למתגעגעים לליטאני ..........

ט י נ ה

New member
למתגעגעים לליטאני ..........

01.11.02 בפארק המים יבנה לא רחוק כל כך מכאן ערב מיוחד במינו להקת האחיות ( מיקי אסא יוסי פרץ ניר נעמן ואנוכי ) במיטב הלהיטים שלי ומארחים את דני ליטאני להופעה של כ 45 שקות משותפת ונפרדת. ברפרטואר מובטחים בא נבכה אהובי עובדים בכביש גראפיטי,עד אלייך רק מתוך שינה ועוד ......... מבררים האם הכניסה בתשלום כי בעצם זו הו-עה מכורה למנויי הקאנטרי אבל לנו נדמה שיהיו קופצים עליה בפורום לילה טוב סי

actress

New member
ifatco היה בגת רימון ואני חושבת גם

פה הוא יגיע אז יוהוווווווווו ifatco תודיע לי אם אתה בא ואז ניפגשששששששששש. ובכלל מי שרוצה ללכת אז בואו נתארגן ונלך ומי יודע אולי ירשו לנו ונקפוץ למים

AlanisJunkie

New member
מיכל וסי...

אתמול הגיע לי הדיסק "יורים ובוכים". אתן לא מתארות לעצמכן כמה אני מודה לכן! כבר האזנתי לפחות 5 פעמים לדיסק מההתחלה ועד הסוף! להגיד שסי מדהימה זו כבר תהיה קלישאה, כולם יודעים את זה. מדהימה!!! אני כל כך נהנה מהדיסק, ועוד שבועיים אני מתגייס, נראה לי שאני אעבור איתו את שלוש שנות השירות הצבאי. תודה רבה רבה רבה סי ומיכל, אתן מדהימות!!! צוות מנצח!!
, רק בקשה למיכל (את יכולה לרשום לי במסרים או אפילו פה את רשימת השירים?). ושוב, תודה רבה!

actress

New member
BKF הנה ../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif

עולם תעשייתי מריונטה משוטטת באת אלי יורים ובוכים קרוב לקצה כמו צמח בר בוא נבכה אהובי אבודה בעיר שחק אותה - גלגל אותה

AlanisJunkie

New member
מיכל...

Thanx!!! את גדולה! תודה רבה! Some girls are bigger than other - Morrissey אני בהחלט אתגעגע לפורום הזה כשאתגייס!

AlanisJunkie

New member
תיקון טעות..

מצטער על הטעות, אבל הדיסק הזה חדש אצלי, והתכוונתי לדיסק שנקרא "התקליט השני". שוב, סליחה. אבל בטח הבנתם למה אני מתכוון..

למעלה