למתוח...גבולותתתתתתתתתתת

נאן

New member
למתוח...גבולותתתתתתתתתתת

בשלושה שבועות האחרונים. החלטתי למתוח גבולות לבדוק ולעשות ניסויים עד כמה אני יכולה וכמה כח יש לי. ובלי לחשבן לגוף הבוגדני שלי..... שאם רק יכול היה מבלה במיטה על הגב וגם עם המח יש לי חשבון לא קטן. נשמע מפחיד הבן האדם רב עם עצמו עם כל הישויות שתפסו את השלטו על הנפש על הגוף. מצאתי את עצמי במצב מצחיק נואמת בשתי קולות במוחי הקודח מכירים את הסרטים המצויירים שעל גופי או מיקי עומדות משתי צידי הגוף דמויות קטנות של מלאך ושד? את יכולה את לא יכולה. הנה אמרתי לך.... זה מה שיקרה.....אל תחשבני זוכרת המנוול כמעט אכל אותך.. תעשי חיים.... אוי מסכנה שלי..... הכל כואב מה? ואני מסתכלת ככה באמצע לבדוק אולי מישהו שומע את הקולות מחוץ למוחי הקודח..... ושניה לפני שהמיגרנה מבצבצת..... כי לדבר בשתי קולות.... המח ניטרף מזה לעיתים(אני יודעת בדיוק מי אשם במיגרנה שלי כבר היתה ועדת חקירה על זה!) אני נותנת שיעול חזק מחזיקה את הראששששששששש. החוצה ממני! בשורה תחתונה ועם מסקנות לא ממש מלבבות..... ואולי אני דיי ביקורתית לעצמי......אבל הגוף שלי מזקין בקצב הסמבה...... ואין שליטה. אבל......על כל מה שעשיתי היתי חוזרת פעמיים אייך אומרת לולו אני רוצה לשתות את החיים בג'ריקנים.......... אין שליטה על החיים שאחרי לכן חשוב למצות אותם.....ולקחת פסק זמן מידי פעם מהפחדים ומהכאבים ולנסות לעשות חייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! גם במחיר שלשכב מיטה 3 ימים אחרי..... שבת שלום לכולנוווווווווווווווווווווו! חיבוקים נאנוש

flying zebra

New member
אם כבר - אז כבר

אם במילא עייפים ורוצים לישון כל הזמן אז לפחות שנדע שעשינו משהו מהנה קודם. אתמול חזרתי כל כך עייפה הביתה ורק רציתי לישון ובמקום זה הלכתי להופעה של משינה. חזרתי עוד יותר עייפה אבל עם חיוך גדול :))

ריצת משוכות למרחקים...

מד זמן ומד הספק. שיחות לתוך הלילה, שניים, שלושה וחמישה קולות. מתוך הראש שלנו, מכתף אחת לשניה. עייפות מהבוקר ועייפות לשעת הערב. היום.. קמתי, התמתחתי, שתיתי קפה, קניות, כביסה, שעורים, חברה, מכתב למערכת, עפיפון בעבודת יד, טלפון להורים, ציירתי ציור, מגדל מקוביות... וחשבתי, וחשבתי ושוב עוד קצת חשבתי בין צלצול הטלפון לדפדוף בעיתון לעוד כוס קפה. נגמר היום. שכבתי במיטה. חושך בחדר. חשבתי חישבתי כמה הספקתי כמה רציתי כמה נשאר לי למחר כמה נשאר עד סוף החיים כמה באמת נשאר? עבר עוד יום, יום שלם של עשיה וחשיבה ועכשיו מתחיל לו לילה שלם של חלימה.

מלמלה

New member
ואני אגיד לך שוב

שמותר לך להיות עייפה וגם לגוף מותר ואולי כדאי להקשיב לו למעטה העור הזה שאנו בתוכו כשהוא אומר א נ י ע י י ף ולנוח הזמן שלך אחרי הטיפולים קצר ננאנוש כשמפסיקים להלחם ולרדוף אחרי משהו הוא מגיע למה לרדוף אחרי כוח ו"גוליבריות" תני לגוף מנוחה והכוח יבוא אליך.......

למעלה