למתחילים בעיקר

הייזל

New member
למתחילים בעיקר ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif

שימו לב בבקשה! דבר ראשון הגדרות: "צ´אט - קבוצה של אנשים מדברים בו זמנית כמו לדוגמא ישיבת הנהלה או כיתה בבית ספר! פורום - לוח מודעות שכל אחד מוסיף הודעה בזמנו הפנוי!, יש אנשים שנכנסים לפורום כל ערב ויש אנשים שנכנסים בבוקר ועדיין הם יכולים לנהל דיון בניגוד לצ´אט שבו מדברים עכשיו ועוד חצי שעה מה שכתבתי יעלם..." מאת דרגורן. לקרוא ולשנן. ופירוש רש"י למי שלא הבין. לא רושמים הודעה ללא תוכן כזו "שלום שמי מהשמו ואני בן # ואני אוהב מד"ב " לא רושמים הודעה ללא תוכן כזו "מישהו קרא את היינלין/אסימוב/טולקין?" לא רושמים הודעה ללא תוכן כזו "יש כאן מישהו?" לא פותחים דיון בהודעה ללא תוכן כזו: "רומח הדרקון/הארי פוטר/שר הטבעות שולת!!!" אם מישהו לא מבין למה שישאל שהרי "אין הביישן למד". דבר שני. המלצות: (שדרך אגב לא אני המצאתי אותם והם נכונות לכל מקום באינטרנט) *לפני שאתה פותח את הפה ומדבר ברר את הדברים הבאים: 1. מהם הכללים של המקום. 2. מהן הציפיות של אנשי המקום מחבריהם לשיחה מבחינה של נימוס למשל. * למד להכיר ולו בצורה השטחית ביותר את האנשים במקום (בעיקר כדי שלא תתקוף את המנהל/ת ועוד תחשוב שהיא/הוא רק משתתף/ת ותיק/ה) רק כדי לשמור על יחסים טובים עם הסובבים אותך. * למד איך חעבוד במקום החדש (במקרה זה פורום) ואם אינך בטוח תסתכן ותשאל אפילו שאלות מטומטמות. בפורום הזה בשונה, אולי, מאחרים אנחנו לא נהגים להתקיף אנשים חדשים בורים ותמימים. יש מקומות שיוכלו אותך בלי מלח ובלי סכו"ם. הכל מכוון לגברים, נשים ויצורים כחולים ושעירים מאלפא-סנטורי ונכתב בלשון זכר רק בגלל שרציתי.

epitaph

New member
המלצה אם אפשר...

תעתיק את הטקסט הזה ל"הודעת המנהלת" זה יעזור יותר מאשר הודעה חולפת...ואת זה כתבתי בלשון זכר כי אני רציתי

דרגורן

New member
תמיד מוסיפים את החברה מאלפא סנטורי

אבל מה מפצפצת החרקים מטרראל? ומה עם יצורים לא מוגדרים? למה תמיד להפלות!!!

למעלה