למתוקות מכל הלב

תמר

New member
למתוקות מכל הלב../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קודם כל רוצה להודות לכולכן על התגובות החמות שזכיתי להן מכן. אכן אנרגיות חיוביות כפי שטליה אמרה מורגשות פה היטב. מרגישה חייבת לענות לכל אחת מכן ולכן שוב כנראה אכתוב מגילה לא קצרה
. לאורית... היה מרגש עד דמעות לקרוא את הספור שספרת...עצוב לאבד מישהו יקר, אבל שמחה בשבילך שנותר לך זכרון כזה יפה מחברה קרובה ואף יותר מזה...שזו מתנה שלא כל אחד זוכה לה. מזדהה עם הקטע שלך (ייסורי מצפון וכאלה) וגם אני עובדת על העניין באינטנסיביות מרובה (גם מוצאת עצמי מתפנקת בכל מיני אופנים כשאחד מהם זה לקנות סתם משהו שבא לי באותו רגע). בנוגע לאוירה בפורום...כפי שאמרתי קשה שלא לחוש אותה וזאת אכן הסיבה שמחזיקה ומושכת אותי להמשיך להכנס,לקרוא ולהגיב
. לסיאמית... את האינפורמציה שליקטתי עד כה לא עשיתי באמצעותם של חולים אחרים כי הנטייה הטבעית של כל אחד לספר על עצמו ואודותיו והלוא ידוע כפי שציינתי, שכל מקרה לגופו. הזכרת את נושא ביה"ח. כל פעם לקראת בקורת בתה"ש אני כבר ביום שלפני נכנסת לכוננות גימל
(במתח עצום) וכשאני מגיעה אני מתחילה לפרוץ בבכי עד כדי כך שהרופא כשראה את האימפקט שהביקור עושה לי החליט להקטין את תדירות ההגעה שלי כמובן במידה שחלילה לא יקרו אירועים מיוחדים.........מה לעשות מן רגישה כזו אני
. לנאווה... למרות שאני לא לבד, מסכימה איתך שהפורום מעצם היותו וירטואלי ולא ויזואלי מקל על העניין, מה גם ובנוסף האוירה הנהדרת והרצון האמיתי והכן מצד משתתפי הפורום שעושה את שלו ובזאת אין לי ספק (מרגישה שחוזרת על עצמי)
. לרומי... קראתי כל מה שכתבת (ובעיון רב) וממש לא השתעממתי...נהפוך הוא. עושה לי חם בלב לדעת שבדור הצעיר שלנו, שלרוב החומריות והנהנתנות הם נס הדגל שלו יש גם כאלה (כמוך) שמגלים וחושפים את הצד האנושי שלהם ואף מוכנים לתת מעצמם לזולת ועל זה ת ב ו ר כ י. מי ייתן ויירבו כמוך!!! מה אומר מעבר למה שכבר אמרתי ואמרו אחרים? מה שנותר לי הוא רק לחזק את ידייך ולאחל לך את כל הטוב שבעולם ובטוחה אני שאכן כך יהיה כי עיקרון הבומרנג קיים וכשאתה מחייך לעולם...העולם מחייך אליך בחזרה. (למרות שיודעת שאינך עושה על מנת לקבל בחזרה)
. מסכימה איתך שהנפש משחקת תפקיד מכריע בכל תחום ועל אחת כמה וכמה במחלה כמו ט.נ. ודומיה. שמחתי לשמוע שאמך נמצאת במגמת השתפרות וחיזוק ומאחלת לה התאוששות מהירה ושהאופטימיות תעצים ותגבר בחלוף כל יום
. למיכל ולכל המתעניין... אני מטופלת בקופקסון ומלבד אי הנעימות בהזרקה עצמה (ההזרקה היא יומיומית) כשבחודשים הראשונים החומר מאוד כאב עד שהתמוסס בגוף, כאב שפחת עם הזמן (להוציא בזמן שהייתי בהתקף...(בזמן התקף סף הרגישות יורד פלאים ופועל יוצא מכך עוצמת הכאב גדלה). מלבד זה היו במספר פעמים ק ט ן תופעות לוואי מקומיות שהתבטאו בנפיחות ואדמומיות יתר. מעבר לכך אין לקופקסון תופעות לוואי כלשהן. ובקשר לדאגנות ההורים...אני אומנם כבר לא פרגיה
אבל...בת זה בת והורים זה הורים ללא קשר לגיל. אני מודעת היטב לדאגנות שדברת עליה והיות והורי אנשים מבוגרים ואפילו זקנים במונחים של גיל, אני מוצאת עצמי תומכת בהם ומעודדת אותם ולעיתים אפילו משחקת אותה שהחיים כרגיל...מבינה את התחושות שלהם (הלוא גם אני אמא)
. זהו...חושבת שבררתי די והותר בשעת לילה מאוחרת זו מקווה שלא העמסתי יתר על המידה לילה טוב לכולם ושנת ישרים המון בריאות ואושר שלכם ת מ ר

