למתחרים בחידון:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
למתחרים בחידון:

שלחתי לכם את השאלון על דודו במסרים - בהצלחה!!! את התשובות לשלוח לי במסר אישי בלבד - לא בפורום!

RTur

New member
טוב, הזוכים הם:

קודם כל אני אפרסם את התשובות לחידון: 1) באיזו להקה היה חבר דודו? נאש דידאן 2) לאיזה סרט טלוויזיה דודו יצר פסקול? "בוצ'צ'י" 3) באיזה בצפר למד דודו בתל אביב? עירוני א' 4) כמה יחידות במוסיקה עשה דודו? 9 5) באיזה דיסק של דודו מופיע השיר "פוג אל נאחל"? השיר מופיע בשני דיסקים - "מתוך בחירה" ו-"בדיוק בזמן" 6) באילו שירים של דודו, לירז צ'רכי עשתה לו קולות רקע? לירז עשתה קולות רקע בשני שירים של דודו - "שכחתי לאהוב", "פוג אל נאחל" 7) מיהם צוות הנגנים של דודו בהופעות? שמוליק דניאל, קרן אברשי וירון גורן 8) מי היה יועצו של דודו איתו עבד על אלבומו "מתוך בחירה"? אבנר חודורוב 9) איזה שיר רמי קליינשטיין כתב ודודו מבצע? זאת הייתה שאלה מכשילה - אין שיר כזה!!! 10) כמה שירים יש בדיסק "בדיוק בזמן"? זאת גם שאלה מכשילה - בדיסק ישנם 13 שירים! אחרי פוג אל נאחל יש הפסקה של כ-2 דקות ואז מתחיל עוד שיר שנקרא "לחיות באגדות" הידוע גם בשם "מרקו" (מרקו התאבד, שלגיה נהייתה זונה..) 11) מנה 3 דיסקים שיצאו בזמן האחרון שדודו לקח בהם חלק. לירז צ'רכי - לירז צ'רכי, מה קשור - תתנו לו צ'אנס, מירי מסיקה - מירי מסיקה, רמי קליינשטיין - הרבה פנים, אייל גולן - מציאות אחרת ועוד. מיץ פטל קריר - הטעויות שלך: 1) בשאלה 6 (באיזה שירים לירז צ'רכי עשתה קולות רקע) ענית "פוג אל נאחל" - זוהי תשובה חלקית כי לירז עשתה קולות גם בשיר "שכחתי לאהוב". 2) בשאלה 9 (איזה שיר רמי כתב ודודו מבצע) נפלת בפח חח.. אמנם עלית על זה שרמי לא כתב אלא הלחין את השיר "הלילה לא" אבל זה לא מה ששאלתי - התשובה צריכה להיות שלא קיים שיר כזה. כלומר יש לך 1.5 טעויות. זה לא אותו דבר - הטעויות שלך: 1) בשאלה 2 (לאיזה סרט טלוויזיה דודו יצר פסקול) ענית "סוף העולם שמאלה" - סוף העולם שמאלה הוא לא סרט טלוויזיה, ודודו לא יצר את הפסקול שלו אלא רק תרם שיר אחד אליו - "פוג אל נאחל". 2) בשאלה 5 (באיזה דיסק מופיע השיר "פוג אל נאחל") ענית "בדיוק בזמן" - זוהי תשובה חלקית כי השיר מופיע גם בדיסק "מתוך בחירה". 3) בשאלה 10 (כמה שירים יש בדיסק "בדיוק בזמן") נפלת בפח חחח - ענית 12, אך התשובה היא 13. כלומר יש לך 2.5 טעויות. מסטולית - הטעויות שלך: 1) גם את טעית בשאלה 5 וענית שהשיר "פוג אל נאחל" נמצא בדיסק "בדיוק בזמן" - זוהי תשובה חלקית כי השיר מופיע גם בדיסק "מתוך בחירה". 2) גם את נפלת בפח בשאלה 10 וכתבת שיש 12 שירים בדיסק "בדיוק בזמן" אך התשובה היא 13. כלומר יש לך 1.5 טעויות. ולכן, הזוכים בתחרות הם: 1Reebok מיץ פטל קריר מסטולית - מזל טוב!!!
זה לא אותו דבר - לא זכית אבל לא נורא, אתה מוזמן לנסות את מזלך שוב בתחרות הבאה!
תודה רבה לכל המשתתפים שלקחו חלק בתחרות, תודה לדנע ומיכעל מפורום לירז צ'רכי שעזרו לי בארגון ובהחלטות ותודה לרינת מהנהלת "תפוז" שפרסמה ועזרה בארגון התחרות!!!
אלון, שבי ומסטולית (סורי, אני עדיין לא יודע את שמך חח) - שלחו אליי מסר עם פרטים מלאים וכתובת כדי שאוכל להעביר אותם כדי שתקבלו את הסינגל!!!

RTur

New member
מה, אחותי? חח

יאללה עכשיו תתחילו לשיר "בכל יום אתה פוגש חבר, דומה לך וקצת אחר.." כבר התרגלתי לבדיחה הזאת חח..

Atza

New member
מזל טוב לזוכים../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

ותודה שהשתתפתם

מסטולית

New member
אני גילי נעים מאוד. ../images/Emo13.gif

דבר ראשון תודה
דבר שני אשמח לדעת איזה סינגל אני מקבלת... :)

למעלה