למתוקות מכל הלב../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
קודם כל רוצה להודות לכולכן על התגובות החמות שזכיתי להן מכן. אכן אנרגיות חיוביות כפי שטליה אמרה מורגשות פה היטב. מרגישה חייבת לענות לכל אחת מכן ולכן שוב כנראה אכתוב מגילה לא קצרה
. לאורית... היה מרגש עד דמעות לקרוא את הספור שספרת...עצוב לאבד מישהו יקר, אבל שמחה בשבילך שנותר לך זכרון כזה יפה מחברה קרובה ואף יותר מזה...שזו מתנה שלא כל אחד זוכה לה. מזדהה עם הקטע שלך (ייסורי מצפון וכאלה) וגם אני עובדת על העניין באינטנסיביות מרובה (גם מוצאת עצמי מתפנקת בכל מיני אופנים כשאחד מהם זה לקנות סתם משהו שבא לי באותו רגע). בנוגע לאוירה בפורום...כפי שאמרתי קשה שלא לחוש אותה וזאת אכן הסיבה שמחזיקה ומושכת אותי להמשיך להכנס,לקרוא ולהגיב
. לסיאמית... את האינפורמציה שליקטתי עד כה לא עשיתי באמצעותם של חולים אחרים כי הנטייה הטבעית של כל אחד לספר על עצמו ואודותיו והלוא ידוע כפי שציינתי, שכל מקרה לגופו. הזכרת את נושא ביה"ח. כל פעם לקראת בקורת בתה"ש אני כבר ביום שלפני נכנסת לכוננות גימל
(במתח עצום) וכשאני מגיעה אני מתחילה לפרוץ בבכי עד כדי כך שהרופא כשראה את האימפקט שהביקור עושה לי החליט להקטין את תדירות ההגעה שלי כמובן במידה שחלילה לא יקרו אירועים מיוחדים.........מה לעשות מן רגישה כזו אני
. לנאווה... למרות שאני לא לבד, מסכימה איתך שהפורום מעצם היותו וירטואלי ולא ויזואלי מקל על העניין, מה גם ובנוסף האוירה הנהדרת והרצון האמיתי והכן מצד משתתפי הפורום שעושה את שלו ובזאת אין לי ספק (מרגישה שחוזרת על עצמי)
. לרומי... קראתי כל מה שכתבת (ובעיון רב) וממש לא השתעממתי...נהפוך הוא. עושה לי חם בלב לדעת שבדור הצעיר שלנו, שלרוב החומריות והנהנתנות הם נס הדגל שלו יש גם כאלה (כמוך) שמגלים וחושפים את הצד האנושי שלהם ואף מוכנים לתת מעצמם לזולת ועל זה ת ב ו ר כ י. מי ייתן ויירבו כמוך!!! מה אומר מעבר למה שכבר אמרתי ואמרו אחרים? מה שנותר לי הוא רק לחזק את ידייך ולאחל לך את כל הטוב שבעולם ובטוחה אני שאכן כך יהיה כי עיקרון הבומרנג קיים וכשאתה מחייך לעולם...העולם מחייך אליך בחזרה. (למרות שיודעת שאינך עושה על מנת לקבל בחזרה)
. מסכימה איתך שהנפש משחקת תפקיד מכריע בכל תחום ועל אחת כמה וכמה במחלה כמו ט.נ. ודומיה. שמחתי לשמוע שאמך נמצאת במגמת השתפרות וחיזוק ומאחלת לה התאוששות מהירה ושהאופטימיות תעצים ותגבר בחלוף כל יום
. למיכל ולכל המתעניין... אני מטופלת בקופקסון ומלבד אי הנעימות בהזרקה עצמה (ההזרקה היא יומיומית) כשבחודשים הראשונים החומר מאוד כאב עד שהתמוסס בגוף, כאב שפחת עם הזמן (להוציא בזמן שהייתי בהתקף...(בזמן התקף סף הרגישות יורד פלאים ופועל יוצא מכך עוצמת הכאב גדלה). מלבד זה היו במספר פעמים ק ט ן תופעות לוואי מקומיות שהתבטאו בנפיחות ואדמומיות יתר. מעבר לכך אין לקופקסון תופעות לוואי כלשהן. ובקשר לדאגנות ההורים...אני אומנם כבר לא פרגיה
אבל...בת זה בת והורים זה הורים ללא קשר לגיל. אני מודעת היטב לדאגנות שדברת עליה והיות והורי אנשים מבוגרים ואפילו זקנים במונחים של גיל, אני מוצאת עצמי תומכת בהם ומעודדת אותם ולעיתים אפילו משחקת אותה שהחיים כרגיל...מבינה את התחושות שלהם (הלוא גם אני אמא)
. זהו...חושבת שבררתי די והותר בשעת לילה מאוחרת זו מקווה שלא העמסתי יתר על המידה לילה טוב לכולם ושנת ישרים המון בריאות ואושר שלכם ת מ ר
קודם כל רוצה להודות לכולכן על התגובות החמות שזכיתי להן מכן. אכן אנרגיות חיוביות כפי שטליה אמרה מורגשות פה היטב. מרגישה חייבת לענות לכל אחת מכן ולכן שוב כנראה אכתוב מגילה לא קצרה