפחת רגב היקרים.. אינכם מכירים אותי אך ההכאב קיים כאילו הייתם משפחתי הקרובה משתתפת בצערכם וליבי איתכם... הכח שאפשר לשאוב אחרי מקרה כזה זה להנציח ולשמר את דרכם של יקיריכם בצער וכאה והמון אהבה ותמיכה ממני.. נטלי עמר {23} מושב שפר

משפחות השכלות תנחומי הדור הצעיר

שלום ,ותנכומינו אני וכלל הנוער מביעים צער כאב ויגון ביום הזה כולנו התיחדנו וקוונו לחזרתם של הבנים הביתה בין החיים אנו מבאים צער כבד ומרכינים ראש אני יודעת שאיש לא ראה היום את המשדר של ערוץ הילדים אבל בתחילת התוכנית אפילו הם שלחו את תנחומיהם אני מקווה וכול הנוער והילדים מקווים כי לפחות גלעד שליט והשאר יחזרו ביום מן הימים בחיים אנו שולחים תנוחמינו הכבדים אלייך משפחות שכלות ומרכנים ראש עם מדינה שלמה הדר קדוש הנוער והילדים בישראל

פרקר3

New member
למשפחת רגב וגלדווסר

אני משתתפת בצערכם יחד עם כל ישראל בנכם תרם המון למדינה אנו נורא מעריכים אותו שלא תדעו עוד צער לעולם אמן תהיו חזקים אנו איכם בינכים הלך לגן עדן הוא הקריב את עצמו למען המדינה תהיו חזקים |

למשפחת רגב וגולדווסר../images/Emo23.gif

אני מנסה למצוא את המילים המתאימות אבל זה לא פשוט... אני חושב, שכמו שאמר אביה של קרנית, שחררנו היום את סמיר קונטאר והדבר היחיד הטוב שקרה "בזכותו" זה ששבו בנים לגבולם. זה בלתי נתפס העובדה שעושים חגיגות לרוצח אבל אני חושב שההתמקדות הנכונה בימים אלו היא בעיקר החוסן שהפגנתם לכולם, האישיות המיוחדת שלכם והצורה שבה התנהל המאבק שלכם - בצורה שאני באופן אישי ואני בטוח שרבים אחרים העריכו מאוד. אני משתתף בצערכם ומקוןוה שלא תדעו עוד צער. אלון לופוביץ

Master Stav

New member
כמה מילים

במשך שנתיים היו פה תקוות תקוות לראות את אודי ואלדד פה בישראל עם המשפחות שלהם עמוד מול עיני כולם התמונות של משפחות שבויי מצרים וסוריה ששבו שנתיים של מריטת עצבים של משפחות שנדדו על פני כל הגלובוס בכדי לנסות ולהציל ביום שכזה ליבי עם המשפחות אין בי הרצון או הצורך לבוא בחשבון עם אלו שאחראים למחדל אין בי הרצון או הצורך להכביר מילים על אלו שיודעים מה עוללו אלו האחרונים צריכים ללכת לישון עם עצמם ובהסתכלם עלי ילדיהם להבין את הקרע את הקרע שנוצר בעם קרע שיוביל לאותן טעויות שאירעו פה אותן טעויות שעלולות להביא גם למותו של גלעד שליט נוכח חוסר האונים המתמשך שלנו ולא לא של משיהו ספציפי למרות שכרגע מאד קל ללכת ולשרוף לצלות או לסקול מישהו בכיכר העיר מה זה ייתן ? למי זה יועיל ? ואולי הטלטלה הזו ...טלטלה שאני מקווה שכל אחת ואחד במדינה הזו חש היום נוכח התמונות של ארונות הבנים שלנו מגיעים לישראל אולי אולי הטלטלה הזו תעשה פה את שהרבה דברים אחרים לא עשו אולי ראשי המדינה שלנו יתעשתו ויחזירו לנו את הגאווה בלהיות ישראלים אולי 120 חברי הכנסת יפסיקו להיות ההצגה הכי טובה בעיר ויתחילו לעבוד למעננו אולי הצבא יהיה .....צבא ....אולי אולי כל כך הרבה אולי ..... ואולי לא היו הדברים מעולם .....אבל כן ...2 ארונות של שני בנים שלנו הגיעו היום הביתה .....ועל כל אחד ואחד מאיתנו לשאול את עצמו ....מה זה בית ...ומה הוא/היא מוכנ/ה לעשות עבור הבית הזה ..... יום כואב ....יהיה זכרם של החללים שמור עמנו לעולם .

../images/Emo16.gif "חשבתי שתחזור.....הביתה..." ../images/Emo104.gif

באלם קול...ללא מילים...יושב וצופה בזוועה... בזוועה שמחקה לשני משפחות...עשרות חברים...מאות מכרים...ואומה שלמה את החיוך מהפנים... אותו חיוך שריצד בתמונות...בזיכרון הלאומי הקולקטיבי...בשלטי החוצות...ובהפגנות התמיכה.. ומנגד...הצהלה חסרת המעצור בצד האויב.. מדינת ישראל צריכה ברגעים אלו למצות את הדין עם נאסראללה/החיזבאללה.. כי כרגע אין בידיהם קלף מיקוח שיוכל להביא תועלת בעתיד... ולמשפחות אני מוסר את תנחומי.. ליבי כאב כל רגע את כאבכם..קיבל ניצוצות של תקווה... והתאכזב מרות כשכל האמת התפוצצה בצורה כל כך אכזרית יהי זיכרם ברוך..

Glamorousss

New member
למשפחות הלב איתכם אוהבים וכואבים

הלב רצה לחושב שהם יחזרו חיים. והלב נקרע שזה המצב, אנחנו מחבקים ואוהבים. ומאחלים לכם שלא תדעו יותר צער. הכאב שלכם הוא הכאב של כולנו!!! והבנים שלכם נצורים בליבנו לעד!!!

נגיעוT

New member
תודה על המילים

נכון,אנחנו נמצאים ברגע כואב בחיינו,אנחנו מאיטים מעט את הקצב,כואבים ומתאבלים תודה לך אלון באופן אישי ולכל מי שתמך ועזר וסייע במאבק. כרגע עלינו להתרכז במשימה הכי חשובה להחזיר את גלעד הביתה. אתמול,מעט לפני הלוויה של אודי,הבטחתי באופן אישי לנועם ואביבה שליט להמשיך ולפעול-וכך אעשה. צרפנו פה את פרטי הצעדה והעצרת שבסיומה למען גלעד-המאבק עדיין לא תם.

לילו BD

New member
איתכם !

כל עם ישראל שולח את אהבתו . אנחנו איתכם,כמו שנאמר מקווה שהוודאות תביא קצת שלווה שלא תדעו עוד צער יהי זכרם ברוך !

למעלה