למשתמשי הפורום שלום רב

mormegil

New member
למשתמשי הפורום שלום רב

אני חדש בפורום זה ולמען האמת הייתי פסיבי עד עכשיו בגלל חוסר הנסיון המוחלט שלי בנושא. לפני מספר חודשים שמעתי על קיומו של האתר war4ring והלכתי לבדוק אותו מה שמצאתי הפליא אותי מאוד וגרם לי כמעט לקפוץ מהכיסא מרוב שימחה אבל לצערי הרב לא יכולתי להשתתף במשחקים בגלל אי הנכונות שלי הורי לאשר לי את ההשתתפות.לאחרונה הצלחתי במעט לשכנע אותם ויש סיכוי שאוכל להשתתף באחד המשחקים השנה(אני מקווה) אני מתחיל בקרוב אפילו לעבוד על כלי נשק(לאחר שקראתי את אחד הדיונים האחרונים בחרתי בכלי נשק רך)ורציתי לשאול מספר שאלות על הנשקים שלא מצאתי להם תשובה במדריך הנשק של האתר הזה. לאחר שהצגתי את עצמי את עמדתי ואת מצבי בקשר למשחקים ברצוני לשאול מספר שאלות: 1) באיזה תאריך יתקיים המשחק הטולקינאי הקרוב? 2) האם יש סוג מיגון או סוג מסויים של עץ המומלץ יותר להכנת גרזן והוא קל יחסית להשגה? 3)לאחר דיון בפורום טולקין בנושא זה(פורום טולקין הישן בשרת של אורט) החלטתי לשאול שאלה מעט מוזרה(לדעתי)אבל בכל זאת חשובה:האם חובה לדעת רוסית על מנת להשתתף או להבין ברמה מסויימת את המשחק?(אני שואל כי הידע שלי בשפה לא קיים) 4)מה העלות הממוצעת של השתתפות במשחק?

5נדב

New member
חלק מהתשובות

אז ככה: (תשובות למיטב הבנתי, שמישהו יתקן אותי אם אני טועה) 1) הכי מוקדם יהיה בסוכות שנה הבא. 3) יש בזה משהו. חלק גדול מהקהילה הם דוברי רוסית - ולכן המשחק מתנהל ברוסית בסביבתם הקרובה. אבל אני לא מאמין שמישהו באמת נתקל בבעיה עד עכשיו. יש פתרונות יעילים לבעיה, והרבה התחשבות מצד דוברי הרוסית, שתמיד יעברו לעברית, אם אתה אמור להבין את מה שהם אומרים (אולי הם מדברים שפה שאתה לא אמור להבין, אין פליי).

the off player

New member
נשק ומשחקים

המשחק הטולקינאי הקרוב מתוכנן לסוכות השנה מיגון ועץ- נשק רך לא כולל עץ בעקרון. אני חושב שהעובדה שאינך מבין רוסית מוסיפה הרבה למשחק, בייחוד אם השחקן שמולך לא מבין עברית...

Umrug

New member
wellcome

1. The game is on Succot, about Silmarillion, and I stongly do not recommend to go to it. o 2. The choise of an axe is very good, the best possible IMHO - both soft and interesting. Use only "book" tree for it, I even advise you to buy it in the shop (sold everywhere) but not a pole for the floor brush, but for a shovel. The price is 12 -18 shekel, and the thing is going to last FOREVER. o 3. No, no need in russian. o 4. 25 - 40 , but you are going to spend another 150-250 on food, road and costume. o

dianno

New member
אחי, אל תנעל על טולקיין

יש המון משחקים השנה בכל מיני מסגרות אחרות - הדבר הבא, הסאגה... כדאי לך לנסות את הדברים האלה - זה טוב לא פחות ואתה ממש זוכה לבנות את העולם שלך. בכל מקרה תבוא ביום שישי (בסביבות אחר הצהוריים המוקדמים) למשולש הדשא ברכבת צפון- יש שם המון חברה שיוכלו לעזור לך להתמצא.

למעלה