למתוח קו ישר עשר ק"מ דרומית לים המלח עד גבול מצרים ומשם דרומה תהיה מדינה לכל הפלסטינים

Harrington

Well-known member
מנהל
ובתמורה אנחנו נקבל את עזה ויוש
רצועת עזה בחלקה הגדול כבר שלנו. החלקים הפלסטינים יכולים להישאר כאלה ובלבד ולא יתפעלו משם טרור נגד יהודים. אם בכל זאת ישתמשו בשליטתם בשטח כדי להפעיל טרור נגד יהודים ו/או ישראלים, על השטח להילקח מהם.

כנ"ל באיו"ש. מה שבידיהם צריך להישאר בידיהם וצריכה להישאר להם אוטונומיה מלאה בשטחים אלו. אולם אם ישתמשו בכך כדי להפעיל טרור נגד יהודים ו/או ישראלים, על השטח ממנו הופעל הטרור להילקח על אתר. אין אגב צורך במלחמות ארוכות לשם כך. הדברים האלה יכולים להתבצע תוך מספר שעות אם ישראל רוצה.

השטח מדרום לים המלח עד גבול מצרים יישאר בידי ישראל כפי שהוא כבר עשרות שנים.

המעוניינים במדינה פלסטינית בעלת שלטון מרכזי (בניגוד לשלטון החמולות העירוניות), יואיל נא לחפש לה מקום באירופה או באוסטרליה, לבחירתם.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
הבעיה כמו שאתה יודע שתמיד הם יפעילו טרור אלא אם כן תהרוג את כולם עד האחרון שבהם כולל חפים מפשע כי גם הם טרור בפוטנציה

לעומת זאת הרעיון שלי אומר לתת להם שטח שתשעים אחוז ממנו לא מיושב שיבנו מה שהם רוצים פלוס שדה תעופה מוכן לשימוש פלוס ים פלוס עיר מלאה בתי מלון שהם יכולים לתפעל ולהתפרנס
פלוס גבול עם שתי מדינות פלוס שקט מצידנו והפסקת הסכסוך פשוט מקימים חומה של גבול בשטח שציינתי מעבירים לשם את כל הפלסטינים ושלום על ישראל

Harrington

Well-known member
מנהל
הבעיה כמו שאתה יודע שתמיד הם יפעילו טרור אלא אם כן תהרוג את כולם עד האחרון שבהם כולל חפים מפשע כי גם הם טרור בפוטנציה
ולכן כמו שכתבתי, על כל הפעלת טרור יש לקחת את השטח ממנו הופעל הטרור. ברגע שישראל תנהג כך באופן נחרץ וברור, מצבנו ישתפר בהתאמה.
לעומת זאת הרעיון שלי אומר לתת להם שטח שתשעים אחוז ממנו לא מיושב שיבנו מה שהם רוצים פלוס שדה תעופה מוכן לשימוש פלוס ים פלוס עיר מלאה בתי מלון שהם יכולים לתפעל ולהתפרנס
פלוס גבול עם שתי מדינות פלוס שקט מצידנו והפסקת הסכסוך פשוט מקימים חומה של גבול בשטח שציינתי מעבירים לשם את כל הפלסטינים ושלום על ישראל
אם היה מרכיב של "הפסקת הסכסוך" בתוכנית שלך, הייתי מוכן לשקול אותה. אלא שאין מרכיב כזה מאחר והפלסטינאים כידוע לא מוכנים להפסיק את הסכסוך. לא כל עוד מדינת ישראל קיימת על סנטימטר כלשהו בין הנהר לים. זה ממש לא משנה להם מה הם יקבלו ומה תציע להם. על הכל ללא יוצא מן הכלל תשובתם תהיה שלילית. בנסיבות כאלו אני לא מוכן לתת להם כלום. בוודאי לא דברים שלא חלה עלי כל חובה (משפטית או מוסרית) לתת אותם.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
קל לדבר וגם אכזרי אפילו להגיד את הדברים האלה כשאתה שולח בחורים צעירים לסכן יותר ויותר את החיים שלהם בשביל האג'נדה המטומטמת שלך
ולגבי הפלסטינים אתה מתערב להם בחיים ומנצל אותם ומתגרה בהם כשתפסיק את זה ותהיה הוגן כלפיהם הם לא יעשו טרור ההצעה שלי הוגנת לנו וגם להם

למעלה