(-: למתגייסת המבואסת

(-: למתגייסת המבואסת

תגידי, לא חס וחלילה שחסרות סיבות רבות וטובות להיות מבואסים לקראת הגיוס. אבל מה הסיבה הספציפית שלך?

הסיבות שלי

אמממ קודם כל 13 יום לפני הגיוס ועדיין אין לי פרופיל, עברתי ללשכת גיוס בתה``ש אחרי תחנונים רבים, כי זה כולה 15 דקות מהבית שלי, לעומת ירושלים שזה למעלה משעה (איפה ההגיון). דבר שני הם מטרטרים אותי ומשגעים לי את השכל, הם שלחו לי כבר איזה 5 זימונים שגויים, למזלי אני מתקשרת לפני כל זימון. אחחי כמעט שנה בבית (בעצם שנה שלמה כי בסביבות התאריך הזה סיימתי שנה שעברה ללמוד) ואחרי כל מה שעשיתי אני רוצה להשאר בבית, וגם חבר שלי כאן ואני לא רוצה לעזוב אותו, למרות שגם הוא יתגייס בעוד כ4 חודשים... עדיין.

רגע, כשאת אומרת 15 דקות, למה את מתכ

כשאת אומרת 15 דקות מהבקום, למה את מתכוונת? 15 דקות בנסיעה? או בהליכה? כי אני 10 דקות (מדוד!!!) מהביית לבקום בהליכה. אז יכול להיות שאני מכיר אותך. למדת במקרה בבן צבי?

נסיעה

לא למדתי בבן צבי, אני בכלל לא גרה בקריית אונו, אבל זה יותר קרוב אליי מירושלים אגב אולי תוכל לעזור לי, אני רוצה לדעת אם זה נכון שדיסלקטים לא מקבלים תיפקדי פקידות.

והכידצ אני אמור לעזור לך

יש לי איזה ידידה שמשמשת כפקידה בלישכת הסגן רמטכ``ל(שהשם שלו זה בוגי!!!) והיא דיסלקטית. אז ככה שלא נראה לי שזה בעייתי. לכן אל תיבני על הדיסלקציה שלך שתחלץ אותך מלהכין קפה.

טוב לפחות זה מה ששמעתי

אני יכולה לסמוך על חוסר הידע הבסיסי בלהכין קפה? כי אני באמת לא הכנתי בחיים קפה מוצלח, הניסיון היחיד היה לפני 4 חודשים והוא נגמר ברע.

segala

New member
``כשאת אומרת אריק, למה את מתכוונת``

מצטער לא זוכר אם יש בכלל שורה כזאת אבל הנושא של ההודעה שלך הזכיר לי את השיר ``אריק`` חחחח

חתחתול

New member
עזבי אותך משטויות

כולה שנה ותשע, עוד לא מתגייסת כבר משתחררת. בקשר לטרטורים, אחרי שתוצבי בתפקיד קבוע הצבא יטריד אותך הרבה פחות אם לא תטרידי אותו, ובקשר לחבר - אחרי השבועיים טירונות לא סביר שתחזרי הביתה אחרי 6 כל יום, אז לא צריך לעזוב אותו...

איזה בולשיט אתה מדבר...

ברור שזה שנה ו9 אבל זה יכול לפעמים להראות כמו נצח. אתה לא יודע מה זה צבא אתה לא יכול להגיד שלא יטרטרו ואם לא לשכת הגיוס אז המפקדים, תמיד מוצאים דרך לטרטר אל תדאג על אף אחד לא ידלגו. בקשר לקל``ב אני לא אהיה זה בטוח, כי הפרופיל שלי יעלה ל97 כמו שאני רוצה ואני אעשה משהו קרבי, ואםלא תמיד יש ויטמין פי (=פרוטקציה). גם ככה לא התכוונתי לעזוב את חבר שלי, אני לא מאמינה שזה מה שיפריד בנינו.

חתחתול

New member
דווקא יודע קצת מה זה הצבא

בתור מי שרואה בנות שהתגייסו שנה אחריו או טו טו משתחררות לפניו, אני יודע מה זה נצח... ואם שאיפתך לשרת רחוק מהבית אני יכול רק לאחל לך שתיפלי למקום טוב עם אנשים טובים (הכי חשוב) ובלי טרטורים (לא מדלגים על אף אחד, בד``כ ההתעללות הנפשית בהחלט נסבלת). ובהצלחה עם החבר!

בוקר טוב

או יותר נכון לילה טוב בעוד שניה אני הולכת לישון רק רציתי להגיד תודה על הפירגון, אני מקווה שיהיה קודם כל פרופיל קרבי ואחר כך נראה מה נוכל לסדר בנוגע לשרות עצמו, את הפרופיל אני אדע רק 3 ימים לפני הגיוס...

שמעי, כמו ששמעתי מכמה וכמה

בצבא אולי לא היה להן ויטמין פי, אבל ויטמין זי היה להן בשפע. וזה אומר, שגם ללא פרוטקציות בחורות חמד יכולות להסתדר לא רע עם הקצינים שלהם... ולקבל כמעט כל מה שהן רוצות.

למעלה