ובתמורה אנחנו נקבל את עזה ויוש
רצועת עזה בחלקה הגדול כבר שלנו. החלקים הפלסטינים יכולים להישאר כאלה ובלבד ולא יתפעלו משם טרור נגד יהודים. אם בכל זאת ישתמשו בשליטתם בשטח כדי להפעיל טרור נגד יהודים ו/או ישראלים, על השטח להילקח מהם.ובתמורה אנחנו נקבל את עזה ויוש
ולכן כמו שכתבתי, על כל הפעלת טרור יש לקחת את השטח ממנו הופעל הטרור. ברגע שישראל תנהג כך באופן נחרץ וברור, מצבנו ישתפר בהתאמה.הבעיה כמו שאתה יודע שתמיד הם יפעילו טרור אלא אם כן תהרוג את כולם עד האחרון שבהם כולל חפים מפשע כי גם הם טרור בפוטנציה
אם היה מרכיב של "הפסקת הסכסוך" בתוכנית שלך, הייתי מוכן לשקול אותה. אלא שאין מרכיב כזה מאחר והפלסטינאים כידוע לא מוכנים להפסיק את הסכסוך. לא כל עוד מדינת ישראל קיימת על סנטימטר כלשהו בין הנהר לים. זה ממש לא משנה להם מה הם יקבלו ומה תציע להם. על הכל ללא יוצא מן הכלל תשובתם תהיה שלילית. בנסיבות כאלו אני לא מוכן לתת להם כלום. בוודאי לא דברים שלא חלה עלי כל חובה (משפטית או מוסרית) לתת אותם.לעומת זאת הרעיון שלי אומר לתת להם שטח שתשעים אחוז ממנו לא מיושב שיבנו מה שהם רוצים פלוס שדה תעופה מוכן לשימוש פלוס ים פלוס עיר מלאה בתי מלון שהם יכולים לתפעל ולהתפרנס
פלוס גבול עם שתי מדינות פלוס שקט מצידנו והפסקת הסכסוך פשוט מקימים חומה של גבול בשטח שציינתי מעבירים לשם את כל הפלסטינים ושלום על ישראל
ואז המדינה תהיה מנותקת הצפון מהדרום, כשבאמצע ישות מוסלמית שחרטה על דגלה להשמיד את המדינה. זה לא יאומן איך השמאל תמיד חושב על רעיונות איך לפגוע במדינה.ובתמורה אנחנו נקבל את עזה ויוש
אפשר להקים שם את מדינת השמאלנים שגם ככה לא נאמנים לאף מדינה.או למתוח קו באלסקה
ושם תהיה מדינת היהודים
אותו פתרון מטומטם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.