RomiVais

New member
תמר יקרה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

תענוג אמיתי לקרוא את ההודעות שלך!!!
מה שרציתי לשאול אותך, זה מה קרה שאת לא ישנה בשעות כאלה? אני דווקא ידועה בקרב חבריי כ"ציפור לילה"
ופשוט מתמכרים לזה.
אם היה יום שניסיתי ללכת לישון "מוקדם" היה לי ממש מוזר ולא יכולתי להירדם כי משהו לא הסתדר לי
אני בכללי אוהבת את הלילה, מאז שהייתי קטנה (כי היום אני ממש גדולה
) ועוד תלמידה בבית הספר, הייתי לומדת בלילות. אני חושבת שפשוט יש שקט מיוחד בלילה שנותן להתרכז במאת האחוזים במה שעושים ואין רעשים או דברים לעשות שיפריעו. טוב, סטיתי טיפה מהנושא
אני כל כך שמחה שאת מרגישה איתנו כל כך בנוח. זה פשוט מ-ש-מ-ח אותי מאוד!!
כי עם הזמן התאספו להם כאן אנשים כל כך מדהימים שאני רואה את ההיכרות (גם אם וירטואלית) עם כולם כנכס אמיתי.
הזכרתן לי את אמא שלי, לפני כמה וכמה שנים כשאחותי ואני היינו בבית הספר והיא היתה יוצאת לקניות היא היתה מביאה לשתינו דברים וגם לאבא שלי כמובן. ולא היתה פעם אחת שלא שאלנו אותה "מה קנית לעצמך?" במקום "מה הבאת לנו?"
והיא תמיד היתה אומרת שהיא לא מצאה שום דבר לעצמה. זה דבר מדהים, ולצערי היום זה מאוד חסר לה, היכולת לצאת ולקנות דברים לכולם, אבל עכשיו התור שלנו לפנק אותה!!!
לגבי דאגנות ההורים, זה משהו טבעי ובלתי אפשרי להימנע מכך. כמו שאמרת "בת זה בת והורים זה הורים ללא קשר לגיל". זה פשוט נכון ויהיה כך לעד!! אצלנו למשל, אני הכי קטנה בבית ואני יודעת שגם כאשר אהיה בת 50 אני אהיה התינוקת של ההורים שלי
לגבי מה שכתבת עלי, אז עיקרון הבומרנג עובד אצלי אוטומטית כי לא צריך לצפות לתמורות, התמורה היא עצם הנתינה. ברגע שאני עושה משהו, ובמקרה של הפורום, לוחצת על שלח ושולחת הודעה - אני מרגישה ממש טוב, אני לא יודעת איך להסביר את זה. כשמדברים על הנושא, אני נזכרת במשהו שמישהו פעם אמר לי, זו סך הכל מילה אחת "ונתנו" שבעצם אם קוראים אותה הפוך, היא אותה מילה. כלומר, כשאתה נותן אתה בעצם מקבל. מודה לך מקרב לב על האיחולים לאמא שלי, אני אמסור לה אותם דבר שני על הבוקר!! (כי ראשון זו
גדולה )
שיהיה גם לך ולכולם לילה מצויין, חלומות פז, המון בריאות ואושר ויום הכי נפלא שרק אפשר מחר אוהבת את כולכם, רומי

תמר

New member
רומי´לה המתוקה../images/Emo65.gif../images/Emo108.gif../images/Emo65.gif

