למשתמשי אתר שמירת אלבומים ותמונות IRISTA - הוא נסגר

dudi4321

Active member
למשתמשי אתר שמירת אלבומים ותמונות IRISTA - הוא נסגר

אוטוטו

steiff

New member
אין לי מספיק כסף כדי לקנות בזול

המודל העסקי של שירותים בחינם פשוט לא עובד. לא צריך להיות מומחה לעסקים או לשיווק דיגיטלי להבין זאת.
מצד שני - כמו שאנחנו משלמים בלי לחשוב פעמיים עבור ״טריפל״ בטלוויזיה ובטלפון, וכמו שאנחנו משלמים עמלה או דמי חבר בכרטיס האשראי מדי חודש - אפשר לקבל היום איחסון בענן בנפחים משמעותיים במחירים שאינם שונים מהותית מזה או מזה.
האופציה של הצגת התמונות באלבומים ושיתופם עם הציבור היא בונוס מבחינתי.
אני משלם מדי חודש עבור כמה שירותים שכוללים גם שמירה בענן: חבילת הצילום של אדובי (טרהביט), 2 טרהביט אייקלאוד שמגבה את הטלפונים של כל המשפחה וגם את המסמכים מהמחשב וגם הופך הכל זמין בכל המכשירים שלי, דרופבוקס (טרהביט) וגוגל-קלאוד עבור כמה שימושים של מערכת המסמכים המשותפת. לזה נוסף תשלום קבוע עבור שירותים נוספים כמו ״אופיס 365״, סימנטק, אדובי-אקרובט. מבחינתי זה מס עבור החיים בעידן הדיגיטלי המקוון. מספר הדיסקים הקשיחים שהוצאתי לגמלאות בשנתיים האחרונות (בגלל שהתמלאו בגיבויים עתיקים והנפח שלהם כבר לא רלוונטי לימינו) לא קטן. הם עוד על המדף בחדר העבודה למקרה שיום אחד אולי אזדקק לגשת אליהם, אבל בפועל - הכל כבר בענן וכל מה שהיה בהם נכנס לפינה של דיסק חדיש בנפח הרבה יותר גדול (ומארז הרבה יותר קטן).

dudi4321

Active member
לא השתמשתי בIRISTA

רק נרשמתי ב2005 כשקניתי את הS2 IS הדיגיטלית הראשונה שלי להוריד דרייבר ותוכנה של CANON.
לאחרונה האירו את עיני ל-IRISTA והסתבר שאני כבר רשום. העלאתי כמה תמונות רחקי 2 טיולים לחול השנה.
גוגל, מייקוסופט ועוד, אני משתמש בחינמי. מספק מעל ומעבר. להעביר תמונות נעזר בWeTransferהנהדרת, שוב במגבלת החינמי.

יעקב ו

New member
האם אפשר להסתדר רק עם הענן של גוגל?

2T עולים 100 דולר לשנה.
במקום אופיס להשתמש ב OPEN OFFICE או ב- LIBRE OFFICE
דרופבוקס לא צריך כי יש את גוגל
כנ"ל ICLOUD
GOOGLE PHOTOS חינמי אם הרזולוציה לא מקסימלית, למשל לתמונות מהטלפון
&nbsp
מה פיספסתי?
&nbsp

Jack D Ripper

New member
השאלה מה רוצים

לצורך שיתוף תמונות אפשר להסתפק בשירות החינמי של גוגל (הגבלת הרזולוציה היא ל16MP שזה שמיש לכמעט כל דבר).
&nbsp
לצורך גיבוי אני מאמין בשירות גיבוי ייעודי. עד היום לא מצאתי שירות גיבוי חינמי בנפחים מספיקים.

steiff

New member
לא פיספסת כלום

אפשר למצוא כמעט הכל בחינם. זה פשוט פחות נוח, עמוס בפרסומות, מוגבל בנפח, מוגבל ברזולוציה, ללא ״וורקפלו״ רציף.
אם אתה מוכן להתעסקות - תוכל לחסוך כסף, אבל לא זמן. לחלק מאיתנו זמן שווה כסף ועדיף לשלם סכום כסף (ממש לא גדול).

למעלה