למשתתפי הפורום

בוגדנית

New member
למשתתפי הפורום../images/Emo24.gif

למשתתפי הפורום החמודים והסולידריים שלום האם תוכלו לכתוב אלי איך הולך לאלה שכבר עברו את הניתוח לא מזמן, איך החיים היומיומיים וכל מה שתירצו לספר לי, ולאלה שעומדים לעבור את הניתוח, רציתי לדעת האם יש לכם הרבה פגישות עם הרופא או כמו שקרה לי, פגשתי אותו רק פעם אחת, ועכשיו נתראה רק בניתוח. בלי קבוצות תמיכה או כל דבר אחר. אשמח לקבל תגובתכם יישר כח!!!! חיזקו ואמצו!!!!

RomiVais

New member
היי לך....... ../images/Emo13.gif מה שלומך?

לגבי פגישות עם המנתח גם אני הייתי בפגישה אחת לפני הניתוח. קבוצת תמיכה אין למיטב ידיעתי בבתי החולים עצמם אלא באיכילוב - קבוצה שלילך - נלי הקימה. ומפגשי הפורומים השונים. מתי את אמורה לעבור את הניתוח? איפה ואצל מי? המון המון בהצלחה מעכשיו ואל תהססי לשאול כל דבר!!! סוף שבוע נעים רומי

../images/Emo50.gifבניתוח - זה קודם כל

בוגדנית, (וואוו - איזה שם ), כאשר אני החלטתח לעשות הניתוח - נפגשתי באופן חצי פרטי עם פרופ´ חרוזי, שהסביר לי על קצה המזלג מה עושים, נתן לי את רשימת הבדיקות והאישורים שצריך להביא, אמר לי לקבוע עם מזכירתו מועד לניתוח וכך נפרדנו. נפגשנו לאחר כשלשה חודשים בביה"ח יום לפני הניתוח. כך קרה גם לבעל שלי - שבכלל לא הלך באופן פרטי או אפילו חצי פרטי. הוא הגיע לביה"ח, שם ראה אותו רופא מהמחלקה, שנתן לו שוב את כל הרשימה של מה שצריך.....וביום שהיגענו לביה"ח הוא פגש את הרופא. לפי מה שאני יודעת - אין קבוצות תמיכה והסבר לפני הניתוח. אבל אם את רוצה להתעדכן במה שעושים בכל סוג של ניתוח - הכנסי למאמרים של הפורום. רוייקו דאג שם להסברים מדהימים........... שאלת מה קורה לאנשים מיד אחרי הניתוח..... אז הבעל שלי עבר את הניתוח לפני שלשה שבועות. שבוע לאחר הניתוח הוא כבר יצא לעבוד. הוא דואג ללעוס טוב טוב כל מה שהוא מכניס לפה. וגם את זה הוא עושה במינון נמוך. בבגדול - הוא מרגיש ממש ממש טוב. בוגדנית, בכל מקרה - שיהיה לך בהצלחה... תשאלי, תתיעצי.....ואני מאמינה שבפורום הנוכחי תמיד יתנו לך תשובות ותגובות. אורית

jazmin40

New member
תודה מכל ה../images/Emo23.gif

לאורית, רומי, צפרדעית והאחרון האחרון חביב, רוייקו: המון תודות על תגובתבם. זה עוזר לי המון. אני כל יום קוראת את המאמרים של הפורום. תודה רבה יסמין ( אקס בוגדנית)

sure16

New member
שלום יסמין (יופי של שם)../images/Emo20.gif

הפגישות שלי עם המנתח היו כדלקמן:שבועיים לפני,ביום הניתוח ,למחרת וביקורת לאחר כשלושה שבועות. דיברתי איתו בטלפון פעמיים ואני מתכוונת לזמן תור נוסף בקרוב (שלשה חודשים אחרי הניתוח). את עיקר האינפורמציה קיבלתי מהיום שניכנסתי לפורום,3 ימים לאחר הניתוח. לא היה לי זמן להתלבט ולהתרגש,פשוט נותחתי וזהו..(ואולי זה לטובה..) בהצלחה!
שרה

RomiVais

New member
אין בעד מה!! ../images/Emo13.gif

שמחה שיכולתי לעזור מעט. תישארי איתנו ויסמים אכן שם יפה!!!
רומי

למעלה