בוקר טוב....(התעוררתי לפני כשעה)
תסמונת "צפור הלילה" היתה קיימת אצלי בצעירותי, בשנים בהם למדתי ו...ביליתי ללא הפסקה
. כמובן שזה חזר בתקופות בהם הילדים היו קטנים וזאת ממניעים אחרים ושונים(כל תקופה בחיים והאופרה שלה).
. אך מזה שנים רבות נגמלתי ממנהג זה לאור העובדה שהייתי צריכה לקום בבוקר לעבודה ולא הייתי יכולה להרשות לעצמי את הפריבילגיה הזו.........איך אומרים.....סה לה וי
. מאז שהפסקתי לעבוד חזרתי להרגלי הישן והאהוב.......השקט האבסולוטי של שעות הלילה המאוחרות משרה בי רוגע וכיף. אני אומנם נכנסת לאינטרנט גם בשעות היום, אבל אז אני קשובה בחצי אוזן כי החצי השני ו ה ג ד ו ל (אין דבר כזה
) נתון לילדי. ילדים סופגים במשך השנים עובדות רבות ולגבי בין היתר ספגו ש...אמא תמיד קשובה אליהם ואפשר לבוא אליה מתי שרוצים גם היא עסקוה במשהו...ביא כבר תדע לעשות מספר דברים בו זמנית ואם יידרש הדבר תפסיק את פעילותה ותתפנה אליהם...עובדה נכונה ומציאותית
). לגבי עיקרון הבומרנג...מודעת לעובדה שעצם הנתינה היא קבלה וכפי שציינתי קודם יודעת שאינך נותנת על מנת לקבל אבל.............................. אי אפשר להתכחש להרגשה הטובה שנותנות תפיחה על השכם ומילות הוקרת תודה והערכה. זה אנושי ואת יכולה להרגיש עם זה בנוח ו ב כ י ף
. שיהיה לך אחלה של יום תינוקת קטנה וחמודה
שלך ת מ ר

אורית...2

New member
קיבלתי את זה היום !!! ../images/Emo6.gif

קיבלתי את הקובץ הזה היום, ואני רוצה לשתף אתכם איתו , (אני חושבת שיש לזה קשר למה שדיברנו...)

RomiVais

New member
אורית - ממש ממש מדהים !!! ../images/Emo13.gif

כל כך נכון!!! הלוואי וכולנו נצליח ליישם את זה!!! שיהיה לך יום נפא ביותר רומי

תמר

New member
יפההה אורית../images/Emo13.gif

שלחת לנו קטע ממש חמוד.........תודה. אני חושבת שאת הקטע הזה צריך להפיץ בקרב כל האנשים...כי לצערי החיים המטורפים שאנחנו חיים אותם כיום אינם מאפשרים לעשות פסק זמן,אתנחתא,רגע חושבים...מי אנחנו ולאן אנחנו הולכים עד ש...........חוטפים זבנג אחד גדול.........אבל אז לפעמים (לשמחתי לא תמיד) כבר קצת מאוחר מדי. האושר נמצא פה.........רק לא תמיד יש זמן לראות אותו וזה חבל!!!
המשך יום מוצלח ומחוייך לך ולכולם ת מ ר

RomiVais

New member
תמר יקרה - צהריים טובים!! ../images/Emo8.gif

מקווה שישנת טוב. אני קמתי ממש מזמן, בבוקר
אבל רק עכשיו אני מספיקה להיכנס לפורום. מתי הפסקת לעבוד? ואיך את מרגישה עם זה? אני זוכרת את כל הדברים שהזכרת שאת עושה וזה ממש נהדר, מקווה שזה אכן ממלא אצלך את החלל שחוסר העבודה משאיר לפעמים. אחת הסיבות להדרדרות של אמא שלי בשנה - שנה וחצי האחרונות היא שפיטרו אותה מהעבודה. העבודה היתה כל חייה וזה ממש קשה שפתאום זה חסר. היא הרי עבדה בקופת חולים בפיזיוטרפיה והעזרה לאנשים והקשר עם המטופלים מאוד חסר לה - עד היום, למרות שהיא ממש בסדר, היא כבר השלימה מזמן עם המצב וטוב לה בבית. אני מתה להושיב אותה כאן, ליד המחשב כדי שתגלה את "עולם האינטרנט". יש לי הרגשה שיעשה לה טוב למרות שהיא טוענת שהיא לא מסוגלת לשוחח עם אדם שלא ניצב מולה. בכל מקרה, אמא שלי כותבת סיפורים ושירים בספרדית, אבל את מכונת הכתיבה קשה לה להפעיל אז אני בטוחה שבמחשב יהיה לה הרבה יותר קל. אני עובדת על השיכנועים כבר כמה זמן ובסוף היא תשתכנע - אין לי ספק בכך
אנחנו תמיד צוחקים בכך שביום שהיא תשב ליד המחשב, היא לא תרצה לזוז ואנחנו יכולים לשכוח מהמחשב
אבל זה "סיכון" שאני מוכנה לקחת!!!
אצלי זה טיפה שונה מאשר אצלך, גם כאשר אני מצליחה להתחבר ביום, לוקח לי שעות (טיפה בהגזמה כמובן) לכתוב הודעה כי תמיד יש עוד משהו לעשות תוך כדי. אצלי זה לא ילדים חמודים, אלא אמא מקסימה!!
את כל כך מזכירה לי את אמא שלי, זה מדהים. גם היא תמיד שם בשבילנו, לא משנה מה היא עושה או מה היא צריכה להפסיק לעשות אם אנחנו צריכים אותה. אני לא מתכחשת בכלל להרגשה הטובה שגורמות לי המילים שלך ושל החברים בפורום, להיפך - אני מודה לכולכם מקרב לב
שיהיה לך המשך יום נעים ביותר עם המון חיוכים שלך, רומי

