למתוקונת...!!! סליחה על ההפרעה

למתוקונת...!!! סליחה על ההפרעה

עלק מתוקה זה שאת כוסית לא אומר שאם ראית מישהו שלא נראה כל כך טוב להתעלם ממנו ולהעיף לאיגנור ועלק אח שלך פירמט פשוט תודי שמחקת וזהו ושוב אני ממש מצטער על ההתפרצות

עוד משהו לומר לפני שאני מתעצבנת?!

כוסית?! אני לא חושבת...אתה חושב?! באמת?! תודה! נראה טוב?! אמרתי לך שאתה 10! ואהבתי מה שראיתי...אבל תשמע יש לך חברה! אחי?! מה אתה לא מאמין?! בעיה שלך ...אז תישאר בדילמה או בבעיה ותחרבן קוביה! מה לעשות אני לא חייבת לשום בן הסבר אבל הסברתי לך...כנראה שהלילה השפיע עליי...ואמרתילך שאחי ישב ופירמט את המחשב וני חזרתי בערב! וראיתי מחשב חדש שאפילו את העבודה שיש לי להגיש אני לא יכולה לעשות כי כמעט ואין כלום במחשב!!!! אז מה הקטע שלך?! לך תזדיין! ואם מחקתי אותך?! אז...לא בא לי לדבר איתך טוב?! אתה רואה כמה שאתה מעצבן ועכשיו עוף לי מהפורום! (של הבננות המתוקות שלי כמובן! מובן?!)

אני ממש מצטער

אני העוף לך מהפורום ומהרשימה באיי סי קיו חבל היית נחמדה ייאלללה בייי וסליחה על ההפרעהההה

אמממ....

התכוונתי שאני גאה בגבר שלי שהוא נפגע מבנות ששמות אותו באיגנור.... לא ידעתי שהוא ריגשי לבנות אחרות - חשבתי שהוא רגשי רק אליי... בכל אופן אני עדין לא אישתו, הוא צריך להציע לי עם טבעת... הוא קנה לי טבעת אבל זה היה לאגודל זה היה כשהיינו בשפיים והיה מה זה פצצה!! :) בננות... הייתי רוצה שתספרו לי קצת על עצמכן: שם, גיל, תחביבים, מוזיקה קצת היסטוריה... כדיי שיהיה מעניין!!! ולכל מי שיש שאלה או תהייה לגבי משהו, מוזמנת לפנות אליי וצחי, אתה יכול לענות לי כשאני כותבת לך משהו --- זה לא עולה כסף!!!1

Iris Carmon

New member
אוקיי...

שם:נחשו גיל:13 וחצי תחביבים:לעצבן אנשים בקשר לזה שהם אוכלים חיות מתות, לנסות למצוא דרכים לשרוף את הבית ספר שלי בלי שיגלו אותי, לתכנן את המוות הכי כואב למורות שלי, למצוא בתקנון דברים שהמורות שלי עברו עליהם ואז לגלות למנהלת בתקווה שיפטרו אותן מוזיקה:כל מיני קצת היסטוריה:אין איריס

פצצה!

ת´אמת? אני עדיין לא גיבשתי דעה על הקטע הזה של הצמחוניות?... יש לי חברה שהיא באגודת אנונימוס, אם שמעת עליה שהיא אגודה שפועלת למען זכויות החיה... ואני חייבת לציין שיש להם דברים כל כך משכנעים לגבי למה לא אוכלים חיות... אם את רוצה, אני אשלח לך באי מייל קצת חומר עליהם... אני גם לא אוהבת בשר ושונאת עוף... אני אוכלת כל היום ספגטי וגבינות ((:) אבל יש כאילה שמכריחים אותי לאכול בשר בגלל בעיות בריאות... בכל אופן, היה נעים להכיר אותך

Iris Carmon

New member
ברור ששמעתי...

היה לי באי מייל כזה דבר ממש נורא על מה שעושים לעגלי חלב.... ובאמת יהיה נחמד אם תלחי לי לאי מייל דברים עליהם... איריס

Sugar_Lips

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את בטוחה שאת בת 13?
כי אם כן.. ממש חבל.. את עדיין לא יודעת מה זה בית ספר ולימודים.. חכי עד שתגיעי לכיתה י
טלי

Iris Carmon

New member
22 מבחנים...

למישהי אחרת בשכבה ח יש רק 18 אם יורידו אחד שיש לי מדוברי אנגלית זה עדיין 3 יותר ממה שלה יש זה ממש לא הוגן!!!! והם שכחו להוסיף את המבחן במשפט אז אני די בטוחה שיוסיפו עוד אחד

למעלה