למתופפים פה (קשור לצ'אד)

גיל מ

New member
למתופפים פה (קשור לצ'אד)

שמתם לב שלכל הלהקות הגדולות - למתופף שלהם תמיד יש מערכת תופים ענקית כזאת עם הרבה דברים (אני לא מתופף אז אני לא יודע) כמה דוגמאות: מאט סורום (גאנז נ' רוזס), המתופף של אירוסמית, מתופף נירוונה, רוג'ר טיילור (קווין). לצ'אד יש כזאת תמיד בהופעות מערכת תופים מאעפנה כזו מאוד קטנה למה צ'אד לא משתמש במערכת תופים יותר גדולה??? להזכירכם אני לא מתופף ולא מבין סתם רציתי לשאול!

SirPsychoSexy1

New member
תשובות (ממתופף)

קודם כל הלהקות שהזכרת כמו גאנז נ' רוזס אלה להקות רוק כבד/גראנג' (חוץ מקווין..) שאלה להקות שהמתופפים בה אוהבים להיות מאוד דומיננטים (לא שצ'אד חס וחלילה לא דומיננטי, הוא פשוט לא מסוג המתופף שידפוק לך סולו באמצע שיר,בניגוד למתופף של גאנז, או למתופף של מטאליקה). במקרה של צ'אד יש לו מערכת תופים סטנדרטית לכל דבר , חוץ מזה שבמקום שני טאמ-טאמים (התופים שמחוברים לתוף באס.. אני ממש מקווה שאני לא מסבך אתכם עכשיו..) אז יש לו רק אחד.. צ'אד פשוט אוהב להראות את היכולות שלו עם טאם טאם אחד, וחוץ מזה הוא יותר מהמתופפים שמחפשים גרוב, וקצב.. לא מחפשים לדפוק סולואים ולהתבלט.. בקיצור.. זה נכון מה שאתה אומר, שצ'אד יחסית ללהקות אחרות מופיע עם מערכת יחסית קטנה (אגב האמת היא שהוא מופיע עם מערכת סטנדרטית... האחרים מופיעים פשוט עם מערכות נורא גדולות, ואם אתה רוצה לראות מה זה באמת מערכת גדולה, תסתכל פעם על המתופף של Dave Mathews Band או של Dream Theater .. ואז נראה אותך אומר שהמערכת של המתופף של גאנז גדולה...), אבל בכל זאת צ'אד הוא אחד המתופפים היותר טובים שיש היום ברוק העולמי המוכר (לא מדבר על להקות לא מוכרות... זה עניין אחר לגמרי..) והמתופף הטוב ביותר מלהקות הFאנק המוכרות.. יש לך עוד שאלות בנושא?

גיל מ

New member
לא אין עוד שאלות...

וכמובן שצ'אד הוא אחד מהמתופפים הגדולים ביותר ברוק העולמי!!! סתם עניין אותי לדעת ותודה

גיל מ

New member
BTW

המתופף של ארוסמית ששמו ברח לי זה JOEY KRAMER והמתופף של נירוונה שכיום הוא סולן פו פייטרס DAVE GROHL ועוד סתם שמות של מתופפים שאני אוהב להאזין להם: צ'אד כמובן, מאט סורום, לארס אולריך (מטאליקה), רינגו סטאר ואחד משלנו אין כמו איגי דיין!!!!

lollapalooza

New member
אם כבר מתופפים ישראלים

איסר טננבאום, מכיר
המתופף של רוקפור. הוא מצויין. ודייב גרוהל שולט
(לא ישראלי אבל בכ"ז)

SirPsychoSexy1

New member
עזבו אתכם.. אין על Mike Portnoy

המתופף של Dream Theater הוא המתופף הכי טוב בעולם... פשוט אין עליו הוא מדהים..

Vdrums

New member
אין קשר ללדפוק סולו או לא.

אפשר לעשות סולו בן זונה גם עם מערכת בגודל של צ'אד, העניין הוא שבשביל מה שהוא מנגן ועושה זה מספיק לו, גודל המערכת לא מעידה על טיב המתופף. בסך הכל יש לו טמטם אחד פחות מסיגור סטנדרטי, הוא פשוט לא מוצא לו שימוש ולכן זה מיותר. המערכת היא ממש לא מעפנה, זו פרל מאסטרס אם אני לא טועה שכוללת סנר שנבנה לפי הדרישות שלו.

Dr Drums

New member
כן

זה מסטרוורקס שזו בין המערכות הטובות שיש היום... ול-Sir Psychi Sexy חחחח הרגת אותי...! מזה המתופף הכי טוב בעולם? אין כזה דבר... וד"א אם אתה מתופף למה אתה לא בא לפורום?? (פורום תופים מן הסתם)

SirPsychoSexy1

New member
אחי - טעות בניסוח ..

אתה צודק... הייתי צריך לנסח את זה כהמתופף הטוב ביותר ששמעתי ..... והייתי בפורום מתופפים.. הוא עצבן אותי... רושמים שם יותר מדי שטויות..

איחוד

New member
אם כבר מתופפים

מה אם דייב ווקל? הוא באמת טוב הכי טוב ששמעתי ואם רוצים לשמוע מתופפים (או כל נגנים בכל כלי) כדאי לחפש נגני סולו אני כבסיסט שומע הרבה (מאוד) בסיסטים שמנגנים כסולנים ולא רק כבסיסטים ברקע, כי בהרכב אף נגן לא יכול לבטא את מה שהוא באמת יכול לעשות.

למעלה