תמר

New member
צהריים טובים רומי´לה../images/Emo42.gif

הקדמת אותי!!! רציתי לשאול מדוע אמך לא משתתפת בפורום והאם היא לפחות קוראת את הכתוב בו.....בטוחה שהדבר היה תורם לה רבות כמו לכל שאר חברי הפורום ואף יותר (בטוחה שהיתה רווה נחת ומתמלאת גאווה על בתה הקטנה והחמודה
). מקווה שנשמע ממנה בזמן הקרוב.......אני ודאי אשמח מאוד!!! אני הפסקתי לעבוד ביוני 2000 ואכן הדבר הותיר חור ענקי אותו אני משתדלת למלא כמיטב יכולתי....מעבר לכך רואה דברים מפה מה שלא ראיתי משם(בזמן שהייתי בתוך המירוץ שקו סיום לא היה לו)
. אגב....כחובבת שירה הייתי שמחה מאוד לקרוא את השירים של אמך.......אך לצערי אינני דוברת ספרדית. חשבת על האפשרות לנסות ולתרגם את שיריה (יודעת שזו משימה לא קלה אבל אפשרית)? מאחלת לך המשך יום שטוף שמש שלך ת מ ר

RomiVais

New member
אהלן שוב תמר!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif

אמא שלי כרגע לא מתלהבת מהרעיון של המחשב.
אבא שלי לעומת זאת משתמש הרבה במחשב וגולש באינטרנט אבל באתרים בספרדית. בספרדית מחשב היא מילה ממין נקבה, אז אמא שלי תמיד אומרת שהמחשב זו המאהבת של אבא שלי
מכאן האנטי!!
אנחנו אומרות לה לשבת מול המחשב וככה גם לה יהיה מאהב (כי בעברית מחשב זו מילה ממין זכר
) צחוקים אצלנו הולכים חופשי!!
בעיקר בענייני שפות
לגבי הפורום, אני מספרת עליכם כפי שאני מספרת לכם עליה, והיא בהחלט שמחה שפתחתי אותו ושהוא משגשג, בדיוק כפי שאני שמחה.
לאמא שלי פעם אמרו, שיש סיבה לכל דבר, שהיא צריכה לחשוב שהיא כנראה תמיד רצה יותר מדי, ולא עצרה להנות מ"הדברים הקטנים", ושאולי זה הזמן שלה לעצור!!! ולעסוק בדברים שטובים לנפש. אני בהחלט מאמינה שלכל דבר יש סיבה, רק שקשה לפעמים לראות מה הסיבה כי קולטים את המחלה כדבר שלילי ש"לא מגיע" לאדם טוב. אבל אם נבדוק עמוק עמוק נמצא את הדבר החיובי, כי בכל דבר יש כזה!!!! אמא שלי למשל, צוחקת כפי שלא שמעתי אותה צוחקת כשהיתה בריאה, זה תענוג אמיתי!! אחרי תקופה של דיכאון ותחילת טיפול תרופתי, מצב הרוח שלה ממש בשחקים והיא מאושרת, למרות הכל היא באמת מאושרת - אני הייתי שמה לב אם זה לא היה כך. לגבי השירה והסיפורים של אמא שלי, בהחלט דיברנו על ניסיון לתירגום, אבל אני ממש לא כישרונית בכתיבה, כך שאם היא תרצה לתרגם את העבודות שלה, זה יהיה אצל מישהי/מישהו מומחים וכאלה שישמרו על "הקסם" שביצירה. שיהיה לך המשך יום נעים ביותר עם המון חיוכים, רומי

למעלה